Bende Burdayým Þuan Bianchi ile aranýzdayým yakýn zamanda 20 yýlýk bir emektarýn restorasyonu ile karþýnýzda olacaðým
Printable View
Bende Burdayým Þuan Bianchi ile aranýzdayým yakýn zamanda 20 yýlýk bir emektarýn restorasyonu ile karþýnýzda olacaðým
Selamýnaleyküm. Arkadaþlar 16 yaþýma kadar bisiklet üstünden inmedim fakat sonra araya yýllar girdi. Þimdi 30 lu yaþlardayým ve bisiklet almak istiyorum. 182 boyunda ve 98 kiloyum. Hangi ölçülerde bisiklet almalýyým? Kimi 26 teker al kimi 28 al diyor nasýl farklar yaþarým? 900-1000 tl arasý ne tavsiye edersiniz ve neden? Teþekkürler.
selamlar
bende býr kac gun önce carraro force 330 aldým.
gayet baþarýlý alemýnyum kadro dýsk fren sertlýk ayarlý amortusor vs donanýmlý býr býsýklet sehýr ýcý ýcýn..
ýlk 2 günde toplamda 55 km yol yapmýþým hesap etmeden... cýddý anlamda býsýklet kullanmayý cok sevýyorum... cok özgürce býr hareket geliyor bana... cok sukurký önceden býraz da olsa tecrübem var ve zaman ýcýnde kendýmý gelýstýrýp uzun yollar kat etmeyý planlýyorum :)
tum býsýkletcý dostlara selam olsun...
tuzla tarafýnda ýkamet edýyorum... bu tarafa gelýp gerý donucek arkadaþlar varsa planlayýp býrlýkte pedallýyabýlýrýz :D
Aralýk ayýnda Salcano NG650 aldým. 1.79 boyum, 83 de kilom. 26 inçin gidonunu çevirince dizime çarptý. 29 inç ise daha rahat geldi. Þubat tan beri de 29 inç olaný kullanýyorum. Yola da giriyorum, bozuk yola da giriyorum. Diðer bisikletlerle karþýlaþtýrma fýrsatým olmadý, ama iþimi rahat görüyor. Ancak bisiklet forumlarýnda çok da matah bulmuyorlar, baþka markalar da önerebiliyorlar. Sadece tek önerim hazýr kurulu bisiklet alacaksan iyice kontrol ettir, benimkinin birkaç yeri düzgün kurulmamýþtý.
Çok þükür. Uzun araþtýrmalar ve uzman kiþilere danýþmalarým sonucu en parasýný hak eden modeli aldým bana göre.
Hidrolik disk frenli
19'' Aliminyum kadrolu
27.5 jantlý
schwalbe lastikli
Dandik parçasý olmayan Sedona 810 modelini seçtim.
Totom alýþkýn olmadýðýndan extra bir yaylý sele aldým bir süre onla takýlcam.
Elcikleri daha elimi dolduran bir model taktým
Ve oldukca güvenli bir kask aldým 150 liraya sonuçta kafamý korýycak
Birazdan turlamaya çýkýcam.
http://i.hizliresim.com/r9MvW1.jpg
http://i.hizliresim.com/L3A0Jz.jpg
http://i.hizliresim.com/6nPE7k.jpg
http://i.hizliresim.com/QMB0XA.jpg
güle güle binmen dileði ile abi..
selenin ayarlamanýzý öneririm öncelikle, yoksa dizinde aðrýlar baþlar ve aman dizimi aðrýttý diyip kenara atabilirsin.
Sedona 311 ile yollarýmýzý ayýrdýk tekrar bir bisiklet almak istiyorum aðýrlýklý olarak asfalt ta kullanýyorum ve iþe gidip geliyorum o yüzden þehir bisikleti tavsiyesi istiyeceðim disk frenli istiyorum 1000 tl bütçe ile ne tercih edersiniz (+ - 100tl oynayabilir ) 1500tl bütçe ile ne tercih ederdiniz (+ - 100tl oynar) þimdiden teþekkürler.
Carraro 227 tercih edebilirsiniz.
28" CARRARO SPORTIVE 227 ERKEK ŞEHİR 27-V HD - Carraro Bisiklet
Yada Sedona 340.
340 | SEDONA BİSİKLET
Hâli hazýrda kullanmakta olduðum 2016 Salcano Alanya 700 (göbekten vites+kontra fren) þehir bisikletimi, katlanýr bisiklet almak için satacaðým. Oldukça akýcý ve konforlu bir bisiklettir.
Düþünen olursa yardýmcý olurum.
ailece sahilden maltepe küçükyalý yapýyoruz.oglumda 20jant 18 vites ümit ,eþimde katlanýr 20 jant b-twýne biniyor.ben koþuyorum :)
belturda çay tost muhabbetinden sonra ev.
ramazandan sonraki hafta içi akþam düzenim bu þekilde :)
#678 > Yalova-Kartepe
Fatality Kartepe
RIDE July 23, 2016
206.7km
Distance
2,643m
Elevation
9:10:16
Moving Time
5,687
Calories
þöyle yapim ;
[IMG]http://i.hizliresim.com/nrZkNV.jpg[/IMG]
Herkese merhaba
Arkadaþlar hepsiburada da Claud Butler Oxford 700 Shimano 6 Vites Erkek Şehir Fiyatı urun 369 liradan 299 liraya düþtü. kadro boyu 20inç boyum 1.93 uygun sanýrým. kullaným yeri Nazilli þehir geneli düzlük. Ýngiliz malýymýþ çok fazla bir beklentim saða sola götürsün arada bir günlük 40-50 km yok yapsýn yeter benim için. Alýnýr mý ne dersiniz.
Alýnýr. Boyunuz uzunmuþ ama 20 inç yeter heralde. Ýç bacak boyu önemli bu konuda. Þehiriçi düz yerde iseniz 30-40 km gezebilirsiniz. Benim arkadaþým aldý. Halen kullanýyor. Tek sorun aðýrlýk ve vites oranýnýn yetersiz olmasý. Ama düz yerde ve þehiriçi gezecekseniz bunlar çok önemli deðil. Nihayetinde bir tur bisikleti de deðil.
bisiklet hakkýnda okuduðum bulabildiðim tüm yorumlar olumluydu. lakin bugün bir internet sayfasýnda bu bisiklete sahip birisi hepsiburada da yorumunun yayýnlanmadýðýný söyleyerek internette yayýnlamýþ. açýkçasý kafama takýldý. vidalarýn sürekli gevþediðinden, birkaç yerinde çizik olduðundan vs bahsetmiþ. Kararsýz kaldým arkadaþýnýzda böyle þikayetler oluþtu mu bir bilginiz var mý? son 8 ürün kalmýþ acaba elde kalan iade gelen kusurlu ürün mü gönderirler fiyat ondan mý düþük bilemedim.
þunu da sorayým claud butler oxford mu yoksa btwin rr 300 mü alýnýr
Yok öyle birþey hiç duymadým. Kargo esnasýnda çizik oluþabilir belki. Fakat arkadaþýmýn bisikletinde ne gevþeme ne de çizik görmedim, duymadým.
Btwin RR300 MTB tarzý bir bisiklet aslýnda. Tarzýnda diyorum çünkü lastikleri kalýn olmasýnda raðmen maþasý düz maþa. Fakat 21 vites olmasý ve Claud Butler Oxford'a göre hafif olmasý avantaj. Arada 100 lira fark var. Deðer mi orasý tartýþýlýr. 100 liraya da kask, gözlük, eldiven alýrsýnýz en iyisi.
Öncelikle cevaplar için teþekkürler. Açýkçasý rr300 de o yönden cazip geliyor. mtb ama tek mtb olduðu konu kalýn lastikleri gibi. vites konusunda avantajlý. Kaldýrým in çýk yapmak var bir de. Son olarak sormak istediðim rr300ün sadece l boyu var. kaç inç kadroya denk geliyor bir bilginiz var mý? decathlon sitesinde 1.75-1.80 boy için L beden gösterilmiþ daha büyük kadrolusu yok. rr340 için var XL beden ama o da bütçeyi aþýyor. l kadro ile xl kadro arasýnda aþýrý bir fark var mýdýr? L kadro rr300 alsam küçük kalýr mý? teþekkürler