Konuya hareket gelsin
https://www.facebook.com/video.php?v=10152947544453748
Konuya hareket gelsin
https://www.facebook.com/video.php?v=10152947544453748
Vallahi havalar biraz daha yumuşasın gidelim :=) Ben dede iki tane Hero 3+ black var. Hep roling çekmeyelim birazda doğa sporları![]()
Karda efsane sarıyor bisiklet sürmekDüzgün giyindikten sonra soğuk hava hiç rahatsız etmiyor aslında, kafaya balaklava (buff alıp balaklava şeklinde de giyilebilir, buff'ı havalar ısınınca da kulllanabilirsiniz), bacaklar için rüzgar geçirmeyen, sıcak tutan bacaklıklardan (tayt gibi, ben tayt giyemem derseniz eşofmanın altına giyebilirsiniz
), geri kalan kısımlar için termal içlik, forma, üstüne uzun kollu formalardan giymek genelde yeterli oluyor. Şu an burası 2 derece civarı, buff+termal içlik+uzun kollu forma+eski kayak pantolonumla gezmeye çıkacağım şimdi. Eller için uzun parmaklı eldivenler işe yarıyor ama yağmur yalıtımı yoksa işkence olabilir, o kadar para veremem derseniz benim gibi çocukken karda oynarken kullandığımız eldivenlerden alıp fizana kadar gidebilirsiniz
![]()
+1 ben geleyim konuyadaha yeni bitti hatta bisikleti toplamam şu kar muhabbeti geçtikten sonra isteyen olursa pedallıyabiliriz
Şuan ufak bir sağlık problemi yaşıyorum düzelir düzelmez ben yine pedallamaya devam. Hafta sonları Belgrad ormanı yağmur çamur çok keyifli oluyor.![]()
Selam , bisiklet almak istiyorum.. Günlük kullanmak için ve gerektiğinde ormana dağa taşa girebilecek şekilde olması taraftarıyım.. Tavsiye ve fiyat aralığı nelerdir , 500-600 bütçem var ... Yardımlarınızı rica ederim
ben Decathlon'dan BTWIN VTT ROCKRIDER 340 aldım geçen sene gerçi çok fazla kullanmadım ama kaliteli yani
eskiden bianchi vardı![]()
bide şimdi aklıma geldi castello vardı.ben bisiklet almaya gittiğimde gözlerim onları aradı tabi onlar tarih olmuş![]()
Sonuç olarak ne önerirsiniz.. Önceden de bisiklet sürmüşlüğüm varKendime güvenirim , uzun mesafede değil de orta mesafelerde kendime güvenirim. Ne tarz öneriyorsunuz
![]()
Buda benim yavru.2000 model wilier.21 vites.İtalyan malı ve herşeyi ile orjinal sayılır.Özledim hava ısınsın diye bekliyorum.
![]()
Kaliteli fazla pahali olmayan bir kilit ariyorum, var midir tavsiye bisikletci arkadaslardan![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)