orta halli jant seti olmuş 2500 3000 tl. Şuan içim sıfır yol yarış bisikleti almak çok ama çok mantıksız. Sakatlanıp bisiklete binemeyen, vakit ayıramayıp binemeyen Alırken paraya kıymamış birinden bisiklet almak lazım artık
orta halli jant seti olmuş 2500 3000 tl. Şuan içim sıfır yol yarış bisikleti almak çok ama çok mantıksız. Sakatlanıp bisiklete binemeyen, vakit ayıramayıp binemeyen Alırken paraya kıymamış birinden bisiklet almak lazım artık
aynen 105 set olmuş 3500 lira... Kaldırımdan atlanmıyo bununla yaaaeh diye kendimi avutup masraf açmayayım ben bir süre daha kendime madem![]()
Ne diyosunuz fiyatlara bak, benim bisiklet 1400 lira istiyorsanız yakma eylemi gerçekleştirebilirim![]()
imzasız..
bende 2 sene önce aldığım aldığımda toplamda 50 km bile yapmadığım geçen sene elimi sürmediğim depoda brandasıyla yatan giant escape1 ön arka disk frenli güzel bi bisiklet var. binemiyorum ayak bileklerimdeki sıkıntıdan ötürü. uygun fiyata verebilirim boşa yatmasın yavrucak. ilgilenen olursa seve seve yardımcı olurum
34 VAY 68 törkiş hatrot
f/p olarak alabileceğim en iyi janttı. Gönlüm Zipp 303'den yanaydı ama kendisi 7 binden aşağı alınamıyor maalesef. Enve veya Rovaa da olsa hayır demezdimİleride belki, her şey bittikten sonra bu 3 ünden birini denerim. Sponsor olur bana @Carolita1907
Aynen, 105 set bile uçmuş gitmiş. Şimdi 30 ruble takılacak, kısa zamanda da dura ace seti taktım mı iş biter gibi.
direk aldığın yere götür, sonra sen yapmışsın bozmuşsun demesinler.
Mosso legarda 1824 kullanıyorum bende. Fethiye de ufak turlar yapmak için aldım. Baya da akıcı gidebiliyorum.
sonunda aldım ben de, kron tx 100 md tercihi yaptım güzel indirim verdiler sağolsunlar 760 tl ye geldi, jel kılıftı ışıktı bir sürü de aksesuar aldım işte bakalım gelsinde![]()
Alıntı oxygen Nickli Üyeden Alıntı;
"yanındaki avukat demiyor mu göte mukayyet ol 200 erkek okuyor konuyu, ortalama 14 cm den 28 mt yapar diye?"
rakam olarak ne istiyorsunuz kadro boyu vs nedir acaba ? eldende teslim alabilirim bisikleti hatta
çok güzel rakama almışsınız güle güle kullanın. İleriki dönemde 2.el temiz hidrolik disk fren alın ama bisikletinize daha verimli olur
elimde 2 adet bisiklet var satmak istiyorum
1.Merida Tfs 500 26 jant xt arka aktarıcılı deore vites kollu shimano hd disk frenli shiomano jant göbekleri 27 vites 18 kadro 26 jant 1500 TL.
2.Carraro Cr 052 nerdeyse sıfır ayarında yeni seri full tiagra setli 52 kadro garantisi ve faturası mevcut 2200 TL.
Carraro ile Sedona 345 takası yapalım mı
@orkuteren
Selamlar Belgrad Ormanı'na yakın zamanda gitmiş toprak veya karışık yol için rota tavsiyesi olan var mı?
Yağ olarak ne kullanıyorsunuz ? Shimano wet lube nasıldır ? Yada benzer tavsiyesi olan var mı ? Ne kadar sürede yağlamak gerekir ?
ben wet lube ve dry lube kullanıyorum mevsimine göre.. Memnunum... temizlenmesi de çok kolay oluyor..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)