lpg veya dizel demiştim keşke dediğiniz arabalara takabilsem lpg![]()
Onur'um Seat yazmışsın da aklıma geldi Seat'ın dizeli var , sanırım 1.6 TDI olarak geçiyor DSG olanları da var istersen onların bir fiyatlarına bak , olmadı 2. eline dönersin
Eliye eliye kafamda iki araç kaldı.
1-Seat leon 1,6 tdi cr style dsg+copa plus yani mercekli farlı fr stoplu falan 0 km bir araç fiyatı sunroofla 55,500 tl
2-bmw e90 3.20i 55bin km de bu linkteki araç:
BMW 3 Serisi 3.20i 2005 Model 53.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Füme renk - 80662775
Lpg li bmw mi yoksa sıfır dolu leon dizel mi?Bmw 3.20 i nin yakıt tüketiminide bilmiyorum açıkcası.
BMW 3 Serisi 3.18Ci 2001 Model 35.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Lacivert renk - 99477217
Dusunursen ikramimiz olur
Birgün Ölürsem Tabutumu 4kişi Taşıyacak Yaa. Öndekiler 1.60 Boylarında, Arkadakiler 1.90boylarında Olsun. Maksat Ön Biraz Basık Dursun
Bmw'nin temizini bulmak zor , bulursanda pahalı oluyor...Ayrıca alacağın bmw 2.el olacak ama seat leon yeni bir araç olacak...Bmw lpg'li bile olsa dizel leon'dan alacağın ekonomi verimini alman imkansız...Hem tüplü araçla dizel araç bir olmaz zaten , dizeli tercih ederim ben her zaman ekonomi , performans ve sorunsuzluk olarak...Leon iyidir![]()
linkini verdiğim bmw gerçekten temiz ortalaması 11 lt falan lpg ile fazla bir problem değil ama renkkten kaybediyor sanırım
temsili
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)