Umarim butun barinaklar o sekile gelir...
Printable View
Az once bu isleri kovalayan bi bayanla konustumda evdekileride aliyolar irk derneklerini kapatip cezai islem bile uygulayabiliyorlar..
Sosyal medyada facebook ta meclise sunulan kararnamede varmis evdekilerede salca olmalari.... Her hakukarda skntili irk iste abi bn ne kdr gay desemde kipegim icn milletin yetistirmesi yuzunden kurunun yaninda yas da yaniyo
Allah sonumuzu hayir etsin bu memlekette..
BGD – Barınak Gönüllüleri ve Hayvanlara Yaşam Hakkı Derneği » BURSA OSMANGAZİ
burda bilgileri var.harika bir yer.içeride kedi köpek at eşek bilumum hayvan var.ve harika bakılıyorlar.
Yakin bir donem hatirlarsin pitbull lar icin yasa cikti uygulanacak dediler canli yayinda bakan yardimcisina telefonla adresim bu 2 pitbull um var gelin alin dedi birisi izlediniz mi bilmiyorum..Bu is ciddiye bindimi heleki sadece tehlikeli irk degil 20kg ustu laga lugasiyla yalan olur gider.Kimse kimsenin evinden kopegini alamaz kan cikar ulkede.Ama ben hala sokak kopeklerinin uyutulmasi olayina takigim olmaz oyle sey.Neyse eminim bir cozum bulunur ara ara donem donem boyle bi sacmalayip tepkileri olcup duruluyorlar fazla takmamak lazim.
bu nasıl bir düşünce arkadaş dostlarımızın bizim kadar yaşamaya hakkı var...cinsi ne olursa olsun pitbull dogo vs vs sonuçta onlarında bir canı var böyle birşeyi düşünen bile kendinden süphe etmeli.....
rottweilerımı uyutmak için evimden almaya çalışacak kişi polis dahi olsa onu 14'lü + 8 atarla karşılamktan zevk duyucam :) arkadaşlar lütfen imkanı olan evinde köpek beslesin sokak köpeklerini besleyin böyle uyutulmasınlar. şuan sadece ben evimde 2 kangal 1 sibirya kurdu ve 1 tane rottweiler besliyorum ve 5 kopek besleme hakkım var 5. yide almayı düşünüyorum. lütfen köpeklerede bi yaşama hakkı verelim köpek edinelim köpek barınaklarından. imzayı mümkün oldukça arkadaşlarınızada göndertin.
imza eklendi.
pitbul uyutulma anı..
Ötenazi Anı Saniye Saniye İzleyin - YouTube
imzamı attım.
Köpeğim yok ama olsaydı bunlar benim elimden değil köpeğimi kakasını bile vermezdim
başımıza gelicekler var bu gidişle bakalım nereye götürüyor bizi yanar dönerli parti :D:D
kımse bie s.kim yiyemez köpek sahibi kişiler bilirler sevgiyi evladı gibi bakıyorlar *** ister alıp uyutmak
Türkiye de horoz dövüşleri de oluyor , demek ki horozlar da vahşileştirilebiliyor. O zaman horozlarından uyutulması lazım. Bu horozlar sokakta başı boş bırakılırsa insanlar için de tehlikeli olabilir.
Bu heriflerin mantığı bu şekilde yürüyor sanırım...
şerefsizler
bahçemde pitbullda dahil olmak üzere 4 tane köpeğim var götü yiğen tüm devlet memurları dahil alıp uyutabiliosa alsın beklerim
Kendi 2 köpeğim hariç Ankara da 4 Aydın da 3 köpeğe bakıyordum ki hala da ben olmasam da bakıyorlar onları uyutacak varsa ...ü yiyen gitsin hayatı boyunca uyumamayı göze alsın. Şerefsizlik den başka birşey değil bu! Zaten onlara bakmayıp dışarı atan bir çok adi insan müsfettesi varken birde hayatlarına kastetmek de neyin nesi? En son eskişehir de bir belediye görevlisini elimizden zor almışlardı o zaman 18 yaşımızdaydık şimdi kim olursa olsun yakasını bırakmam.
çok yazık çok! isıcak bir yuva yerine soğuk bir ölüm, hiçbir canlının hakkı değildir!
bak en sert bilinen bir köpek duygularını yasayalım
Pinnwand-Fotos | Facebook
...............Alıntı:
Başlık da görüldüğü gibi arkadaşlar Kangallar dahi 59 ırk yasakla karşı karşıya. 60 cm üzerinde veya 40 cm üzerinde 20 kilo üstündeki köpeklerin hepsi TEHLİKELİ KÖPEK kapsamına giriyormuş.
Buyrun dinleyin..
yasak ırklar | Facebook
Sayfası (95)
Sokaktaki köpekleri uyutacagina dağdaki köpekleri (PKK) uyutsunlar..
ulan hem hayvanların doğasını bozuyoruz yaşanmaz kılıyoruz hemde uyutturuyoruz bunu yapan ınsan değil yaa
hani müslümandı bu hükümetin başbakanı hanı iktidar müslümandı müslümandıda ondanmı allahın verdiği canı kimsenin almaya hakkı olmadığını bilmiyolar yada bilmemekten geliyolar
Bodrum: 30eylül 14:00 Belediye önü
Ankara : 7 ekim 14:00 Kızılay Sakarya Meydanı
Antalya: 30 eylül 14:00 Kent Meydanı
İstanbul: 30eylül 14:00 Taksim Meydanı
Bursa : 30 eylül 14:00 Kent Meydanı
İzmir : 30 eylül 14:00 Konak YKM Önü
Ölüm yasasına HAYIR yürüyüşü alan ve saati
Kalin yazilmiyor forumda biliyorum ama bu bir bilgilendirme icerigi oldugu icin kalin pontta yazdim Lütfen İştrak etmeye calisalim can dostlarimizin cani tehlikede
bide siz uyusanızda şu millet bi rahatlasa artık..
imza gönderildi, köpekleri uyutmak yerine onları sokaklardan toplayıp daha iyi bakılacagı bir marınak vs. vs. yapılıp orada tutulması daha hayırlı olur
Yazık günah hayvanları öldürüp atmak
Onyargi cok kotu birseydir ama bende size saygi duyuyorum secim size ait.Yalniz senin oyun kopegi zannettigin golden irkinin dunyada kopek isirma siralamasinda en cok isiran cins oldugunu bilmedigin icin pitbull ve turevi hayvanlara kotu hayvandir mantigiyla yaklasmani anlayabiliyorum.Genetik yapisinin kas gelistirmeye cok musait olmasi o hayvanin sucu olmamakla birlikte pitbull asla agresif bir sekilde hirlamaz hatta pitbullarin buyuk cogunlugu asla hirlamaz ve cok cok nadir havlar.İnsanlarin buyuk kafalari kasli vucutlari genis ceneleri yuzunden pitbull lari gordugunde geri adim atmasi ise gercekten tarifsiz bir hata.Yanlis anlama dusunceni degistirmeye ugrasmiyorum sadece hatali bir yaklasimda bulundugunu anlatmaya calisiyorum.Cok basit bir ornek vermeliyim bu konuda saglam vucut calismis iri yari bir adam dusun,boyle adam yiyecek gibi bir yuruyus tarzi var.Bu adamin sahibisin sen onu gladyator yapmak icin egitiyorsun(spartacus girdi su an devreye).Adami zorla arenaya cikartiyorsun o da hayatta kalmak icin surekli savasiyor buna mecbur yasama icgudusu bu.Yasadigi olaylar onu kotu bir adam yapiyor.Peki bu adam ozunde cok iyi bir adam olamaz mi bu adam dogustan katil mi suc bu adamda mi?Hic bu yonden baktin mi olaylara.
Gerekeni yapıldı. Yazık günah memlekette sorun yok,hayvancağızlara taktı hayvancağızlar.
imza eklendi bir faydamız olur insallah
Nasıl bir müslüman ülkeyiz ben anlamıyorum ? Peygamberimiz hayvanları birbiriyle dövüştürmeyi yasaklamış, onlara işkence ve eziyet edenleri, nişan hedefi yapanları lanetlemiştir. Zevk için avlanmak, hayvanı öldürüp atmak da haramdır. Peygamberimiz şöyle buyurur: "Haksız yere bir kuş veya daha küçük bir hayvan öldüren insana Allah onun hesabını mutlaka soracaktır."
Hadi onu geçtim inanç sokmayayım işin içine be şerefsizler NASIL İNSANIZ ? Hem başımızdakiler hem de vatandaşlarımız. Sokak köpeğini leylekler bırakmıyor insanımız salıyor oraya buraya yada yavruları atıyor sokağa sonra hayvansever güya ... Ötekisi de gelip öldürüyor! EEE alayınızın ......!
Bunu yapan insan olamaz..