Hacı verandalı gecekondu yapacam oraya amk![]()
AY iyi bir yatırım aracı değil ustam... marsta sana en kral köşeyi verelim hem yakında suda çıkacakmış yeminle 10 kat artar arsa fiyatın: D
![]()
1991 HONDA CRX - TOTALLED
1988 TOYOTA CELICA GT ST162 - SOLD
1991 HONDA INTEGRA LS - SOLD
1990 HONDA CIVIC EF - SOLD
85-92 OLDSKOOL COMING SOON
Mars'tan arazi almistim ben zamaninda ilerde degerlenir yatirim olsun diye tapusu duruyo hala altinda nasa'nin bile kasesi varthy seferlere baslasin gidip bi ciftlik yapacam
![]()
INFINITE PERFORMANCE
Abi bizim şirket bilinmiş bi şirket bak hatta Nasayla kavga ettik Plütona'da iskan çıkartralım diye ibn.ler buraları bizden sorulur dedi Plütonu yıldız yaptılar![]()
daha öncesindede boğaz köprüsünü satıyolarmış abi düşme bu olaya gel silivri tarafından bakalım arsahavaalanıda gelecekmişşş
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
torunların torunları için iyi yatırım hacı,
hatırlarlar işte dua ederler, zamanında muştu dedem burdan arsa almış yapı izni geldi voleyi vurduk falan derler
yada en kötü tarımla uğraşıp dünyaya ihracat yaparlar hacı ay fındığı falan filan![]()
MTM-PROSTOCK GARAGE
Maxiboost Nickli Üyeden Alıntı
sahte sertifika yla köşeyi dönen olmazsa bnde neyimayda muhtarlık varmı ?
![]()
atın iyisine ''Doru'' yiğidin iyisine ''Deli'' derler.
hacı bana 50 lira ver ben sana sahte tapu falan ayarlarım nasa damgalı raad ol :d
Viraja Gİrdiğinde Korkmuyorsan, Yavaşsın Demektir. ///M
Dr. Ecu
Abi kadinlar genelde somut seylerden hoslandigi icin goturdugun kagidi kafaya atma durumuda var![]()
Buy land on the Moon, Mars and Venus - MoonEstates.com. Mustu burdan aliyorsun iste arsa mi sör unvani mi futbol takimindan hisse mi ne istersen onu-)
:Haci arsa payindan Yeterice agzin yanmadimi![]()
Boşunamı Şehit Oldu O Kadar Vatan Evladı
Uyanmak Gerek Uykulardan Artık