dedik işe başlicaz pazartesi bugün güzel geçsin yeni hafta yeni umutlar....ama bu videoyu izedikten sonra dedim ki keşke sabah dayak yeseydim daa iiydi...yazıktır günahtır şerefsizliktir adiliktir...
Printable View
dedik işe başlicaz pazartesi bugün güzel geçsin yeni hafta yeni umutlar....ama bu videoyu izedikten sonra dedim ki keşke sabah dayak yeseydim daa iiydi...yazıktır günahtır şerefsizliktir adiliktir...
videoyu izleyemedim. iğne ile uyutuyorlar mı ? Neden böyle tepki gösterdiniz anlayamadım ???
İyi de arkadaşlar bu en medeni öldürme şekli... Nede nböyle bir tepki veriyorsunuz.
Sahiplerinin egoları yüzünden Pitpulları öldürmek ne kadar doğru onu tartışırız.
Ama iğne ile öldürmek acısız kansız en iyi öldürme şekli. İnsanları idam ediyorlar
böyle. Ben kendi köpeğimi ellerimle götürdüm uyuttum bu şekilde.
Unutmayın ülkemizde, ben çocukken belediye ekiplerinin tüfekle, zehirli etle,
canlı canlı gömerek köpek öldürdüklerini bilmiyormuyuz ? Ben kaç kez şahit
olmaşumdur zehirli et yiyen köpeğin can çekişmesini... Kasılarak ağzından köpürerek
gözbebekleri renkten renge girerek... Ha keza tüfekle öldürülmelerine bile
şahit oldum. Canlı canlı gömüldüklerinide bi belediye çalışanı tarafından duydum.
ben izlemiycem morelimi bozmak istemıyorum az cok yorumlardan belli oluyor.
3 yıl önce bi abimin pitbull unu ellerimle ötanazi(uyutmaya) yaptırmaya götürdüm..
oturur pozisyonda durdu arkasından kaburgalarının olduğu yere kadar tuttum.. kalp atışını hissedebiliyordum.. ilaç verildiğinde ön patilerinin üstüne yığıldı 30 saniye sonra kalbi durdu.. hissettim hepsini.. gerçekten çok kötü bir durum Allah kimseye yaşatmasın. onlarında yaşamaya hakkı var onları vahşi yapan sahipleri cezalandırılmalı..
bu arada uyuttuğumuz pitbull kemik kanseri olmuş bi bacağı davul gibiydi önce parça alıp patolojiye yolladık kurtarılamaz denildi acı çekmesin daha fazla diye uyuttuk.. sahibi öyle istedi..
Olay hayvana ötenazi ignesi yapilmasi diil olay o hayvanciklarin bu sekilde hayatlarinin son bulmasi
Otenazi ignesi vurulduktan snra solunum yavasliyo ztn uykuya daliyo sonra is bitiyo ama ne sekilde olursa olsn bi canlinin can vermesi heleki bu canli insanoglu karsisinda acizse durum cok daha icler acisi..
allahtan yorumları okudum önce de videoyu izlemedim. kesin bütün günüm mahvolurdu. aynısını bunların yaramaz çocukları falan varsa onlara yapalım bakalım nasıl hissedecekler?
İnsanoğlu en medeni aynı zamanda da en vahşi yaratıktır :icon_tup:
köpekler de pek uysallarmış yaaa, yazık olmuş. bu görüntüleri hangi mantıkla çekip yayınladılar acaba :(
en mantıklısı; şu an yaşayanlara hiçbir şey yapmasınlar. çiftleşyirmeleri/üretimi yasaklansın bundan böyle.
Hayvanseverliği anlarım, duygusallığı anlarım, herşeyi anlarım da uyutma yapan ve bu işlem için eline mahkeme emri tutuşturulan adama küfretmeyi anlayamam.
Tüm dünyada tehlikeli olduğu kabul edilen bilinçsiz ellerde saçma sapan bi yaratığa dönüşen ve tehlike arz eden bi hayvan için ne yapmak gerekir.
Sanırım bunu size yada sevdiğiniz bi insana ya da hayvan saldıran bi köpek tecrübesi yaşadıkdan sonra sorsak daha güzel cevap verirsiniz.
3 yaşındaki çocuğun suratını parçalayan Pitbull u hatırlatırım
bu hayvanlar sahiplerinin hatalarından dolayı öldürülüyor. tamamen yetiştirilme tarzıyla alakalı. sadece pitbull vs. cinsler için değil tüm köpekler için geçerli bu yetiştirilme tarzı. ne yazık ki sert mizaçlarından dolayı pitbull, dogo argentino, cane corso gibi hayvanlar tüm dünya çapında köpek yetiştirmekten bihaber ''sert'' erkekler tarafından daha çok tercih ediliyor. bu hayvanlara bakanların hepsi böyledir demiyorum bu arada, bahsettiklerim, bırakın bu hayvanların sorumluluklarını taşımayı, kendi sorumluluklarını bilmeyen, 35 yaşına kadar götünü babasının toparladığı adamlar. bunlar amerikada da aynı türkiyede de ingilterede de.
sonuç olarak bu en başta devletin hatasıdır sonrasında sahiplerinin, bu hayvanları tehlikeli olarak sınıflandırıp yasak koyuyorsan, doğru düzgün bir takip ve fişleme sistemi koyacaksın. önüne gelen alamayacak bu köpeği. alan kişiler de belli kurallar içerisinde besleyebilecek. sen kalkıp adamın eline timsah ver, gitsin timsahla adam öldürsün sen timsahı öldür. adama da para cezası kesip sal gitsin var mı böyle bir mantık. ben arada bir fark göremiyorum.
ayrıca bu videoya küfür etme hakkım tabii ki var, çünkü bu hayvanlar hasta da olabilirler başka bir şey de olabilir fakat ne olursa olsun, bir canlının hayatına mutlu mesut son verip bunu videoya çekmek insanlığa yaraşır bir davranış değil. ya da ben insan değilim.
mesela yetiştirmeyle ilgili size güzel bir örnek vereyim, atlayın gidin maslağa custom garage'a orada dişi pitbulları var, adını hatırlayamıyorum şu an. bu kadar sevecen ve güzel bir hayvan olamaz. kimseyle de işi yok, tamamen serbest geziyor.
her kopek sahıbının huylarını ustune alır...
SALDIRGANLIK varsa sahıbınde o kopegıde oyle yetıstırıyordur. esas ıgneyı sahıbıne vuracaksın. yazık gunah.
cok yakın arkadasımda var pıttbull ve kedı gıbı masalah ıhc bır sadırganlıgını gormedım.duymadım sımdıye kadar.
yazık ıcım gıttı benımde...