yaa abi hep ****** cocukları yüsünden oluyo böyle işte dövüştürüyolar vahşileştiriyolar benım kopegım nıye kımseyı ısırmıyoo
Printable View
yaa abi hep ****** cocukları yüsünden oluyo böyle işte dövüştürüyolar vahşileştiriyolar benım kopegım nıye kımseyı ısırmıyoo
yemin ederim yazılan yazılara bakim dedim herkes yazmış kötü oldum benmde 3 tane var dedim açmim kötü olurum bende kötü ne kelime şuan ne yazıcağımı ne hissettiğimi tarif edemiyorum bilmiyorum . allah belasını versin ona iğne yapan canını yakanlar diğer dünyada kazan içinde iğnelensin inşallah bakışına kurban olunur onlar evlat.ya sabaha kadar saysam az kahroldum burda
amerika işte , tüm dünyadaki yönetim sistemini aynen köpeklerde bile uyguluyor , biri bir yandan yemek verirken diğeri zehir veriyor amerika
sonuna kadar izleyemedim, içim cız etti...
tek suçları apaçilerin eline düşmek bu canlıların!!!
ya abilerim ağladım ağlıcam bu nedir bunlar insan mı nasıl veriyo abi bir yandan sevip krakeri şerefsiz hassiyetsiz asıl hayvan sensin allahsızlar . öle hart hurt için köpek alıp yetiştiren benimki seninkini döver diye evlatları kavga ettirenlerinde bunlardan hiç bir farkı yok benim gözümde . köpeğim canecorso ben 1.79 boyudanyım omzuma kadar boylu 72 kilo 2 tane sokak köpeği haraketlendi gücünü nasl koruduğunu biliyorum ama yemin ederimki sarılarak uzaklaştım nie canını yaktırım zora sokim gelsin dükkanıma hırsız yaklaşabiliyomu onu görsün evlat işte öle olucak . ben burdan techturkey vasıtası ile karşıda bir abimizden aldım 9 aylıktı ona burdan bir kere daha teşekkür ederim çoçuğu gibi bakmış bende aynı şekilde devam ediyorum herkesede tavsiyem bu olması. ben oğlum diye severken ares ismi bu arada gözünün içine bakıyorum sarılıyorum içimden söylüyorum en başından beri öle yaptım şimdi görün biri yanına çağrıyo gözümün içine bakıyor gidim mi baba izizn verirmisn gibi bunu görün inanın çok harika bir duygu.
gözlerim doldu şerefsizim yazık yav madem uyutturcan alıp ne besliyoz aq çocuğu
Katletmenin yumuşatılarak olası tepkileri en aza indirgeyen hali.. Benim gözümde köpeği çifteyle vurmaktan farkı yok!
Hayvan birini ısırmış ya da yaralamış olabilir, ancak sırf sözlü ya da yazılı savunma yapamadığı için direkt idam fermanı imzalanması uygun değildir.
İnsanlar da yeri geldiğinde birbirlerine zarar verebiliyor, Hayvan da çevresine zarar vermiş olabilir. ancak yerleştirirsin uygun bir barınağa yaşamının sonuna kadar tecrit eder gerekli bakımını yaptırırsın, bir kaç dolar kar edilecek diye hayvana zehir enjekte edilerek katledilmesini kesinlikle doğru bulmuyorum..
şerefsiz kitapsiz allahsızlar ya allah belanızı versin a.k.ç o.ç a.s
adi şerefsizler!
Şimdi ben olaya şu yönde bakıyorum.
Hayvanların bir çoğu belkide tamamı düşünerek değilde tekrar etme ve alışageldik şekilde hareket eder.
Yani siz köpeği başka bir köpeğe kerşı kışkırtırsanız ve bunu tekrarlarsanız o köpek serbest kaldığında ilk gördüğü köpeğe saldıracaktır.
Sevgiye oyuna alıştırırsanız ilk gördüğü ele başını uzatacak yada oyun oynamaya çalışacaktır.
Eğer pitbull lar uyutulunca çözüm olmuş oluyorsa
o halde ben birini bıçakla delik deşik edeyim bıçağımı eritmeye imhaya yollasınlar benide serbest bıraksınlar.
Aynı mantık.
Şuan yan odada 55 günlük pitbull yavrusu uyuyor.
Bebek gibi bakıyorum.Ne yüksek ses ne bir kışkırtma görmüyor.
Bu akşam parkda çocukların oynamasına izin verdim 1 saat koşturdular çocuklarla yuvarlandı.
bebeklik döneminden itibaren diğer insanlar ve hayvanlarla sosyalleşen.agresyon görmemiş bir pitbull ördek yavrusu kadar tehlikelidir ancak..
Ama eğer istersem bana bir goldenretriver yada yasal olan iyi huylu bir köpek verin size 6 ayda bir canavar ve tehlike öbeği şekline getireyim!
Köpeklerin kafa sistemi alışkanlıklar ve tekrarlar şeklindedir.
Sen neye alıştırırsan onu yada benzerlerini yapar.
Bu pitbull konusunun çözümü ise bence sahiplenecek insanı psikolojik test e tabi tutulup ona göre ruhsat verilip sahiplendirme yapılmasıdır.
diye düşünüyorum ben.
döl israfı ibneler yazıktır yahu
içim cızzz etti yaa hayvanın agzında kaldı mama :(