Arkadaslar abiler bir onceki kasa z4ler hakkinda ne dusunuyorsunuz daha once binen,kullanan,sahip olan varmidir bu ara bi z4e niyetlendim 2.0 motor manuel araci bilenlerden ricam litre olarak yakit tuketimi nedir?
Arkadaslar abiler bir onceki kasa z4ler hakkinda ne dusunuyorsunuz daha once binen,kullanan,sahip olan varmidir bu ara bi z4e niyetlendim 2.0 motor manuel araci bilenlerden ricam litre olarak yakit tuketimi nedir?
E92 M3-G350-Fiat 500
güzel bir jant takıp yere basar sakin sakin binerim derseniz güzel seçim olurama asla performans beklemeyin görsel olarak on numara araç bence
RACE WERKS
yaklasık 12 13 lıtre yakarsın ortalamada
RICHIE RICH AUTO
http://richieric.sahibinden.com/
yaklasık 6 ay bındım bugun sattım aracımı valla soyle acıklıyım 8 lıtre yaktıgımıda bılıyorum 17 de ama ortalaması sehır ıcın 11 12 yı gecmez kmde 50 kurus dıye hesapla yanı kesınlıkle fıyatının cok daha fazlası araclardan dıkkat cekıcıdır uzmez yormaz masraf cıkarmaz yan sanayı parcası vs var ben kesınlıkle tavsıye ederım ama kısın daraltıcı ve hanı dıyoruz 2 kısıden nolucak fln dıye ama kız arkdsmn ablasıda gelıyo dıye cok zaman beylıkduzunden bahcelıevlere donup araba degıstırdıgımı bılırıımıyıce dusun oyle al satısı konusuna gelınce gecen seneden berı aynı arabalar duruyo bı tek satılıp yenıden satılan benım arabam sanırım
performans konusuna gelınce stock 160 lık scıroccoyu 2 boy gecıyodum cayır cayırda yanlıyodum
34 EM 123
AÇIKEL otomotiv... JANTMAX ..
hep bızımlesın ALP GUNAYDIN 34 DUJ 43 ..
Aciklamalarin icin tesekkurler tam kafamdaki butun sorulara cevap vermissin satis mevzusu benimde dikkatimi cekti ilanlar hep eski ama her malin elbet alicisi vardir kafamdaki plan yilbasina kadar alip yaz basi veya sonu nasi kismet olursa artik satmak bende senin gibi buyuk ihtimal 6 ay binip satarim insallah
E92 M3-G350-Fiat 500
gerçi ben zevk meselesi diyorum lakin bence z4 3.0 alınmalı hatta 3.0si almanı tavsiye ederim![]()
Birgün Ölürsem Tabutumu 4kişi Taşıyacak Yaa. Öndekiler 1.60 Boylarında, Arkadakiler 1.90boylarında Olsun. Maksat Ön Biraz Basık Dursun
3.0 lar bildigim kadariyla 6 silindir onun benzinini karsilayamam zaten ailede 3 bin benzinli almazlar![]()
E92 M3-G350-Fiat 500
Birgün Ölürsem Tabutumu 4kişi Taşıyacak Yaa. Öndekiler 1.60 Boylarında, Arkadakiler 1.90boylarında Olsun. Maksat Ön Biraz Basık Dursun
3.0 z4 de aman aman performanslı bır arac degıl yazılımlı scıroccoyla gecmıstım zamanında yakıtına gelınce 3.0 la bız sehır ıcı 20 lıtre gıbı degerlerı okumustuk![]()
34 EM 123
AÇIKEL otomotiv... JANTMAX ..
hep bızımlesın ALP GUNAYDIN 34 DUJ 43 ..
Bu konuyu bi baştan sona göz gezdir benim gibi düşünen kullanan ve aybı değerleri alan çok kişi var![]()
http://www.techturkey.com/forum/kars...lariniz-3.html
1450kg lık e90 320i ler 12 lt şehir içi tüketimi yokken, 1200kg lık araç nasıl aynı motorla bu tüketimi yapsın arkadaşlar ? 12 lt yaktırabilirsin, hatta üzerinide yakarsın ama ortalaman asla 12 yi bulmaz normal şehir içi kullanımında.
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
11 lt civarında dolanırsın ancak şunu söyliim biraz hızlı kullaniim dedin mi sinir eder adamı.
IN BOOST WE TRUST
İlandaki arac hakkinda bilgisi olan varmi tramerinde onemli birsey yok ama bugun bakmaya gittigimde boyasi bir degisik geldi gozume cizik boyalari var dedi galerici kazasi yok dedi kmside orjinal
BMW Z Serisi Z4 2.0i 2005 Model 55.500 TL Galeriden satılık ikinci el Kırmızı renk - 99941809
E92 M3-G350-Fiat 500
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)