Bir araba görürsün arabayı hayal edersin, parayı biriktirirsin, sonra ötv'yi ve benzini hesaplamayı unutursun( her gün zam geliyor) para yetmez, babayı alırsın hevesin kaçar
Bizim burda bir şahin vardı arka koltuklar yoktu full tesisat vardı kapılar yukarı falan açılıyordu süren apaçiydi hem kızardım hem gülerdim ön camında SEYYAR BOMBA yazıyordu hiç unutmam![]()
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
Ya bizim burdada acayip taktılar polisler bizde lanet ettik ama bazı adamlar ortalığın a... koyuyo yani. Adam gecenin 3 ünde gelmiş birini bırakıyo apartmanların arasında öyle gaz veriyo ya kardeşim yap et bizde yapıyoruz ama milletin uyuduğu saatte yapılırmı? Ne sanıyo acaba öyle yapınca bunlar. Onların yüzünden bizde kaynıyoruz arada. Eksoz takamıyoruz arabamıza genede polis çeviriyo bide inanmıyor. Gaza bas, kumandayı nereye sakladın binbir çile. Hani bizde bindik zamanında şahine acaba bizim burda apaçilerin %95 i şahine biniyor.
2010 - 38 EK 138 2000 106 Qick
2010 - 38 VT 761 1999 1.4 iS HB
2011 - 38 YT 541 1992 1.5 EX HB
2011 - 06 LOL 97 1997 1.4 İS HB
2012 - 38 ZN 415 2001 Clio Sport
2012 - 38 BA 830 1993 Civic Sİ
yükses sesle müziği camın kapalı dinle diyorlar kanka cam açık dinlersen millet rahatsız oluyormuşy 60 tl gibi mi cezası var o önemli değil de egsoz işi ne olacak bilmiyorum![]()
zaten egsoz bizim tek polis tarafından sıkıntılı modifikasyonumuz, çoğumuzun tampon eki xenon farı falan var anca, tek egsozdan bağlanırsak bu sıkı yönetimde kötü olur, apaçi tuningler cirit atarken bizim gibilerin oltaya gelmesi kötü olur
ayrıca şirket arabaları piyasadan kalksa hem trafik rahatlar hem kazalar %50 azalır. adam nasılsa şirketin diye yardırıyor basıyor sağa sola, sonra olan bize oluyor, her gün kaç kaza atlatıyorum onlar yüzünden
Mehmet Ali DİNÇ
M.A.D Custom Stickers
206'da 3-4 saniyelik bi mallık bende yaşadım ama sonradan üstün zekamla çözdüm mevzuyu beyin bedava.
adam 206 diye konuştuysa ve herkez 206yı fark ettiyse kesin 206 ile ilgili bir takıntısı vardır diyer rakamlar hep yaklaşık falan denmiş adam 206ya takmış
malesef şirket araçları sorunoluyor ama kullanıcısına göre i20ile offroad yapan var
dun gece asker konvoyu gordum yolda,20 arac ıcınde 10 tane sahın,lambalarda durdular,hadı korna calıyorlar bagrıyorlar eyvallah,10 tane sahın hepsı fac aynı anda kontak kapatıp ekzos patlatıyor,ortalık savas alanı gıbı,bu sekıl hareketler sonucunda kurunun yanında her zaman yasta yanar..
GÖKHAN
532 225 48 10
hondacıyım ben,heryerde sıkışırım..
Özgürlükler ülkesinden herşey beklenir,önemli olan vatandaşa geçirmek......
bayramdan sonra sıkıntı azalır
yolda bir dünya pet şişe kutu teneke şeklinde kaçak kat çıkılmış tanus cinsi kamyonet görüyorum, içinde üstünde 3-5 kişi nedense daha polisin çeviripte evrak kontrolü yaptığını görmedim.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)