Sim free satısa sunulmadıysa sim free cihazlar nerden alınıyor ?? Biri tam olarak acıklayabilir mi ?
Sim free satısa sunulmadıysa sim free cihazlar nerden alınıyor ?? Biri tam olarak acıklayabilir mi ?
Bu paraları verene oturduğum yerle gülerim. Tanıdığım biriyse de çok uzun zaman billur geçerim.
Sakarya'da ücretsiz kantar hizmetim var, roll öncesi kilosunu merak edenleri beklerim.
İyi para vallaben bugün sordum doğu bank ta 3000 tl
2003 BMW E46 330 Cİ Topassss
2006 BMW E46 318 Cİ SİYAH (SOLD)
]2001 PEUGEOT 106 GTI SARI SOLD)
1998 DOĞAN SLX 1.6.İE BORDO (SOLD)
2008 PORSCHE 911 TURBO S SiYAH (SOLD)
apple ın sitesinde henüz simfree cihaz satılmıyor buna bakınca simfree daha çıkmadı diyesi geliyor insanın ama herkes kontratlı mı almak zorunda illaki çıkmıştır simfreeleri diyesim geliyor böyle saçma bi döngü oluşuyo.
simfree olmaz olur mu, nereden cikiyor bu söylentiler anlamiyorum?
operatörden alinan cihaz olsa anlarim da, apple store'dan yapmayin allah askina.
adamlar t-mobile kilitli cihazi neden satsin![]()
beyler forumdon. sitesinde 1850 liradan başlayan fiyatlarla satiyorlar.tabi madem erken getirdim şu fiyata yapiştıraym diyenlerde varsim free.tabi ticaretin detayini bilemiyorum bilginiz olsun.
beyler türkiyede 1850 liraya satıyorum diyen adam size kutu içinde çakıl taşı gönderir ayık olun
ilanlarda 2400 lirayada var aradık 2850 den aşağı vermem diyo adam
dün elimdekiler bitince 2500 liradan alıp 3000 liradan 3 tane daha cihaz sattım kimse kimseyi kandırmasın yane
şuan almanyada ucuz sanırım cihaz 700 küsür eurolarda
barancım simfree alırsan sorun olmaz nano sim kart daha türkiyede çıkmadı ama ankaradan metrcan kesip biçerek yapmış olmuş nano sim kart gelene kadar idare edecez artık
bu arada simfree cihaz bol arkadaşlar şuan bi siyah bi beyaz kaldı elimde![]()
telefonun ederi tabiki bu değil ... şuanda alanlar bile çok iyi biliyorki ülkeye resmi girişinden sonra fiyatlar şuankinden muhtemelen 1.000 TL aşşağıda olucak... 3.500 liraya ilanlar var , alanlarda var çünkü ... oda kimsede yokken almak için ... değer mi ? bence değmez ... çok param olsa harcicak yer bulamasam alırdım bende![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)