arkadaşlar iphone 5 16 gb isteyenler varsa buyursun beyaz veya siyah 3.300 gibi bi rakam ön sipariş olarak alınıyor 05.10.2012 stoklarda Apple iPhone 5 16 GB ( Siyah ) - Telefon - Hepsiburada.com
arkadaşlar iphone 5 16 gb isteyenler varsa buyursun beyaz veya siyah 3.300 gibi bi rakam ön sipariş olarak alınıyor 05.10.2012 stoklarda Apple iPhone 5 16 GB ( Siyah ) - Telefon - Hepsiburada.com
hani 4s le aynı olacaktı fiyatı3 milyara 2.tane 4s 1 tane 3gs alırım 11s i kulanırım
Aquila non captat muscas!
b16vtecturbo#gizlituning #hondateam#cilacılaranlamaz
yazık gunah valla
www.honda-tech.com
bu cihazın usa unlocked fiatı 649 usd değil mi? ne perhiz ne lahana, konu sinir bozmak için mi açıldı yoksa o ilana bir gönderme mi. nasıl bir konu bu merak ettim?
Sakin güç...
Arkadaslar biraz sabredin 16gb iPhone 5 1500tl düşecek düşmek zorunda kaderi bu![]()
onun yerine bilet al git al usa dan gel $680 a![]()
maksat iphone var koy masaya dursun
kasımda annem ve babam almanya ya gidicek. uygun fiyata ön sipariş alabilirim![]()
KDV Dahil: 3.299,00 TL
Yazık, vallahi yazık. 3.300TL'ye TELEFON... YUH!...
Beni sallamayanları ARTIK ben de sallamıyorum. Muhattap olmaya tenezzül etmeyenlere selam olsun, siz olmasanız da olur, GERÇEK DOSTLARIM bana yeter.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)