98 model tipo alma durumum var. Bu araçlar için + ve - yönler nelerdir. Bugün bakmaya gideceğim neler tavsiye edersiniz. Şuan araç hakkında bilgilerim 98 model klimasız ve mavi renk. fiyat olarak 8000 tl.
98 model tipo alma durumum var. Bu araçlar için + ve - yönler nelerdir. Bugün bakmaya gideceğim neler tavsiye edersiniz. Şuan araç hakkında bilgilerim 98 model klimasız ve mavi renk. fiyat olarak 8000 tl.
2 Temmuz 1993 unutma / unutturma
98-2011 yılları arasında zevkle bindik hiç bir konu da üzmedi bizi sadece boyası zayif bir araç olduğu için yanmalar meydana gelmişti ben 97 modelini 68K da 8 bine vermiştim. Bence o fiyat aralığında alınabilecek en ideal araç
Edit : Bildiğim kadarıyla tiponun makbul olanı İ.E SX
fena değil fiyatı uygun bence alınabilir... illa tipo almak istiyorsan 1.6 mpi bak bence.
bende vardı 98 slx ön takımı problem cıkartıo bıde gostergeler dıgıtal ıse derdı bıtmıo
]Senin araba bitene kadar ben otomotiv sektörünü bitirir emekli olup planör falan kullanırım, sıkıntı yok
99 dan 2009 a kadar kullandım 75 bın kmde sattım hıc bır sıkıntısı cıakrmadı benzınle bındım yakıtı mukemmeldı safır mavıydı rengı boya yanıkları varıd tavan altı boyattım konforu harıakdır uzun yolda yormaz onundekı dıjıtal kadranla sankı farklı bı atmosvere gırmıs gıbı hıssedıyosun economy power gecıslerı cok guzel oluyootemızse gule gule kullanırsın .. mazıden bı kac foto cok sekıl degıstırdık bız onla
![]()
ilk hali
ıkıncı hali
buda son hali
gule gule kullanırsın kardesım
facebook: hasan serdar şengül
instagram: hasan_serdar
ECUPROJECTS PERFORMANCE-CHİPTUNİNG AKSARAY BAYİİ
teşekkürler
Bugün satıcı ile buluşamadık, işleri yoğunmuş, yarın büyük ihtimal oto pazarı yakınlarında buluşacağız. İlla tipo demiyorum ama fırsat çıktı oto alsat yapan bir arkadaş yardımcı olacak ben öncelikle araç hakkında bilgi almak istedim. Elektronik göstergeli mi bilmiyorum ama dediğiniz gibi arıza durumunda çok mu pahalıya mal oluyor? tırstım şimdi. Zaten aşırı performans beklentim yok. Aile aracı olacak ve genelde hafta sonları ve acil durumlar için kullanacağım.
2003 yılında 98 model tıpo s aldım,1.4 olmasına ragmen cekıs fena degıl,on takım sorunlu bıraz,boya yanıgı olusuyor bırde torpıdonun uzerı kabarıyoronun dısında benı hıc yolda bırakmadı ve bakımları harıc hıc masraf yapmadan 5 yıl kullandım,cok memnun kaldım,konfor ve kullanım zevkı olarak cok aractan ıyı bence..
GÖKHAN
532 225 48 10
hondacıyım ben,heryerde sıkışırım..
Çevreden duyduğum satış fiyatları :
Mpi ise 11 12 (dijital klima,yeni direksiyon varsa 13-13.5) eder
1.6 sx ise 9 10 eder
1.4 ise 9-9.5 eder
Çok çok deparlı bir araç değil.Sonradan açılır,süspansiyonu güzeldir,birazcık direksiyonu ağır gelebilir.Sıralı sistem lpg varsa tadından yenmez25 ila 30 krş arasında lpg tüketir.Boya yanığı vazgeçilmezidir,beyaz olmadıkça komple boyalısı tavsiye edilebilir.Alırken benzinde çalışıp çalışmadığını kesinlikle kontrol edin
Coğrafya kaderdir
Araç borçlu çıktı, satış vermeden para istiyorlar.vaz geçmek zorunda kaldık, aksi yönde bir değişiklik olmazsa.
Cevaplar için teşekkürler.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)