Allah emeğimizi boşa çıkarmasın kardeşim, kafayı kırdım valla iyice :)
Bu sene alımlar baya fazla cart curt müfettiş guy alımı yapıyorlar inşallah şanslıyızdır.
Nasıl gidiyor son hazırlıklar?
Printable View
bnde alan yok busene olsun artik kopek gbi calistik
Fakat bu sene p3 den çok bi alım olmaz malesef.
GY-GK dan da bi süpriz olmaz umarım sayısal sözel akıl yürütme diye ALES tarzı soruları iteliycekler, onun dışında Dünya tarihi eklendi.
cagdas dunyaya iyi calistm hyrlisi yorum sormazlar tarihte direk nokta atisi
Geçensene kurtuldum bu dertten, başarılar hepinize:-)
çalışmadan sınava girecem sırf sınava girmiş olmak için.... bakalım ne kadar şanslı olabilecem :D
Sonlara doğru yüklendik biraz bakalım sınavda karıştırmayız inşallah.
Anadolu liselerine de ilk atamalar açılmış 26. tercihten falan bir yerlere gideriz inşallah :)
Çağdaş Türk Tarihinden de http://www.rehberlik.biz.tr/dosyalar...s.sorulari.pps eğer çözmediyseniz şu soruları çözmekte fayda var diye düşünüyorum.
Allah yardımcımız olsun :)
Calisma bakanligindayim is müfettişliği
Matematik öğretmenliği yok mu :)
Pazar 2. oturuma gireceklere Allah sabır versin öyle bi zulüm yok...
kpss 2013 1 nci tercih sonuçları belli olmuş.
Sonuçlar açıklandı,
Nasıl puanlar?
Benim P49 78.03 sıralamam 5000 civarında.
65 almışım öylesine girmiştim 220 binlerdeyim p3
Bir güncel diyelim. Sınav Temmuz ayın da, aramız da sınava hazırlananlar vardır. Nasıl gidiyor çalışmalar? Ben dershaneye yazılmadım bu sefer. Fakat evde motive olmakta zorluk çekiyorum 2 gün çalışıyorum, 3 gün aylaklık ediyorum. Tavsiye edeceğiniz kaynaklar, çalışma metodları nelerdir?
Mezuniyet ne? Alandan mı gireceksin? Ona göre tavsiyede bulunayım.
Mezuniyet işletme. Alandan girmeyi düşünmüyorum. Özellikle ayrıntılı Tarih konu anlatımı arıyorum. Ayrıca ALES'e de katılacağım deneme amaçlı. ALES soru bankası da alayım diyorum. 2013 Sonbahar ALES oldukça zormuş. 2014 ÖSYM sınavlarının oldukça zor olacağını düşünüyorum. MAtematik konusunda sıkıntım yok. Evde yaptığım denemelerde 25-26 net civarındayım. Ancak özellikle Tarih ve Vatandaşlık-Güncel bilgiler konusun da zayıf olduğumu gördüm.