beyler bende alana hazırlanıyorum. dersaneye gidiyorum fakat baya geriden takip ediyorum.baştan biraz kaçırdım konuları.verimli çalışmakta zorlanıyorum netlerimde çok iç açıcı değil.bana önereceğiniz şeyler nelerdir ?
Printable View
beyler bende alana hazırlanıyorum. dersaneye gidiyorum fakat baya geriden takip ediyorum.baştan biraz kaçırdım konuları.verimli çalışmakta zorlanıyorum netlerimde çok iç açıcı değil.bana önereceğiniz şeyler nelerdir ?
Alan konusun da tecrübeli değilim ancak dersleri kaçırmak iyi değil. Arayı hemen kapatmalısın bence.
GK GY neyse birde eğitim bilimleri var bizde valla hiç kasamıyorum her senede giriyorum psikolojik )
valla fena özetler cıkardım sordukları yer bellı egıtım bılmlerınde nokta atısı yerler var oraları full ezber ve calısmayla bıtırdım gk gy bıraz şans ama cografya artık dag ova sormuyrlar ıstatıstık kurumunun notlarına bakın netten arastırın tarıhte artık osmanlıya yuklenın:)ben 80 egıtım sorusunda 71 dogru yaptım bu super bı drece
Bende girmeyi düşünüyorum bu sene kpss ye TRT-1 'e girmek için Radyo televizyon ve sinema lisans mezunuyum ama hangi grup sınava giricem hangi konulara çalışıcam hiç bilgim yok internetten bakıyorum nasıl neye giricem diye ama karma karışık bilgiler var hiç anlayamadım :/
Gökan abi eğitm bilimlerindeki nokta atışı yerlerden bahsedebilir misin biraz. Gecen sene 0.5 puanla kaçtı bu sene kaçsın istemiyorum.
elımde guzel özetler var egıtımde busene materyal ve reberlıkten soru geldı busene yıne gelecektır...olçmede ıstatıstıkler ezber ve sureklı test çöz soru çöz cabuk kavrarsın ögrenmeden gelıcek sorular bellı ama artık tepkısel sormuyrlar bılıssele alana dayalı yada dıger kuramcılardan sorarlar ..gelişimde ıse cok basıt gelısım ezber ısıdır genelde cıkan sorular erıkson ve kohlberg oralardan ve fruddan kesın 1 soru var:)
Tamam abi sağolasin. Ben bu sene eğitimi biraz daha zor bekliyorum bakalım nasıl çıkacak.
İİBF mezunuyum deseniz yardımcı olurdum ama radyo tv için hangi oturumlara girmek gerekir bilmiyorum. Ama şöyle düşünürsek, cumartesi sabah Gy Gy herkes gircek mecbur, cumartesi öğlen eğitim bilimleri sizinle alakası yoktur, pazar sabah maliye muhasebe hukuk iktisat işletme dersleri yani İİBF ciler giriyor, pazar öğleden sonra da istatistik, uluslararası ilişkiler, kamu yönetimi, ekonometri ve çalışma eko end ilişkileri. Sanırım siz sadece GY GK dan girip merkezi atamaya tabisiniz.
Editttt...
bikac arkadasim bunla ugrasiyor;
https://play.google.com/store/apps/d...umdersler.kpss
Murat yayınları Tarih konu anlatımlı aldım. Yanın da birde İrem ALES soru bankası aldım. Mutfağı da ayarladım gece başlayacağım sıkı tempoya. :D KPSS-A girenler bir kaç kademe önde başlıyor sanırım. Kurum içi sınavlar ile yükselmek ile aynı hesaba geliyor mu?