Hortingen
Yarınki sınavda özellikle öğretmen adaylarına başarılar diliyorum. Allah tez zamanda atanmayı nasip etsin inşallah hepinize.
Bende giricem sınava puanımı seneye belki kullanırım diye, araba anaahtarınıdamı almıyorlar yav girerken?
Araba anahtarı da almıyorlar, bende yedek anahtarı alıp ayakabının içine atıp gircem.
Herkese başarılar ben 1 hafta önce görevime başladım darısı emek verenlerin başına.
bagcilar kiz teknik meslek lisesine nasil gidilir nereye yakindir bilen var mi ?
kızlar uzadıkça çirkinleşiyor; kız dediğin 1.60 - 1.75 olacak. 1.85 kız mı olur ya. he bu arada 1.45 de olmaz, o ne lan öle iddaa oranı gibi..
Ayrıca geçen sene şahit olmuştum, bir kadın geldi ben girerken, yanında evinin anahtarı vardı alamayız dediler, kadın da yalnız yaşadığını ve bırakabileceği kimsenin olmadığını söyledi, yine alamayız dediler. Size bırakıyım dedi kabul etmediler, işte bu böyle saçma bi olay.
Tarih neydi öyle ya.Tarih acımadı ezdi geçti vallaha.
Ben iyi bir puan beklemiyorum. Umarım sizlerin iyi geçmiştir. Boşuna Lale devri, III. Selim, II. Mahmut, Tanzimat dönemi, Meşrutiyet dönemi, Kurtuluş savaşı( Hazırlık, muharebe ve siyasi dönemleri) vs... çalışmışım.
Böyle saçma bir sınav görmedim ben. Altın vuruşu yaptı ÖSYM ve de hayde yolunuz açık olsun dedi yolladı gitti.
![]()
edit: evin anahtarlarını ayakkabının altına koydum. parayı çorabın içine. akbilide belime sıkıştırdım. cebimde 25 kuruş bozuk para kalmış. bununla giremezsin dedi. işte ağlanacak halimiz var kendini avutmak böyle bişey akıllarınca güvenliği sağladıklarını zannediyolar.
ÖSYM coşmuş valla bu nası sorular nasıl sınav anlamak zor, millet boşa tarih çalıştı cidden.
@bason umarım sonucu yüzünü güldürür, herkeste aynı sıkıntı var sonuçta puanlar düşer muhtemelen.
Birde Tarih ile başladım mı sınava. Ah be dostum bir gördüm o soruları şok oldum.Zaten hevesim kaçmıştı, çok dert etmiyorum. Bakalım, haftaya açıklarlar sonuçları.
Matematiğe güveniyorum, puan oradan gelirse gelir yoksa alayı sallapati gitti. Gerçi Matematik standart sapması da yüksek olmaz kolaydı. Tarihten 25 net yapan diğerlerinde ortalama netleri tutturan adam en az 85 alır.
![]()
Ben böyle salak sınav aramasi vr güvenlik önlemi görmedim bi trk bizde olur nerdeyse amelyata girer sekilde donsuz giricekdik sinava... sorulari verennsiz kopya cektiren siz iki tane anahtarlikdan kopya yapilacagini sananlar siz hay sizin sisteminize...
Sorulara calismadigimdan kilay zor diyemeyecem.
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)