User Tag List

Sayfa 7/8 İlkİlk ... 5678 SonSon
137 sonuçtan 115 ile 133 arası

Konu: Kpss sınavı

ersandeniz
    Misafir
    Alıntı yakaan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bende Jeoloji Müh. dershane sadece genel kültür genel yeteneğe gireceğimi söyledi siz etrafınızda varsa bir kpss dershanesi ona danışın bence
    dediğim gibi, olur da işmüfettişliği kadrosu açılırsa başvuru hakkınız bile olmaz, çok da güvenmeyin kpss dershanelerine

huseyinturk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hortingen

Yarınki sınavda özellikle öğretmen adaylarına başarılar diliyorum. Allah tez zamanda atanmayı nasip etsin inşallah hepinize.

Bende giricem sınava puanımı seneye belki kullanırım diye, araba anaahtarınıdamı almıyorlar yav girerken?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Araba anahtarı da almıyorlar, bende yedek anahtarı alıp ayakabının içine atıp gircem.

Herkese başarılar ben 1 hafta önce görevime başladım darısı emek verenlerin başına.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Equinox Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Araba anahtarı da almıyorlar, bende yedek anahtarı alıp ayakabının içine atıp gircem.

Herkese başarılar ben 1 hafta önce görevime başladım darısı emek verenlerin başına.
    Akbil alıyorlarmı peki? Kimsesi olmayan nasıl gelip gidiyo bu sınava? Araba anahtarının neye ne zararı varsa artık.. Bulucam bir oto yıkama vericem giricem artık napalım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Hayırlısı olsun dostum, çok sevindim.

Herkese başarılar. Sınava kalem almıyorlar ne anahtarı, ne akbili. Şaka bir yana bu sefer evime yakın çıktı. Bu beni umutlandırıyor şansım döndü belkide.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı huseyinturk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Akbil alıyorlarmı peki? Kimsesi olmayan nasıl gelip gidiyo bu sınava? Araba anahtarının neye ne zararı varsa artık.. Bulucam bir oto yıkama vericem giricem artık napalım
    Okul kantinlerinde emanetçi oluyor. Genelde oraya bırakılıyor bende bir kere bıraktım. Pek güvenilir gelmese de bir çok kişi böyle yapıyor. Kolay gelsin, şansın bol olsun, başarılar dilerim. Ayakkabıya atıp gireceğim bende tuvalette cebe alır devam ederim diyorum.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı bason Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hayırlısı olsun dostum, çok sevindim.

Herkese başarılar. Sınava kalem almıyorlar ne anahtarı, ne akbili. Şaka bir yana bu sefer evime yakın çıktı. Bu beni umutlandırıyor şansım döndü belkide.
    Sağolasın, Allah yardımcın olsun iyi haberler verirsin umarım

-------

Aynen emanetçiler olur ama pek güven olmaz, gerçi oto yıkamacıya da güven olmaz ama en azından çalınmaz

Tekrardan başarılar herkesin gönlüne göre olur inşallah.

kado - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bagcilar kiz teknik meslek lisesine nasil gidilir nereye yakindir bilen var mi ?
    ‎kızlar uzadıkça çirkinleşiyor; kız dediğin 1.60 - 1.75 olacak. 1.85 kız mı olur ya. he bu arada 1.45 de olmaz, o ne lan öle iddaa oranı gibi..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı huseyinturk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ayrıca geçen sene şahit olmuştum, bir kadın geldi ben girerken, yanında evinin anahtarı vardı alamayız dediler, kadın da yalnız yaşadığını ve bırakabileceği kimsenin olmadığını söyledi, yine alamayız dediler. Size bırakıyım dedi kabul etmediler, işte bu böyle saçma bi olay.

Octane - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Oversteer scares passengers, understeer scares the driver... (meali: kasko yok muska var )

Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tarih neydi öyle ya. Tarih acımadı ezdi geçti vallaha. Ben iyi bir puan beklemiyorum. Umarım sizlerin iyi geçmiştir. Boşuna Lale devri, III. Selim, II. Mahmut, Tanzimat dönemi, Meşrutiyet dönemi, Kurtuluş savaşı( Hazırlık, muharebe ve siyasi dönemleri) vs... çalışmışım. Böyle saçma bir sınav görmedim ben. Altın vuruşu yaptı ÖSYM ve de hayde yolunuz açık olsun dedi yolladı gitti.

blow07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sınav(a) giren herkese geçmiş olsun

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    edit: evin anahtarlarını ayakkabının altına koydum. parayı çorabın içine. akbilide belime sıkıştırdım. cebimde 25 kuruş bozuk para kalmış. bununla giremezsin dedi. işte ağlanacak halimiz var kendini avutmak böyle bişey akıllarınca güvenliği sağladıklarını zannediyolar.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ÖSYM coşmuş valla bu nası sorular nasıl sınav anlamak zor, millet boşa tarih çalıştı cidden.

@bason umarım sonucu yüzünü güldürür, herkeste aynı sıkıntı var sonuçta puanlar düşer muhtemelen.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Askerdeyken ful kpss çalıştım, tarihe hiç bakmadım iyiki bakmamışım :-)

Ers - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ÖSYM coşmuş valla bu nası sorular nasıl sınav anlamak zor, millet boşa tarih çalıştı cidden.

@bason umarım sonucu yüzünü güldürür, herkeste aynı sıkıntı var sonuçta puanlar düşer muhtemelen.
    ösym çoştuğu falan yok, Atatürkçü seniz istemiyoruz sizi demişler kendi kurumlarında 200 tane soru hazırlmışlar dır böyle , bunların içindede sormuşlar.

Çok bedduam var bu itlere.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Birde Tarih ile başladım mı sınava. Ah be dostum bir gördüm o soruları şok oldum. Zaten hevesim kaçmıştı, çok dert etmiyorum. Bakalım, haftaya açıklarlar sonuçları. Matematiğe güveniyorum, puan oradan gelirse gelir yoksa alayı sallapati gitti. Gerçi Matematik standart sapması da yüksek olmaz kolaydı. Tarihten 25 net yapan diğerlerinde ortalama netleri tutturan adam en az 85 alır.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

BORKED

SekoLive - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben böyle salak sınav aramasi vr güvenlik önlemi görmedim bi trk bizde olur nerdeyse amelyata girer sekilde donsuz giricekdik sinava... sorulari verennsiz kopya cektiren siz iki tane anahtarlikdan kopya yapilacagini sananlar siz hay sizin sisteminize...

Sorulara calismadigimdan kilay zor diyemeyecem.
    Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)