Dediklerin de çok haklısın. Paylaştığın düşünceler için de teşekkür ederim. O hissi iyi biliyorum. Ben de en güvendiğim matematikte ilk 4 soruyu boş bırakmam sonucunda ki travma çok etkilemişti. Vatandaşlıktan 1 doğru 5 yanlış yapmıştım o açığı kapatayım derken eksi nete düşmüştüm.

Tarihi batırmıştım hele ki bazı denemeler de full yaptığım coğrafya da çok yanlış yapmıştım. Kafam matematikte kalmıştı ve hatta hiç unutmuyorum tarihin yarısında birden bırakıp matematiğe dönmüştüm çok kötüydü sınav.

Anayasa ve tarih aslında ilgi duyduğum alanlar ayrıca. fakat sınavlar da ya da soru çözerken olmuyor yapamıyorum. Ve en çok korktuğum şeylerden biri de ÖSYM nin yanıltma amaçlı yaptığı sorular daki kullandığı dil oyunları. Belki 120 sorudan 10 tanesi böyle geliyordur fakat esas belirleyici sorular onlar zaten.

Geometri mesela çoğu insan bakmıyor bile Geometriye. Zaten kolayda soruyorlar Geometriyi genelde.
Günde 2-3 saat çalışmak yeterlidir dediğin gibi ancak uzun zamandır bu tempoya girmiş biri değilim. Bir türlü konsantre olamıyorum. Masaya oturamıyorum, ders çalıştıktan sonra da kendimi çok huzurlu hissediyorum ancak bunu kırmanın yolu 2 hafta her gün belli saatlerde oturup çalışmak sonrası zaten gelecektir.