stoplarda concept gibi çıksaydı keşke :cool:
Printable View
stoplarda concept gibi çıksaydı keşke :cool:
Renk olayına çok fazla takılmışsınız
Yeşil, VTida nasıl duruyor bi de VTEC2de nasıl duruyor gibi düşünün... Type-R'da da ana renklerden biri beyazdır. Hangi Type-R modeli çıkarsa çıksın tema rengi beyazdır. İTR'de de böyleydi, CTR'de de, NSX'de de
Ne yalanı ya Doğuşun özel ürettirdiği ACS (aç camı serinle) opsiyonu vardı o gelen araçlarda :D
Каталоги Vw rusya sitesi klima standart
Hjem Vw norveç sitesi klima standart
Volkswagen Internet - Mallisto - Golf vw finlandiya klima standart
2015 VW Golf 7 | Volkswagen Canada vw kanada klima standart
İskandinav ülkelerine klimasız araçlar opsiyon olarak üretilmekteydi. O dönemde de ötv indiriminden dolayı doğuş'ta araba kalmamıştı.
Müşteri kaçırmaktansa bu araçlar getirtildi ve satıldı. Piyasa ederinin 7.000tl altına verildi hepsi. Alanların çoğu arabalardan ekmek yedi.
Satılmasa elde kalsa fiyasko denebilir ama hepsini çatır çatır sattıklarına göre ortada bir fiyasko yok.
Koca firmalar hakkında birşey söylemeden önce bence iki kere düşünmek lazım.
VW ile alakam yok, reno'ya biniyorum.
İşte benimde anlatmaya çalıştığım bu ya zaten klimasızın satılmasına şaşırmadım ben bozukları iteledilerde klimasızı mı satamayacak. Ben bir şirketin bozuk araçları satıpta sonradan aaa bozukmu neyse garantı verelım ayaklarına yatmasını anlamış değilim. Çinde otomatık vw lerin satımı yasaklandı geçen yıllarda sorun düzeltilene kadar manuel araç satılıyordu şuanki durumu bilmiyorum. Doğuş otoda böyle bir firma işte yoksa vw sıyle alıp veremedıgım yok. Benım olayım klimasız vw nın satımına şaşırılmaması yönünde.
İyi güzel diyorsunda attığım linklere bakarsan iskandinav ülkelerinde, rusyada, kanada gibi soğuk ülkelerde klimanın standart olduğunu görürsün. Hepsinin kataloğunu yolladım. Nasıl okuyacağım diye sorarsan donanımların olduğu sayfaya gel google çeviriyi kullan. En boş halinde bile klima standart olarak var. Sadece rusyada polo sedan klimasız alınabiliyor.
@orcunince ayrıca doğuşun ticari anlayısını doğru bulmasamda adamlar araba satmayı biliyorlar. Bu devirde klimasız araba satmak her babayiğidin harcı değil.
concept in arka kısmı aynı çıkmalıydı.. anlamsız bir sadeleştirme olmuş benim gözümde..
Yarin masaya oturacagim,hic belli olmaz teslimat gunu garantisi alirsam...
Bu sefer aldigim seyleri ucuza vermiyecegim... :) Hep buyuk zararla satiyorum,benden alan arkadaslarim ustune koyup satiyor yani bende yanlis var...
Neyse alalimda satmasi dert olsun :)
14'de acilis,**** kalinlar basar orayi,onlar bos bos gezsin 40 tane burokratla,isleri biter 4 gibi giderim sanirim...
Daha gec olucagi kesin cunku bazi markalar aksam resepsiyon vericekler...
miami taypırın yanına gidip
taypırı ısırırım, taypırı yalarım diye demeç verecekmiş