O kadar mi negatif biriyim yahu,aslinda dumduz adamim,neyse onu soylerim. Honda'da ve Seat'danoldugu gibi. Edit icin forumca katki yapalim ;)
Printable View
Len oglusum,artik tum araclar ozellikle GT sinifindakiler oyle zaten amaaa ben gazlarken degil klima,radyoyu dahi kapatiri hatta gunduzse fari bile kapatirim sekerim.
Yaklasik 5 saat bendeydi arac,habire abanmadim yahu,sadece testte ve roll'da. 4 saati normal kullanimda gecti :cool:
Kotu degil yetersiz diyelim:icon_tup:
Ozetle durum budur. Genel olarak begendim ve kur arttigi icin malesef pahali. Bu aracin 150'yi gecmemesi gerekirdi...
Vites hizlarima bu aksam bakicagim,ozellikle 2. Tur 100-200km testlerimde cok hizli attim gazdan kaldirmadan. GP de 0,184sec de atiyordum en hizli....
demekki o hızlanma videosunda bi gariplik varmış . ? test ve bilgiler için teşekkürler .
dsg cupra manuelin den hızlı mı ? manuel cupra ile denense tam olurmuş . :)
Cupranın güncellenen 290hp versiyonu azda olsa burun çıkarır mıyıdı acaba diye düşündüm. İki araçta birbirinden enfes ben alacak olsam type R tercih ederdim yaşımdan dolayı. Denildiği gibi Type R daha genç işi.
murat abi video yok mu veya net bir ses videosu. hem içten hem dıştan
Tayyarin ustundeki turbonun markasi ne bakma sansiniz oldumu hic :) Merak ettim ne marka/mode kullanmislar
Sanırım tsı nın aksıne daha buyuk bir turbo kullanmışlar lag olayını buna bağladım ben bilenler daha detaylı yorum yapar.
Bunun dışında arada 30 beygir fark olmasına rağmen kafa burun gitmesi araçların ayrı bir olay.
Benim merak ettiğim cupra nın gaz tepkisi diğer vw modellerinin gaz tepkisi gibi ölü mü ?
GT3'un yanina arada piste cikip haftaici yuzune bakmayacak bir tercih ariyorsaniz TypeR , ama esnaf isi gunluk de bineyim uzun yola da gideyim kopru de takilinca klimaya da sovmeyeyim diyorsaniz cupra :D ben murat abiden bunu anladim
Murat abi yorumların objektif ve bilgilendirici oldu teşekkürler. iki güzel araçla da keyifli bir akşam geçirmişsiniz belliki.
Evet cupra en son direk sokuyordu araya bu da ortadan kalktı güce göre aynı gitmeleri tartışmaya açık olabilir ama sanırım sadece yüklemeye elverişli olup olmaması kaldı :) bekliyoruz bu arabanın motoru yüklemeye verimli değil denmesini.
30 hp güçsüz olmasına rağmen Leon kafa kafaya gidiyorsa helal olsun. Leon daha başarılı diyebiliriz sanırım.
Demekki bolt on 7 li 8li saniyeleri görücez çok iyi.
şimdi ring videoları ile kullanıcı videolarını inceledim dişli oranları da farklı. ring versiyonunda 148 ile 3 biterken sokak versiyonunda 3 sonu 133. Sahtekarlığa bak. Önden bunu yayınliim reklam olsun araba satsın talep patlasın. Çakarlarsa da geliştirme aracı deriz. 1 incisi geliştirme dediğin araç her zaman güncel çıkandan daha kötü olmak zorundadır. Adı üzerinde test edip geliştirip piyasaya daha iyisini sürersin. Adı üstünde geliştirme yaptığın arabadır. Yani ilktir.
Bi de donanım konusunda arkadaşlar varsın şu olmasın bu olmasın demişler ya. Golf 7 R a bir binsinler ondan sonra konuşalım. Param olsa 1 saniye dahi düşünmeden alırım. inanılmaz kullanışlı, özellikler aynı şekilde. Bir sürü sürücüye yardımcı olacak işlev var. Al uzun yola çık trefiğe gir pistte turla hepsini yaparsın ve yavaşta değil.
S3 sedan fiyatıda bahsedilen rakkamlar değil. En full versiyonunu daha yeni arkadaşa aldık. Fiyat 198bin tl.
Murat abi'nin gece arayıp 'hadi gel' demesiyle ortalık bir anda hareketlendi.
Pist için olan advan'ları söküp orjinalleri taktık ki eşit şartlar olsun diye. Öyle gitsek Murat abi'nin haberi dahi olmazdı.
Yolda type-r benim tahmin ettiğimden hızlı bunu açık yüreklilikle söyleyebilirim. Murat abinin de maşallahı var yıllardır vites atıyormuş gibiydi.
şekli şemali daha önce de dediğim gibi tam zıp çıktı, biraz genç işi hatta. 280hp cupra ile aynı yürümesine gelirsek, o 30hp nerede tam bilemiyorum :)
bilinmesi gereken bir diğer önemli şey type-r'ın kadran hızı ile gps hızı birbirine çok yakın. video'ları izlerken bunu da göz önüne alın derim.
ayrıca! hani korkmuştu insanlar ya type-r'dan hatta arabacı falan olamazdık. haberi aldık, jantları söküp orjinalleri taktık, Murat abinin yanına gittik.
gördüğünüz gibi de kimse olan bitenden farklı bir şey söylemiyor. o 'hondacı' olupta diğer markalara sürekli çamur atanlar keşke, çok değil azıcık efendi ve ağırbaşlı olabilseydiniz.
pistte görüşmek üzere.
Ben anlamadım şimdi kendinden 30 hp güçsüz arabayla kafa burun yürüyor diye şimdi bu araç herkesi susturdu öyle mi :) Cupra sahipleri ne güzel objektif bir şekilde yazmış , aynı cool ve objektif tavrı honda fanatiklerinden de görebilsek keşke :)
bana sorarsan leon cupra veya golfR hergün typeR haftada 1-2gün kullanılabilecek bi araç olacağını ben kabul ediyorum :)
Yorumlarda cupra çok geçere karşılık olarak geçemiyormuş dendi ferrariye bindiğini sanan vti sahibi gibi yorum yazılmadı ki konuda. bende yazdım 30 hp lik farka rağmen aynı gitmeleri düşündürcü ama yavaş değilmiş demekki. Bir de mıncıklandıkça ilerleyen zamanlarda baya verimli hale gelicek bir makinadan bahsediyoruz.
Şartları eşitleyip objektif bir deneme yapmanız ve yourmlamanız güzel oldu. kafalardaki birçok soru işareti kalkmıştır. Bir de normal kullanıcıların standart araçlar ile park süreleri çıksın ortaya bakalım neler olacak. ama bu doğru sonuçlar olmayacak, aynen pro pilot ile pist günü mantığında. standart kullanıcılar arasındaki fark bileği iyi kişiler ile Jason arasındaki farktan kesinlikle daha fazladır. Keşke seat renault gibi firmalarda araçlarını eşit şartlarda teste tabi tutsalar.
Yaklasik 60 kilo agir typer ve dsg sanziman farki var, dsgnin bi arabayi nasil yuruttugu asikar,ayrica denenen leon rodajli kullanilan bi araba,rodaji bitmis acilmis bi typer daha farkli yuruyecektir.
Typer 2 boy net gecseydi yine birseyle yazilcakti tu kaka :) ne typermis be arkadas :)
Tam agırlık ve dsg yı yazmaya kalmadan yazılmıs :)