hayırdır neyi alıyorsun maketinimi :) Orda insanlara yok demek kimse istemez en güzeli oyalamaktır. Alan aldı zaten, temmuz ortası İzmir'de yolda bir tane saklanmış halde de bir tane olur.
Printable View
Honda'nin ikinci el piyasa taktigi artik direk fabrika cikisi sifir araclara uygulanir olmus desenize :) Honda iste... :P
verildi mi bilmiyorum ama test aracı yolda :
https://www.youtube.com/watch?v=aNCu03207LM
https://www.youtube.com/watch?v=aNCu03207LM
O degilde bu vagcilar ne olcak cok.merak ediyorum
Tam aile aracı olmuş bence cidden mükemmel ...
4 kapı, 310 hp 400 nm torque ... Bagaj hacmi 470 litre kolduk yatınca 690 litre :D
daha ne olsunnn
310 hp konusu kesin bilgimi,TR'ye 310 hp gelmeyebilir...Doğuş otonun yaptığı gibi 300hp lik golf r'ı iklim koşulu gereği vesaire... 280 hp sattıkları gibi type r dan da kesinti yapmasınlar...(gerçi şu an 280 ve 300hp iki ayrı golf r satışta fiyatı dışında farkını bilen yok...)..................Ha Honda türkiye,ha renault,ha opel,doğuş ayrı bi cins......Premium markalar dışında firmaların ve satış temsilcilerinin hangisi profesyonel ki(genel kanı olarak.. mutlak cengaverler vardır,üzerlerine alınmasınlar)...Sonuç adamlar bu aracı sanki bizim gençlik için yapmış,bu segment ve fiyat aralığındaki en agresif yaratık,mutlak sıkıntılar olacaktır ama Honda hayranı olmadığım halde saygı duydum...
Artı Hondayi arayın deniz bey satışa bakiyo
Satış temsilcilerinin içinde en sağlamı en tutarlisi bu eleman İgsden ilker yönlendirdi derseniz yardımcı olur
Bi sonraki teslimat mart dediler
AMG45 gibi olmasın Type-r'ın fiyatı. AMG'ye 160k demişlerdi baktılar talep var bir anda 190k oldu . Şimdi liste fiyatı 263k
güzel olmuş hem aile hem de pist aracı tam.
Koltukları mükemmel olmuş kalabalıktan direksiyona oturmadım ama yolcu tarafına yayıldım çok güzeldi. Ekran hondanın ekranı mı anlamadım üzerinde marka falan yoktu uyduruk duruyodu.
O kadar araba arasında en çok opelin konsept arabasının lastikleri ilgimi çekti valla dunlop marka mükemmel duruyodu.
Neye dayanarak bu kadar net söyleyebiliyorki 200e satılabilrmiş.. E30 M3 Cabriomu bu değerlensin oldugu yerde ?
Ek9 0. nesil oluyor o zaman, nesilsiz araba püüüü