ayıp ayıp hahahahah :D :D :D Bu lafı bi arkadş ortamında yapınca bir arkadaşım çok alınmıştı :D Sonra dedilerki onun yengesi safkan Japonmuş :D o geldi aklıma :D
Printable View
Aslında pazar için çok güzel bi otomobil gıdıkladımı deliren cinsten ama getiren yok :/
http://www.audi.de/content/dam/nemo/...AS1_131006.jpg
Yeni Type-R çok cesur, bir o kadar da riskli bir tasarım olmuş. Bu kadar radikal bir tasarım kimine çok güzel, kimine itici gelebilir. Ben şahsen bununla caddeye çıkamam yapım gereği. Pist için eyvallah.
O yüzden genel kullanım için ben Focus RS, Golf7R, Leon Cupra gibi araçları tercih ederdim. Bir de Astra K OPC'yi beklerdim. Bu sırada Megane'ın da yenisi her an gelebilir. Leon'dan da 300hp+ lık bir hamle gelecektir. Bu sınıfta İşler kızışacak. Sonuçta rekabet güzel şey. Sırf bu yüzden Honda'ya teşekkürler :)
Temiz S2000 lere 120 bin istiyorlar,Type R 150 bine gelirse bedava:D
Polemik çıksın diye kesinlikle yazmiyorum ama 310 hp'lik Type'dan sonra Meg 4 RS'i dusunemiyorum... :)
Çarşı karışacak demedi demeyin. :)
Gerçi bu vergilendirme sistemiyle herkesin çarşısı karismayacak zaten. Clio bile 70'e dayandi gitti.
Meg'in yenisine biraz daha var. Alabilsem trhopy almak isterdim.
Honda suan guncel model ve 1 yil daha gundemde kalicak,***** rakip yok henuz.
Ancak 150 barajini asarsa Golf R alirim uzak ara. Hersey guc degil,kullanim-kalite de gerek ki zaten guc vs isteyen,Vag motoru cokdan cozuldu. Honda da coZulecektir ancak ilk cikan modelde bir cok sey zamana birakilip denenmeli...
Meg 4 RS'in daha kafadan 2 senesi var. Ama o rakamin altinda kalmaz diyorum ben..
140 150bin TL bandını şimdiden unutmaya başlayın bence... Minimum 170bin
Suzukayada geldi kırdı gitit :)
Suzuka lap records - FastestLaps.com
Bu kurlarla mantıklı olmaz yeni typer. Kaporamızı geri alalım bari
niye kafa patlatıyorsunuz zaten getiricekleri 10 civarı onu da her şekilde satarlar. Parayı veren arabaya biner, pahalı diyen bulunmaz hint kumaşı vag ile yola devam eder. Vag grubundaki sıfırından pahalı satılan ikinci ellerini almaya devam ederler.
Golf R (160-170 TL) veya Cupra (130-140 TL) veya S3 (170-180-190 TL) hepsi görüntü olarak standart modelle neredeyse aynı bu araba standart modelden çok farklı bu bile bazıları için alım sebebi olur.
Farklı bir görüş olarak ; mesela ben 120-130'a 30-40 tane gelirse kesinlikle almam.
Eveettt.. Fiyatımız belli oldu beyler. Sıkı durun
54.000 EURO
Bugünün kuruyla 166.000 TL . Türkiye de daha koalisyonmu erken seçimmi tartışması , Dünyadada fed kaynaklı global kriz varken tek yorumum var ;
Babayı satarlar .
140 diyenler çok iyimser, 180k-200k arası olur diye düşünüyorum.
Fiyat çok yüksek olmuş 150 yi geçmemeliydi
Olması gerekn scala da gelmiş. Pahalı diyenler elbet olacak ama buna istinaden de alacaklar illa olacaktır.
Muadili Golf R'ların fiyatlarına bi bakın isterseniz.
Type-R'ı beğenmdim ben şahsen o parayı vermem. Paylaştığım gibi R alırdım.
Connecting site...
Golf R ın liste fiyatı 171 Bin TL ve 175 Bin TL ( 300 hp )
Std donanımında hiç bir eksiği yok herşey var opsiyonları keyfi ( sunroof metalik renk 19" jant vb.. )
Üstelik awd ve dsg
Kimsede demiyorki bu araba TR yollarında 310 hp fwd olarak nasıl yerinden kalkacak herkes zamk gibi pistte gezicek sürekli galiba :)
Ayrıca Şu Golf R tam olması gerektiği gibi tam tadında kusursuz
Connecting site...
Artık normal geliyor bana da bu fiyatlar..yani kazık fiyatlara alıştık demektir bu
54bin Euro gayet normal fiyat , çatır çatırda satar bu araba bu paraya.