Cupranin liste fiyatı 139 bin zamanında fn2 ile cupranin fiyatı birbirine denkti sıfırken ben o acıdan değerlendirdim
Cupranin liste fiyatı 139 bin zamanında fn2 ile cupranin fiyatı birbirine denkti sıfırken ben o acıdan değerlendirdim
always AT by AT
Aslında paramız bu kadar değer kaybetmeseydi daha alınabilir bir fiyattaymış. Sene başı kuruna göre 140.000 oluyordu
140 bandında olaydı iyiydi ben o rakamlara çıktığımda otomatikman golf r a yoneliyorum![]()
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
Golf 7r 300HP listede 174 başlangıç fiyatı gözüküyor doğru. Ama araba var mı varsa üzerinde hangi opsiyonlar var bu opsiyonlardan eklenen fiyatla o golf kaça geliyor? Hadi istemiyorum opsiyon dediniz 2 ay bekleyin ama kur sabitleme kampanyamız biter o günkü kurdan olur hop bazı oldu yine 174+yani bu tarz araçlarda istediğiniz halini istediğiniz an bulmak zor ve güzel ülkem ekonomisi her an fiyat yükselmesine sebep olabiliyor. Leon 280 listede 139 oldu ama ne ara oldu, 265 i 125TL idi baz hali mesela kısa süre önce, yanlış hatırlamıyorsam rakamlar böyle. Yani kısacası o an bir arabayı gördüyseniz ve hoşunuza gittiyse alacak paranızda varsa beklemeye karar verdiğinizde hesap pek tutmuyor
![]()
Golf R ilk çıktığından beri aynı fiyat ve Euro kuru 2.64.
Cupra 3-5 lira zam aldı.
Listedeki fiyatlara ne kadar güvenebilirsin bilemem. bu grupta sıfır olarak en son etiket fiyatı 254.000 olan sedan s3'ü 200 bine aldım. Hani o ilanda 11.000€ ekstrası olduğu yazılan golf gibi aldığım araçta 20.000€ üstünde ekstra vardı. Benden iki ay sonra alan 196 bine aldı. Ama şimdi beklersem fiyatı uçar diyerek ikinci ellere sıfırdan yüksek fiyat verenlerede teşekkür ederim.
Bayiide tek kapı golf gti görmüştüm etiketi 138 falandı 115 verdim vermediler 120 civarına satmışlar.
M4 sıfırı 500TL ikinci eli 550 binin üstündebla bla
Uzun lafın kısası piyasa ne halde anlamıyorum bi balon var bakalım ne zaman patlıycak
Bu arada 54.000€ hesaplarsak:
Eğer o golf R olsaydı 54.000€ * 2.64 = 142.500TL
Eğer mini BMW olsaydı 54.000€ * 2.84 = 153.500TL
Her marka bi oranda sabitleme yapıyor. Bakalım honda nasıl bir yol izleyecek tam fiyatı alan kişiler öderken belli olur.
Anlaşılan alamayacağız, bari teste çıksa da dergiye yazıcaz ayağına gazlasak ya.
Megane 3 RS / 2.17 @İstanbulPark
Golf 8R / 48.40 @Körfez
Fiesta ST MK8 / 2.23 @İstanbulPark
bence satılır 166 bin liraya.
Kuru hiç bir marka güncel hali ile hesaplamıyor ki, Honda kurda nasıl bir sabitleme yapıcak önemli olan o.
New Honda Civic Type R vs Leon Cupra 280 vs Megane RS Trophy track battle
https://www.youtube.com/watch?v=KlGCZiFyqVw
140-145 Bin tl aralığı satışa sunulur muhtemelen
Dr.ECU
tayyarın yayları presslemişler herhalde sanayide. o nasıl sertliktir![]()
Bazı tsi lar doğuştan şanslı![]()
O değilde cupra daha hızlı çıktı rs den ?
Yüksek Türk! Senin için yüksekliğin hududu yoktur. İşte parola budur.
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
https://www.instagram.com/biramemuru/
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)