Hondanın nispeten Toyotanın bizim gibi ülkelere dizeli geç getirmesini direk mazot kalitesi bunu araç alırken yetkili satıcılar defalarca dile getirdiler.
Printable View
Hondanın nispeten Toyotanın bizim gibi ülkelere dizeli geç getirmesini direk mazot kalitesi bunu araç alırken yetkili satıcılar defalarca dile getirdiler.
BMW alacak adamla polo gti alacak adamin profili tqmamiyle farklidir genelde.
polo alacak adam muhtemelen kendi parasiyla alacaktir. Hizlica bikqc araba degistirip hepsinden 3-5 kar yapip artik zamani geldi diyordur. Anasini pazara, komsuya da goturecektir elbet. 4 kapi sart.
bmw coupe alacaklarin cogu ise ya orta yas bunalimindaki adamlar ya da baba parasiyla ve/veya baba tukkanindan aldiklari cok iyi maaslarla alirlar. Cok kapili almaya ihtiyac yoktur zira annenin altinda bi x3 vardir.
tam ezik ciktim ben de:(
İyi ve kötü noktaları herkes senin gibi bilip konuşmuyor. Böyle olsa sıkıntı yok. Her honda konusunda istisnasız bir sikimden haberi olmayan bir zipcikti çıkıp honda şöyle honda böyle dediği için insanlar seninde bahsettiğin kötü yönlerini sıralıyor. Bu markanın tutkunu olanlar olarak bu zipciktilara önce sizin tepki vermeniz lazım..
Bende aşırı tutkunumdur ama at gözlükleriyle bakmayı sevmem. Eksi yönlerini çok gördüm.
*HONDA, yolda giderken bana hiç bi türlü güven vermiyor. Sanki her an götü başı savurabilecek bi potansiyelle gidiyor. (FD sonrası modelleri ayrı tutuyorum, onlar bi nebze daha başarılı)
*Koltuklar hep kalıp gibi, uzun yol sonrası ağrılarınız kaçınılmaz. (Accord hariç :D )
*Frenler oldu olası zayıf. En hızlı modelleri bile durmakta problem yaşıyor.
*Eski modellerinde kullanılan iç malzeme ürünleri belli bi kmden sonra kendinden geçmeye başlıyor
Gibi gibi şeyler eksi yönler bence. Dahada eklenebilen yönleri vardır.
Genel anlamda artılarını yazcak olursak eğer:
*Herşeyden öte zevk veren bi araç (@Önden çekişle yanlama keyfii :D :D )
*Her modelin kendine has bi çizgisi, duruşu var. Bazı markalar gibi diğer markalardan çizgi çalıp model çıkartmıyor.
*Yakıt konusunda ciddi anlamda başarılı marka. Benzin olsun, dizel olsun çok başarılı değerler herzaman korundu. Tüp bağlıyosun direkt huzur spec 20kr şehir içi
*Bazı modellerin Türkiye'de üretilmesinden ötürü parça tedariki konusunda sıkıntı yaşamıyosunuz. Yan sanayi ürünleri bi hayli fazla
*Hızlı modelleri dahada güçlendirmek için sınırsız derecede Aftermarket ürünler var. En tırt motora bile bişeyler yapılabiliyor
vs.
Ben taze kullanıcıyım, daha bir çok eksilerini görürüm elbet. Artılarıda görürüm illaki ama görüşüm bu şekilde.
Fanatik olmak bence birazda böyle bişeydir. 106cılarda fanatik ama onlara sor eksilerini saysınlar sana, ''ne dertler çektik sanayi köşelerinde...'' diye söylenmeye başlarlar :D ama iş rekabete geldimi bi anda moda girerler ''Hahh... VTi nolur lan. Type-R varsa getir onla deneyelim'' derler :D
Alıntı:
İsmail Sümer: Honda’da ‘Her şey şimdi başlıyor’
Bİrlİkte yol ve pist sürüşü de yaptığımız Honda Türkiye Başkan Yardımcısı İsmail Sümer, “Tam satışına ağustos ayı ortasında başlayacağımız ye*ni Type-R’*dan 40 adet satmayı düşünürken İstanbul Autoshow’da gördüğümüz talep hedeflerimizi yükseltmemize neden oldu. Fuarda 54 bin Euro + 1600 TL.’lik anahtar teslimi fiyatıy*la 100 adedin üzerin*de ön taleple şu anda 140 adet araç için sipariş aldık diyebiliriz. Type-R satışlarının bu yıl sonuna kadar beklentilerimizin birkaç katı üzerine çıkacağı görünüyor” dedi. .
Yolların yeni sporcusu: TYPE-R - Sözcü OtomotivSözcü Otomotiv
Beyler Miami, type-r konusunu yanlış anlamış.. Standdaki hatunlardan başlamış..
problem mudur değil erolum, o servis 1 ay önce gene genel müdürü aramıştı hepsi beyaz gelicek demişti :)
zaten genel müdür sabahtan akşama o servis beni arasın diye bekliyor :)
genel müdür değil bölge müdürüdür aranan. Zaten gelişme oldukça bayilerde yetkili kişilere mail atıyorlar.
yeni type r ne zaman gelir kim alır bilmem ama dün hondada satışta olan arkadaşımla konuştum gebzeden bi iş adamı oğluna doğum günü hediyesi beyaz nsx satın almış hemde canlı 700 bin tl ödemiş gebze fabrikadan teslim alacaklarmış, yakında yollarda görürürz alana hayırlı olsun
Ne babalar var be... Benimkide gidip gelip orjinal yaylı haline ''çok yerde bu ya'' desin. Yeminle air yaptırıp piskolojisini bozasım geliyor :D :D
peşin 700 bin iyiymiş
peşin 70 binim olsa keşke üstüne kredi çeker 2+1 ev alırdım :D
Fiyat açıklanmadan önceki ön siparişleri sattık diye millete yutturmaya çalışıyorlar. Hani kime satmışlar 140 tane. Astral seyahtte satarlar ancak 140 ı . Sallamasınlar