Pist rekoru beklerkende son surat rekoru geldi bunla yetinin mi deniyor yani (
best top speed of 270km/h (167mph) unrivalled amoungst its front wheel-drive competitiors.
Printable View
Pist rekoru beklerkende son surat rekoru geldi bunla yetinin mi deniyor yani (
best top speed of 270km/h (167mph) unrivalled amoungst its front wheel-drive competitiors.
alet nalet olmuş fiyatı iyi olursa sıra olur
Far yıkama nerde ? Type-R alıyorsun far yıkama yok ? Muayene giderken xenon mu sökeceksin şimdi bu araçtan ?
Araç 3 martta kesin haliyle tanıtılacak, o zamanki halini görelim ona göre yorum yapalım bence...
ben konsept halini isterim ağa :D
Amma buyuttunuz ya mevzuyu,yok onu beklerken bu hic olmusmu yok baska araba bakayim edeyim,almayin abi siz,gercek hondacilar alsin... Keske olsada okadar param aninda alsam...
Honda yı hiç sevmem valla 130-140 civarı olsun ben bile alırım. Çünkü biliyorumki artık hem Honda hem turbo baya potansyel var.
Beyaz son fotolardaki gibi gelsin daha ne mis gibi ,gayet ciks.ayarli amortisor o frenler R mode,2litre turbo ohooo daha ne ya
Typer kesin bu haliyle çıkacak da,concept tasarımının sadece concept olarak kalacağını düşünmüyorum çünkü bu kadar reklam ve tanıtım yapmazlardı ve mugen olarak çıkacağını tahmin ediyorum
Ep3'üne aşık olduğum arabanın şimdi bu kasasına tutuldum, çok çok güzel
Burda atıp tutanlar, bayilerde sergilenince araba içinden inmeyecekler aha buraya yazıyorum.
Bazıları farkında değil, HONDA markalı 2 litrelik bi TURBO VTEC ünite geliyor. Dünyada bazı şeyler değişecek.
Öğrenci halimle mezun olup 1-2 yıl çalışıp kredi çekip yemeyip içmesem alabilir miyim bi 4-5 yıl sonra diye hesabını yapıyorum şimdiden.
atmosferıgı ıle başa çıkılmıyordu sımdi turbolu sımdı onlar düşünsün :D
bence
eksileri;
sislerin ledtube olmayışı (conceptte ledtube)
ben 4 kapı oluşu
kesinlikle stoplar
artıları;
difüzör
kadranın sadeliği
ve type R olması
birde artık 2015 civiclerin dışına ufak oynamalarla typeRı birebir tutturanlar olucaktr 4 kapı olması hasebiyle fark edilmicektir diye düşünüyorum ve bence mugen body ile concept tasarımı gelir diyorum.
zorla emekli ikramiyemin başını yiycek bu tayyar :D