Autoexpress'te İngiltere fiyatının 30 bin sterlin civarında olacağı yazıyor.Az çok Türkiye satış fiyatını tahmin edebiliriz ingiltere'de 30 bin sterlin olan araçların Türkiye fiyatlarına bakarak.
Autoexpress'te İngiltere fiyatının 30 bin sterlin civarında olacağı yazıyor.Az çok Türkiye satış fiyatını tahmin edebiliriz ingiltere'de 30 bin sterlin olan araçların Türkiye fiyatlarına bakarak.
It is better to travel well than to arrive.
Arabanın arkası resmen sexi olmuş ya. +18![]()
İyilik kolay.. kötülük gayret gerektirir.Ben tembel sanılacak kadar kolaycıyım..azimle sıçan ancak sıçmış olur, taşı matkap deler..
Ön panjur sanki hazır satılan petek panjurları biri alıp kendi garajında yapmış gibi.
Rakipleri sürekli tasarımda yenilikler yapıp göze hoş gelmeye çalışırken honda son yıllarda tasarımda sürekli kötüye gidiyor gibi geliyor bana. Ya eski yaptıkları arabalarda ki güzel çekici görünüme alıştığımızdan artık bu tasarımları boş geliyor ya da cidden rakiplerine tasarım departmanı olarak ayak uyduramıyorlar. Benim için açıkçası ikincisi daha yakın kalıyor. Mesela toyotada bana göre aynı şekilde. Avrupalı ve koreliler çok güzel işler çıkartmaya başlarken honda-toyota geri kalmaya başladılar.
Arabanın şekline artık bi karar versinler ya nasıl olucaksa hergün başka fotosu çıkıyor type-r diye, bence bir önceki sayfadaki şekliyle üretsinler tasarım olarak mükemmel. Artık gelmesini bekliyorum 4 gözle dayanamıyoruz![]()
DR. OWL
merakla bekliyoruz Türkiyeye gelecekmi fiyatı ne olacak vs vs.
Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya,cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur.ATATÜRK
Yeni bir teaser yayınlanacak sanırsam. Ordan bi kaç görüntü var
Duruşa bakk hhhamına...
![]()
İnsanları, yalan söylediklerini anlayacak kadar tanımak istemiyorum.
Golf7lerin R'ları 200küsür milyar, bunlarda bu civarda olur diye tahminimm...
Çamkıran HONDA'ya sordum, daha belli degil gelip gelmicegi diyolar.
Dedim getirmezseniz siz kaybedersiniz, cevaba bak: Gelse talep olmaz.
Kesin talep olmaz. Hıı hıı evet.
İnsanları, yalan söylediklerini anlayacak kadar tanımak istemiyorum.
Umarım Astra OPC , Focus ST ve Megane RS gibi iki elin parmaklarını gecmeyecek sayıda gelmez
2010 Astra 1.6T Sold
2013 W204 AMG Sold
...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)