kıvırma çabuk cevap verr !!!!!
Printable View
ashdusahduash Gel buraya kırmızı şortlii :D
haklı olduğunu söylüyorum ama şunu da söylüyorum bir hatanın düzelmesi için makyaja gerek yok gt86'da 3 ay sonunda sorunlu parça üretim bandında değişti.
Ayrıca makyaj olması hataları engellemiyor makyajlıda araçta başka hatalar çıkabiliyor. E46 m3 hiç mi makyaj görmedi neden hep motor sorunlu diye akıllarda kalıyor.
Zaten bülten çıkan fabrikanın kabul ettiği hatalar servislerde düzeltiliyor.
Dsg pişmanlıktır diye bağırıyor birçok kişi, kaç yıl oldu dsg makyaj değil yeni kasa çıktı hala aynı sorunlar çıkabiliyor.
Polo gti'lar artık hiç yağ yakmıyorsa makyajla bütün sorunlar çözülüyor diyebiliriz.
Tabi dediğin gibi makyaj ile değişik coğrafyalarda ve değişik kişilerin kullanımına bağlı olarak çıkan birçok sorun düzeltilir.
Şu ana kadar arabalarımın çoğunu ilk çıktığında aldım sadece gt86'da sorun çıktı o da hemen düzeltildi belki de sorunlu bir marka almadığım için olmuştur.
Yazin bana cevap ama benim yazimi iyi okumadigin icin bastan sona yanlis.
Ben nerede makyaj dedim? Guncellemeyi makyajla karistiriykr olmasin?
Otomobil ciktigi andan itibaren duzinelerce "Guncelleme" gelir. Bunlar servis-fabrika ar-ge si-musteri istekleri vs vs dogrultusunda yapilir.
Makyaj genelde yuzu tazelemek ve piyasadaki yeri saglamlastirmak yada iyi-kotu yonler uzerinde satis arttirici onlemler almak vs vs....
Bu anlattiklarin hepsi guncelleme.
Bunun polo'su-458'i-clio'su yok... Sorunsuz gordugunuz yeni clio da amortisor tablasi-motor kulagi yada direksiyon pompasi gibi dogustan ozurlu parcalar var. Yada 458'de piston kolu-yatak-direksiyon kontrol modulu vs vs sorunlu cikti.Ama bu tip seyler servis yada takip eden uretim hatlarinda sorunlar giderilir.
İlk uretim arac "Her ne olursa olsun" almak riskdir ve hep bu boyle olmustur...
Fiyatı hakkında güncel bilgisi olan var mı arkadaşlar?
https://www.facebook.com/HondaVideos...5289708257878/
Sıkıntı çıkartır.
Yokmu yeni gelişme haber
https://www.youtube.com/watch?v=FNH-U6Ag9lg
bu nasıl ses ya . :D
eksoz suz binilmez buna .
Ses egzoz ucu takılmış minibüs gibi =)
Atmo sesi beklememek lazım, bi egzozla güzel hale gelir ; bir de yeni nesil turbo araçların kesici sesine bir ben mi bayılıyorum ? :D