exca- Nickli Üyeden Alıntı
Keyif vs ayrı konu ama teknik olarak bakacaksak bir insan evladının dsg kadar hızlı vites atma şansı yok, her koşulda daha hızlı olacak dsg. Vites kaçırma olayı da yok ayrıca. Teknik olarak dsg manuelden üstün. Tecrübeli yaşça büyük olup yazan abilerime lafım yok, zaten yazdığımdan anlaşılıyo heralde. Fakat daha genç olup benim yaş grubumda olan bazı arkadaşlar sürekli atıp tutuyo dsg ıvır. Üç farklı dsg araçta toplam 5 kavrama 1 komple şanzuman değştirmiş biri olarak söylüyorum, dsg rahatlığından sonra düz vite zulüm geliyo. Çıkıp dsg ile araba öğrenmiş demesinler o arkadaşlar son manuel aracımı vites içini kırıp topladıktan sonra sattım yeterince biliyorum düz vites nedir ne değildir. Ben de zaman zaman özlüyorum düz vites ama rahatlığı falan koyunca değmez iki dakkalık keyfime diyorum. Bu kısmı zaten kişisel kısım işte. Dsg kullanmadan gelip yok şöyle kötü böyle boktan düz vites her koşulda iyi diyip boklayanlara yazdım.
Bunun dışında type r hiç sevmezdim bu kasası abartılı tasarımına rağmen kendini sevdirdi bana, teknik eksikleri olması doğal henüz yeni olduğu bir kulvara girdi type r (FAVRİKASYON turbo motor). Gelecek güncellemeler sonrası mutlaka çok daha iyi olacaktır. Fakat ya aynı fiyatta kalıp daha fazla oyuncak eklemeliler araca ya da fiyatı revize edip tercih edilirliğini arttırmalılar bence. Her ne kadar safkan hothatch densede aracın safkan olmadığı taşıdığı donanımdan belli bence. Yine belirtiyim bence bu kasa ile type r sınıf atladı kendini bir gömlek üste taşıdı, bu kadar eleştirilmesinşn nedeni de çıkışına kadar çok reklam yapılmış olup beklentimizin çok çok yukarı çekilmiş olmasıdır. Konuda yorum yapan kimse de orçun, alper abi, murat abi vs arac kötü demedi zaten. Boşa polemik yapıp canınızı sıkmayın. Type r bu güzel olmuş :)