Dediğine %100 katılıyorum ama bentley ve yeni type-r yan yana teslimat yapsın,honda daha çok kalabalık toplar.Bu ülkenin bir gerçeği bu..
Printable View
Bu araba seneye 200. Konti garanti.
Alipda pistte direk gazlayan araclari bilelimde 2.elde almayalim. Yahu daha rodaj yapmadan(en az 500-700km ki belki bunaraca has bir rodaj prosedurude belirlemis olabilirler) bu sartlarda zorlanilmaz ki...
Rodaj olmasa bile,en kotu frenlerin,lastiklerin ve bazi parcalarin alismasi gerek.
Ayrica 169 nedir yahu? İskonto var mi yada bu nihayi fiyat mi...
Oyleyse Cupra ve golf r cok daha fazla satar. Megane thropy zorlayaniniz var mi?
Galerideki mavi Mrs3 için aynı galeri kiralık ilani da vermiş. P.ç edecekler makinayı.
169 nedir yaww Aracın Almanya fiyatı 33.000 euro :) biz bu ülkeyi daha çok zengin ederiz cupra daha çok satacak belli oldu
pistte kullanılacak araç ayrı geliyor yani kimse orda kendi aracı ile piste çıkmayacak.
Fiyat konusunu döndürürken brembo fren kiti (sonradan taktırmaya kalksan 8-10k $) bilstein amartisör (3-4 k $) ve diğer markalarda standart olmayan bi ton aksesuarı göz önüne alın. çuprada yarış koltukları, park sensörü, navigasyon eklediğiniz an 150k fiyata çıkıyorsunuz.
Eğer gt pack gelirse fiyat çok iyi ama standart gelirse 155-160 üstü yazık. Çünkü gt pack ile çok fazla donanım geliyor.
vergiler yuzunden biz arabaya binemiyoruz devlet bize biniyor.
bir devlete bir kendine. 24000 giris fiyati 50k fazlasi satis fiyati.
araclar pahali falan degil. tamda degerlerinde.
Duruma açıklık getireyim .
Pistte bizim birkaçgün test edeceğimiz otomobil hondanın kendi test otomobili sahipli olan otomobiller değil.
Sahiplerine burada teslim edilecek otomobiller ile sahiplerine teslim edildikten sonra klasik otomobillerle yaptığımız gibi bir Parade yani yavaş bir selamlama turu atılacak hepsi bu .
O nedenle rodajsız arabayla gazlanacak mantığı yok bilginiz olsun ...
169 Olmaz heralde 165 de anlaşmıştıkya o nerden cıktı :D
gt86 için almayı düşünmüştüm 10000$ fiyatı vardı Amerika da. Hatta gt86 Amerika da 22.000$'a satıldığı için yurt dışı forumlarında baya konuşulmuştu. type r üstünde 4 pot brembo var diye biliyorum.
http://www.ebay.com/itm/Brembo-Front...52f3dd&vxp=mtr
http://www.ebay.com/itm/Brembo-Rear-...08435e&vxp=mtr
şu anda 7500$ fiyatı var.
Cupra'da ne fren var? Yada kac mm....
Bugra'cim arac sahiplerine pist acik olucak demek,parade turu anlamina gelmiyor heralde? :)
Yoksa alip hobaaa piste girmek,oldu gorusuruz...
Fiyat golfR i yakalamis,golfR dan ustunlugu var mi?(yani iscilik-fren vs)
Yoksa onden ceker hizli bir sey alicak olsam secenekler belli ama bu fiyat degil...
Merak ettim,thropy kacaymis,soracagim...
Bu arabalar fuardaki araba ile aynı değilmi fuardaki araba gt paketti sanırım
brz ve frs olarak Amerika da var sanırım. frs, gt86'nın donanım olarak boşu gibi bişey.
çupra yurt dışında mesela Almanya'da 3-4k €'ya brembo kit ile alınabiliyor ama standartını bilmiyorum. eğer araba gt spec değilse fiyat yüksek. Tabi renkler zevkler alacak kişi fiyatın yüksek olup olmadığına karar verir.
http://www.honda.co.uk/cars/new/civi...5/compare.html BURDA karşılaştırınca baya bi farkı var gt paket ile dolandırıldıkmı acaba :D