olursa dedik abi ben tam takip edemedim acele etmiş olabilirim özür tamam :)
Printable View
gelenlerin çoğu kırmızı sanırım, benim tercihim kırmızı olurdu.
sahiplerine hayırlı olsun kazasız keyifli sürüşler
Tırda rolling teklifi alan ilk araç :D Yusuf abi alemsin. Gerçi sahiplerinden olur illa merak eden.
alanlara hayırlı olsun çok güzel araç kazasız belasız binsinler inşallah
Postu bulamadim ama benim yaptigim sure hakkinda sorular olmus,yazayim hizlica;
2:26 lik surem semi slick(V700)
2:25'lik surem pirelli slick DH
Ancak slick surem 2:23 olmaliydi min,ebatta yanlislik yaptigim icin arac cok yavasladi.215/40 olan ebati 235/45'e denk gelicek sekilde secince 6.vitesi hic goremedim...
2:26 lik aracda sadece yazilim ve kat iptali.
2:25 lik aracda lastige ek olarak cooler ve bushing de vardi. Ekstra baska birsey yoktu.
Type R sahiplerine hayirli olsun,rodajin son bolumunu ay sonundaki pist gunune biraksinlarki,en iyi rodaji yapmis olurlar. Aracda mekanik kilit var,sabirla rodaj yapsinlar...
Tamamdır mike ozaman bizim listeyi duzeltiyorum senin 2.25 zamanin tam slick listesine gidiyor.
02:26.203 lük suren suan icin onden ceker rekorudur.
280 HP stock Cupra 2.30 yapmamış mıydı? Type R'ın azucuk beygir avantajı var. İstanbul Park bol beygiri seviyor. 2.25-2.29 arası iyidir, süperdir. Pro pilotla hadi 2.24-2.25 olsun.
Üstüne vida eklemeden stock 160 liralık araç için bundan iyisi şamdak ayısı bence.
Ally şase numaran ne senin :)
Murat abi sen bir takım slick daha mı almıştın ya :D ebatı 225 625 r17 olması lazım
625 tamda o olcu. Ki 225 den genis,sende fark etmissindir sanirim. Kaliplari farkli...
625 den kucuk almaliydim.
tr de ilk midir bu törenle araç teslimi ??
alan arkadaşların kazasız belasız kullanmaları dilegiyle
bizde 5 sene sopnra emekli olunca alırız artık ,huzur speç :D
törenle teslim falan derken ilk günden araç sahiplerine gaza getirip rodaj falan dinlemeden pistte süre kastırcaklar :D