Iki gun denense nolcakki ? Cem sen yeni cikmis bir arabaya hemen ikinci gunde alisip o pistteki rekoru kiracak kadar kullanabilecekmisin? Ben olsam arabayla 1 ay donerdim o pisti bi suru sey dener oyle cikardim sureye :)
Printable View
Iki gun denense nolcakki ? Cem sen yeni cikmis bir arabaya hemen ikinci gunde alisip o pistteki rekoru kiracak kadar kullanabilecekmisin? Ben olsam arabayla 1 ay donerdim o pisti bi suru sey dener oyle cikardim sureye :)
Yeni aracda rekorun nasil kirilicagini yazmistim...
7-8 tur degil. 1 set lastik alismaya gider sonraki sette ilan olur. Frenler dayanikliysa sorun yok eger cok yumusaksa 2.set ile is biter...
Tanımayanlar için şunu söyleyebilirim, Jason 2 gün rekor denese; bi daha kırılması mümkün olmayan, tatsız tuzsuz bi rekor gelirdi :)
Bu rekora çok tecavüz edilir organizasyonlar oldukça.
Kimse sıkıntı etmesin yaw :)
Fazla çekirdeği olan varmı.?
aracın ısınma sorunu var denilmiş..sizcede bu saçmalık değil mi? bu araç aslen pistlerde test edilip gelmedimi ? yoksa nurb uzun olduğu için soğuyorda ist park kısa diye kendini soğutmaya ve şişmeyi önlemeye fırsat bulamıyor mu alet ? ayrıca şu vergi sisteminin Allah belasını versin..sıfır alıp 190 a ilana koyan arkadaş da tam fırsatçıymış :)
ben hala aracın ciddi yürürü olduğunu sanmıyorum stock hali ile..zaten her yüklü araç yürümüyor mu ?
şahsen böyle bir araç alabilecek durumum olsa stock binmeyi tercih ederdim..stock hali beni tatmin etmeli üzerine para harcadıktan sonra o paralara gelene kadar neler var yüklenebilecek..
ilk alanlar akıllıca davrandılar hem aşklarına erken kavuşmuş ve tadmış hemde piyasaya göre en ucuz şekilde elde edip keyif ettiler.Rabbim kazadan beladan korusun hayırlı uğurlu olsun..Foto ve videoları bekliyoruz.. Not: sürüş pozisyonunu çok yüksek diye hatırlıyorum 180 cm ortalama boylu bir arkadaş yorum yaparsa sevinirim megane gibi (düz megan rs değil) havada oturuyorlar mı ?
Kesinlikle 3.turda rekor kırılmıştır.Söylendiği gibi 2 gündür durmadan gazlansa 2.20 gelirdi.
Buarada eylul ve kasimda arac gelicek,sakin olun.... Tabi 2 ay beklemek istemeyen alsin.
Rekoru 2:23 olarak dusunun bu arac icin.
Bence Conti 6 degilde,Trofeo ile hotlap guzel sureler cikartir. Ama once sicaklik problemini onlemek gerek. Ya serin havada yada buyuk cooler...
Arkadaşlar 35 derece İstanbul asfaltı ile 20 derece nurnburgring veya uk pistleri karşılaştırmayın
Ringdeki araçla bu aracın uzaktan yakından alakası olmadığını bilmeyenler var sanırım konuda hala. Hiç birşey araştırmayan bile avrupada çıkan ibre videosu ile ringdeki vites atılan hızları karşılaştırsın. Hızlanması falan çok çok çok daha iyi zaten ringdekininde, şanzıman oranları falanda oldukça farklı. Kazasız belasız güle güle kullansın sahipleri :)
Arkadaş biz o zaman antalya sıcağında ne yapalım istanbul sıcak diyenler yada bu f1 pisti allahtan antalyaya yapılmamış
Japonlar bu tip islerde biraz manipulasyon yapmaya bayilir.
Ring deki aracin sogutmasi-vites oranlari-gucu hatta lastikleri vs farkli olabilir.
Japon araclari zaman icerisinde mukemmel hale gelirler. En yakin ornek gtr. Yaptigi zamanlari uzun sure kullanicilar yapamadi. Mk1-mk2 ye gecerken cokk sorun yasadi. Mk3 sorunsuz oldu ve rekor surelere kullanicilar ulasmaya basladi.
Bu aracin sorunlari olucaktir,normal(isinma vs) Zaman icinde guncellemeler oldukca hatasizlasicak.
Hemen yargilamayin. Sonucta keyifli arac yapildi,zamanla mukemmellesicek.
ilan daki fiyata takılanlar. Sizde alıp sizde ilan açsaydınız tutanmı var :) isterse 200 yazar kimene
1 ay çalışsa da bir şey değişmezdi. Boş pistte 310 hp lik kilitli araçla yapıp yapacağı budur. Ayrıca Jason Tahincioğlu'ndan bahsediyoruz değil mi efendi, alçakgönüllü falan diye? Adam f1 yorumu yaparken efsaneleri yerden yere vuruyordu, kendisi yarışırken son 3 garantiydi tur bindirirlerdi, takım arkadaşı birinci olurken ararabaya *** atan bi tip. Ben mi yanlış hatırlıyorum?