Tesekkur ederim Berkan,iyi aciklamaydi.
Ben GT pack'i pist yada daha agresif bir set up sanmistim...
Printable View
Tesekkur ederim Berkan,iyi aciklamaydi.
Ben GT pack'i pist yada daha agresif bir set up sanmistim...
Öncelikle Murat abı mutevazılıgın ıcın tebrık edıyorum o gun pistteykendr dedım Murat abı ıcın bence gayet keyıf verıcı herkesın agzında Murat Engin in rekoru kırıldı dıye :) eskı postlarında dıkkatımı cektı Typer daha full standart bır arac daha ıyılerı cıkıcaktır demişssin 👍🏽
Yenı Typer cıdden Honda ıcın gurur verıcı olmus ben cok begendım kırmızısına asık oldum almak ıcın cok mantıklı cunku en buyuk avantajı Allah korusun kaza bıle yapsanız sıfırını alma sansınız var :)
Ben cunku cok severek bındıgım ep3-s2k ve m3 ıcın bısey olsa yenisini bulamama kaygısıyla bındım ve bınıyorum inşallah yeni Typer ile bu kaygıyı yasamadan gazlamak ıstıyorum :)
"park sensörü serit takip ,kör nokta, yagmur/far sensorü tek seferde acılan/kapanan camlar, yok 8 hoparlör, navigasyon tarzı ıvır zıvır tarzı eklentiler"
Nasil yani Turkiyedekilerde bunlar yokmu simdi?
Sahibinden.comdaki Type-R'a baktım da park sensörü göremedim ben cidden. 160 mı 170 mi neydi fiyatı, park sensörü, otomatik far falan opsiyonsa helal olsun.
Arkadaşlar öncelikle bilmediğimden ve gerçekten çok merak ettiğimden soruyorum. Stok araçlar içerisinde en iyi dereceyi yapan araç hangisi şimdi İstanbulpark'ta? Önden çekişli standart araçlardan bahsediyorum. Type r en iyi sürede mi şuan? Araştırma yaptım google'dan ama net bi bilgi bulamadım. Bi RCZ R var ama ondan da emin değilim çok tartışılmış. Megane RS, Leon CUPRA, Mini CW vs. hangisi?
Birde 4 çeker ama GOLF R ile kıyaslanırsa daha mı iyi süre çıkarıyor Type r? Golf R'ı hiç bulamadım. Teşekkürler şimdiden.
Canim benim bu islerde tur sayisi cok degerlidir.
Otomobile alisman , frenini suspansyonunu cozmen sana pistte en degerli bilgi olur . Bu nedenle tecrubelerime dayanarak bu otomobil ile jason un max. 1-1.5 saniye daha zamanı var diyorum bende . Ilerde dener goruruz aslinda biraz zaman gecsin eglenceli oldu bizler icin baya :) Bu arada adamin yazdigi ile dalga gecmek icin once bu islere bukadar emek vermek lazim yakistiramadim sana söliyim ...
Evet resmi listeye göre şuan önden çekiş birincisi Type-R.
Golf-R listede yok ama Auto Bild'in testine göre Type-R'dan daha yavaş. Süreler şu şekilde:
Type-R: 1:36:37
Bmw 135i : 1:36:68
Golf R : 1:37:38
Süreleri şu videodan aldım: https://www.youtube.com/watch?v=1qwKFGUip4U
....edit: BMW M135i olacaktı
Bugra abi ilk basta yazdiklarin dogru oyle oldugunu bende biliyorum.Ama kendi fikrimce 25 in altini zor gorur diyorum typer icin.Ayrica Jason in aciklamalarini okumadim ne dedigini de bilmiyorum benim yazdiklarim geyik amacliydi :) Pilotlara her zaman saygim var yaptiklari is benimde ozendigim bir is :)
Teşekkürler bilgi için. Güzel denemeler olmuş. Tabi burada nasıl olacak görmek lazım :) Birde fiyatları yazıyordu videoda Golf R ve 1.35'e göre baya ucuzmuş :) Tabi burada Golf R'la aynı gibi fiyatları.
Alan herkese hayırlı olsun Type R'lar güzel araç çıkarmışlar :)
Firmaların pist denemelerinde pro pilot kullanması gayet doğal ki her firma aynı uygulamayı yapıyor. stock araçlar içinde rekoru kırdımı kırdı. Adamlar ring araç çıkartırken yoldan geçen vatandaşa mı kullandırtıyor? ister hızlı ister yavaş ister beğenilir ister beğenilmez bir type r ilk defa bu kadar yol odaklı pist odaklı oldu. o dönmez durmaz karalamalar artık iş yapamaz diye mi gitmiyor araç deniyor şimdi de.. İlla ki eksik yönleri vardır ilk seri de ama araç gerçekten çok şık ve gayette başarılı olmuş tebrik etmek bu kadar zor olmasa keşke. kaldı ki bu arada bu kadar güzel bir performansı çok kasmadan yapıyorsa aftermarket parça destekleri vs ile ileride muadillerinden çok daha ilerde olacağı belli bence.
Murat abi keşke alsan senin parkta type r la videolarını görmek isterdim.
Kasmadan derken sçylemiş olduğum şey daha hızlı bir pilot ve süre odaklı bir organizasyon... her türlü şartlar uygun hale getirilip.
https://www.youtube.com/watch?v=02cpzgoVqC4
Bir örnek vermek gerekirse, lansman ve teslim organizasyonu mu? taxi drive yapılarn araç mı? Hava şartları vs aynı mı?
Yeni typer rakiplerine gore basarilidir , pist rekoru kirmis da olabilir fakat lanse edilenin altinda oldugunu neden kimse kabullenmiyor ? Honda fanatikligini bi kenara birakirsaniz herkes de biliyor arac basarili ama vaad edilen kadar degil . Ayrica hep pist uzerine konusuldu ama bunlar gunluk hothach degil mi ? Bakalim gunluk kullanimda ne sorunlari var ya da digerlerine gore artilari var mi ? Benim gorusum ic mekan kalitesi golf cupra ya da s3e yaklasamaz hele o ekran daha beter olamazdi sanirim . Kullanicilarin 2500 km kullandiktan sonraki yorumlari da onemli bence