User Tag List

Sayfa 247/498 İlkİlk ... 147197237245246247248249257297347 ... SonSon
9446 sonuçtan 4.675 ile 4.693 arası

Konu: 2015 Typer

Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı AlwaysFast Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Konu Typer konusu ama 1 aydır Typer'dan başka her şey konuşuluyor
    Evet type-R dönelim... Ben bu araçları hiç kullanmadım ancak şöyle baktığımda type-r ın 4 kapı hb modelin üzerine inşa edilmiş olması dez avantaj gibi geliyor bana. yerden tavan yüksekliği nedir bakmadım ama ağırlık merkezini olumsuz etkilemiş olabilir mi? Bu konuda ne düşünülüyor acaba... Yabancı bir forumda bir yorum görmüştüm bu araç 80-100 kg daha hafif ve 20-30 hp güçsüz olsa daha iyi olurmuş diye kullananalar bunlara katılıyor mu?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben teknik olarak yaklaşmadım ki hiç olaya.. öyle olsa baştan kaybederiz.. zira gafil olmak bile kafi gelmez bu anlamsız münazaraya girmeye isim bulmak adına.. velhasılı kelam gafil değiliz..
    meram ise şu ; teknik olarak evet 10-0 öndedir manuele göre bu şanzumanlar her hususta..ancak manuel kullanıma keza hatta daha uç bir yaklaşım ile cep değil ankesörlü telefon seven birilerine saygı duymalı zevk ve algılardan ötürü...
    hepsi bu fazlası değil..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı bason Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Evet type-R dönelim... Ben bu araçları hiç kullanmadım ancak şöyle baktığımda type-r ın 4 kapı hb modelin üzerine inşa edilmiş olması dez avantaj gibi geliyor bana. yerden tavan yüksekliği nedir bakmadım ama ağırlık merkezini olumsuz etkilemiş olabilir mi? Bu konuda ne düşünülüyor acaba... Yabancı bir forumda bir yorum görmüştüm bu araç 80-100 kg daha hafif ve 20-30 hp güçsüz olsa daha iyi olurmuş diye kullananalar bunlara katılıyor mu?
    Bence 4 kapı olması çok mantıklı olmuş evli olan bir çok insan 3 kapı diye alamıyor çoğu spor otomobili Honda burda mantıklı davranmış.Şahsen ben evli olsam hem 4 kapı hem donanımlı hem hızlı beklentilerimi karşılayacağı için Typera binerim
    Savaş MotorSports

Commander696 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arabayı beğenen alır beğenmeyen almaz.Sana uymuyorsa almazsın olur biter.Sürekli eleştirenleri anlamıyorum.

Diyadin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    33 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Dün fenerde hoj plakalı yeni typer gördüm bence gayet güzel bir duruşu var.

Vites konusuna geleceksek ne kadar mekanik araba o kadar iyi.

Elektronik gaz kelebeğinin bile sürüş keyfini çaldığını düşündüğüm için ep3 typer fn2den daha başarılı bana göre,

Otomobillerin içine ne kadar elektronik girdiyse o kadar keyifsiz oldu.

Direksiyonu tutup sadece gaza frene basacaksam play station oynarım daha iyi gerçi onu da sevmem

Sevene tercih edene saygı duyuyorum..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Jason gibi prof bir pilot bos pistte 2.25 yapti dun Murat 2.23 yapmis.leonla halk gunu hemde hondanin frenleri cok.daha iyi dbn verisi daha iyi guc desen 30 hp fazla ama leon daha iyi sure yapiyor arada ki fark dsg olmasin...

öskür - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı yusuf yılmaz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Jason gibi prof bir pilot bos pistte 2.25 yapti dun Murat 2.23 yapmis.leonla halk gunu hemde hondanin frenleri cok.daha iyi dbn verisi daha iyi guc desen 30 hp fazla ama leon daha iyi sure yapiyor arada ki fark dsg olmasin...
    Süreyi yapan Zeki,Murat abi değil,dsg var die 2 saniye fark olmaz pist ortamında.

by_hayali - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı öskür Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Süreyi yapan Zeki,Murat abi değil,dsg var die 2 saniye fark olmaz pist ortamında.
    sanırım lastik ve kat iptalide vardı cuprada ama çok iyi süre tebrik ederim. halk gününde o süreyi yapmak başarıdır.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı yusuf yılmaz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Süreyi yapan Zeko Zeki Teksoy muş düzeltir Özür dilerim
    tebrikler Zeki daha da iyisini yapacağından eminim

öskür - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı by_hayali Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sanırım lastik ve kat iptalide vardı cuprada ama çok iyi süre tebrik ederim. halk gününde o süreyi yapmak başarıdır.
    kat iptali arıza ışıgından dolayı mumkun değil,lastikte michelin yol lastiği bildiğim.(cup2)

Zero - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı by_hayali Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Lastik önceki organizasyondan 4mm kalan cup2 ler (conti 6 nın muadilidir), kat iptali yok kat arabanın üzerinde. Kat iptali ile yazılımla gelecek güç çok fazla ama gerek yok şu an için bence. Asıl iyi bir lastik var ama kullanmıyoruz yol aracı kategorisinde sayılsın sürem diye.

997TT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    248 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Cup2-Trofeo-Conti6 bunlar ayni sinif.
    Bu aracin potansiyeli 2:23 dedigimde inanmayan Zeki,kendisi yapinca inanmistir sanirim ki suan 2:22 ye goz kirptigi kesin
    Ben GT3 ile sure yaptim?oda best time idi,hic beklemiyordum...

Zero - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 997TT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Cup2-Trofeo-Conti6 bunlar ayni sinif.
    Bu aracin potansiyeli 2:23 dedigimde inanmayan Zeki,kendisi yapinca inanmistir sanirim ki suan 2:22 ye goz kirptigi kesin
    Ben GT3 ile sure yaptim?oda best time idi,hic beklemiyordum...

İnanmadım değil abi lastiğin durumu ortada 4. seansına çıkıyor + olarak 1 aydırda yolda her gün 100 km kullandım o yüzden gelmesi zor gözüküyordu. Zaten lastik hidrolik yeni olsa 2.22 nin başlarını zorlardım diye düşünüyorum. Yanlış tespit etmediysem 23 gelen turda fren ve lastikten dolayı hata var bu arada tek tur değil 2.23 seans içi 25-24-24-23 var lastiğin seans içi durumu anlaşılsın diye söylüyorum.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    248 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Daha iyisi gelir kasim sonunda,sabir...
    Sureyi dusunmeden kullanima devam��

K.Kaan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kelalper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bugün bütün motorsporlarında dsg pdk dkg tarzı şanzımanlar kullanılırken hayatında dsg kullanmamış birisinin dsg de ne yaw gerçek spor otomofil düz fites olur demesi komik olmuş. Spor otomobil neden vardır hızlı olması için vardır senin daha hızlı süreler yapabilmen için vardır. Senin yapacağın hataları elemine etmek için iki elinide direksiyonda tutarak arabaya daha hakim olmanı sağlamak için vardır. Heel and toe nun ne olduğunu bilmeyen adamın normal şanzımanla daha hızlı gidebileceğini sanması komiktir. Minibüsçü gibi vites kolunu ileri geri iterek çekerek arabaya daha mı hakim olduğunuzu sanıyorsunuz. Buyrun yeni type r lardan bir tanesi hızlı vites atan bi abiniz sayesinde motor kırdı araba serviste yatıyor.

Murat DSG olayına gelirsek 7 ileriler neden felaket. Ben 2011 model arabayı kaç ay kullandım tık demedi. Alptuğ un cupra şu an 1.2 barda 370 hp verdi sapasağlam gidio. 7 ilerinin tek dezavantajı pistte çok ısındıktan sonra downshift hızının düşmesi. Onunda nedeni 130 derece yağ sıcaklığına çıkan motoru korumaya çalışması. 6 ileri tabii ki daha güçlü ama 7 ileri de kötü değil.
    Abi bu mesajı son yazımdan dolayı bana söylediysen komik olmuş. ben dsg den hızlı vites atarım daha hızlı kullanırım demedim, kişisel zevk dedim. kaldı ki hayatımda dsg araç kullanmamak? hangi markanın teknolojisini yazarsan yaz hepsini kullandım gerek caddede gerek pist ortamında. Hangi marka aklına gelirse gelsin emin ol kullanmışımdır... Neden bu kendi tercihini tercih edilmediğinde hayatında kullanmamış veya Heel and toe bilmeyen vs yorumları oluyor ki? Avatarımdan dolayı bunu düşündüysen birşey diyemem de emin ol her türlüsünü tecrübe ettim geçmişte... ve yine söylüyorum manueli tercih ederim. ondan keyif alıyorum. ister minibüsçü gibi olsun ister başka şey, geçmişte pilotlar pilottu ve eminim çok daha keyifliydi araçlar. gaz fren de akülü araba gibi geliyor bana. ama yine söylüyorum dsg evet daha hızlı ama kişisel tercih söz konusu olduğunda şahsen çok zevksiz.. önceki yazımı da okusaydın bunu yazmıştım.

Type r a gelince eski vti sahibiyim ep3 abimde vardı defalarca kullandım ve takdir ediyorum çünkü aracın yol dinamikleri nereden nereye geldi. Tek savunduğum bu. bi de daha önce de söyledim firma geliştirmeleri yanısıra aftermarket şirketlerin ekipmanları ile çokçok farklı noktalara gelicektir zaman içerisinde.

Pistte dönen cupra ve sahiplerini de ayrıca tebrik ederim çok güzel süreler geliyor cidden.

F4R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Demek ki hersey hondanin allayip pulladigi gibi degilmis. Bak renoya, cikti babalar gibi yapti suresini cekildi kenara, hic polekige bile girmiyor. Honda gibi kacak gocek is yapip reklam pesinde degil adamlar. Sirf bu yuzden trophy-r alirim imkanin olsa typer yerine.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    248 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    TC'de renault'u bu kafa yonettigi surece degil R,throphy bile alamazsin...
    Anca ithal.

F4R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 997TT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    TC'de renault'u bu kafa yonettigi surece degil R,throphy bile alamazsin...
    Anca ithal.
    Yok abi imkanim olsa dedim zaten, utopya bizimki hani 2 arabadan birini secme imkanim olsa trophy secerim.

TechTurkey
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    bugra soyle birsey paylasmıs

https://instagram.com/p/9YwPIJlAqC/
    A programmer is an organism that turns coffee and pizza into software

www.drecu.com

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)