Sanirim unal turanla ortak calisiyolar arkadas dagitiyor o toplayip piyasaya kazandiriyor esnafimiz kazaniyor... :p
Printable View
Daha buyuk kapak yapilamazdi ama hala hava kaciranlar var :)
Adam vurdu gol oldu başka açıklaması yok. Ha babasının parası ha onun. Napsin mezaramı götürecek parayı. Kendine bişey olmamış ve cana geleceğine mala gelsin demiş gitmiş almış ne mutlu. Maşallah hayrını görsün
ah paranın gözünü seveyim ( :
https://www.youtube.com/watch?v=Npjh9la4Dp0 efsane bi video konuya cuk diye oturdu bence ( :
Tabiki babası alabilir kimse yargılayamaz ama şuan için yaşına göre fazla bir araba.
Bunuda kaza yaparak tecrube etmiş.Bu kazadan sonra babası oturup konuşup öğüt ders verip daha düşük bir seviye ile tekrar başlaması gerekirdi.
Bu yaptığı kazada başka birinin canına zarar verseydi yorumlar nasıl olurdu çok merak ediyorum o zmn....
Facebook isminin yanına arabaciii yazmış mı :)
Facede bı arkds paylasmıstı dgr araclarn kazalı resımlerını.
Gözü olanın gözü cıksın filan yazıodu onlarda da.
Ama belkıde şansta olabilir, cok yüklenmemek lazım arkdşa.
Yenı aracı hayrlı olsun.Allah kaza bela vermesin
15 tane daha boyle pert etsin de bizde alak
Ekonomiye can veriyor boyle insanlar
Ben sahsen kazayi yapan cocuga ve babasina allah daha cok para versin ki
Biz bi aciz kullari 170 yerine 70 80 e alabilelim amin :)
Connecting Site...
birde eski scirocco yu dinlemek lazım :D
Abi ne typermis yahu. Adam 2. Typeri aldi diye facebookta anasayfada baska bisey goremez oldum :) para adamin,zevk adamin. Fesatlik yapmaya gerek yok. Birlikte kazanmiyoruz parayi. Allah veriyor,onlar da istedikleri gibi harcıyor bize ne ? Isterse renk renk dizer.
dc header takan varmı yeni typeR ' a
Olay adamın ikinci arabayi parayı bastırıp alması değil. Typer yerine S serisi pert edip aynı gün yenisini alsa kimsenin gözüne batmaz.
Olay burda bütün araba sevdalılarının hayalini süsleyen bir arabanın değerinin bilinmemesi.
Yoksa isterse gitsin maybach pert etsin, rolls royce pert etsin kime ne?
para onun mal onun , gitti yenisini aldı hala konuşan var adam çekemyenleri konuştukça gidip alıveriyor yenisini. Pert ettiğini de toplayıp 2 siyle de poz verecek yakında eski oğlum ve yeni oğlum diye az kaldı :)
Yav ona bişey demiyorum, anlamadığın olay babadaki rahatlık.
Lan götümsonik i30 u pert ettin kaç ay arabaya binemedin? Babanın f30 u sana vermemesini hiç dile getirmiyorum bile :D Ki o olayı yaşadığında da 24-25 yaşındaydın, bu arkadaş için 18 yaşında deniliyor..
Vectra taklalı, Rocco kazalı, TypeR ilk günden pert. Ertesi gün yeni TypeR diyoruz. Belli ki sonradan gelen bi "görgü" var..