Bide o toynaklara pedikür yaptır![]()
![]()
Bide o toynaklara pedikür yaptır![]()
![]()
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
Hahaha biri honda dedigin araba 200 milyar haberin var mi demis![]()
Ben kro gibi arabayla poz vermeyi uni yillarinda birakim bu cocukda buyur ykinda, Hondacilar alinmasin bu aradaama enes lavugu kasinmis
Eger Nissan Motorsports=NISMO ise Honda Motorsports'un kisaltmasi ne oluyor?
Çok yanlış yere düştü çocuk![]()
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
Techturkey fotoğrafı piç etmiş hahahahaa![]()
Kardeşi diyorlar![]()
İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
Dr.ECU
Mezarci Vol 2.![]()
İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
Dr.ECU
Delikanlıdan dip rakam istedik![]()
Audi A4 1.8Tquattro B5-Audi A4 2.0Tquattro Manuel B7-Audi A4 1.8Tquattro B5-Audi A4 1.8Tquattro Manuel B6
OTOKAR&FOTON&İVECO
Gaziantepli Kardeşler A.Ş
bir kaç sene önce cayenne vardı birisinde beyaz renk aldıktan çok kısa bir süre sonra arkadan çarpmışlardı arka tamponu kırıldı diye aldığı galeriye gidip onu bırakıp aradaki farkı verip siyahını almıştı demek ki yaşanıyormuş böyle şeyler![]()
sırf rengini değiştirmek için 6 aylık x6'Yı verip sıfırını alan biliyorum... para işi bu, illa birileri müsrifçe hareket edecektir. 3 kuruş maaşla her hafta telefon değiştiren binlerce insan var, çok takılmayın bu konulara...
Küçükken annem markete göndermişti oğlum yumurta al diye. Ben de gittim aldım 10-15 tane. Dönerken ayağım takıldı düştüm, tabi yumurtalar pert![]()
Sonra markete dönüp bi 10-15 tane daha almıştım. Ben çok benzettim bu olayları![]()
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)