2.0 vtec turbo demiş yerim kadranını tipini![]()
Concept modelden sonra çok uçuk kaçık şeyler bekliyor herkes.![]()
Concept fotograflarindaki spoileri, tamponlari mugen secenegi ile sunarlar diye dusunuyorum. guzel olur ama tuzlu olur.
nurburgring tur zamanini merak ediyorum ben. iddia li bir arac yapsinlar artik. cok beklettiler...
Gökhan ÇAPRAZ
34 BYC 099 civic sport plus
Bence herşeyden önemlisi Modifikasyon kapasitesi.. Limite yakın bi makina güzel güçler için çok para harcatır..
Bunu gözettiklerini düşünüyorum..
Ne kadar iyi olursan ol, Kabiliyetin Müşterinin Memnuniyeti ile Sınırlıdır..! M.Gazihan
Aracın teknik özellikleri hakkında henüz pek fazla bilgi paylaşmayan Honda, yeni Civic Type R’ın 19 inç büyüklüğündeki alaşım jantlarının arkasında 350mm’lik disklere sahip, 4 pistonlu Brembo ön fren sistemi ile geleceğini doğruladı.
Japon üretici, yeni Type R’ın 2.0 litrelik 4 silindirli, turboşarjlı motorunun 270 km/h’lik (167 mph) maksimum hıza sahip olduğunu belirtirken, aracın önden çekişli rakiplerinden açık ara önünde olacağının altını çizdi.
Elleme Sekelesin...
http://s1.cdn.autoevolution.com/imag...gallery_14.jpg
Bu hali bile leon cupradan falan güzel bence.
2 Mart'da Cenevre'de neymiş göreceğiz...
1991 HONDA CRX - TOTALLED
1988 TOYOTA CELICA GT ST162 - SOLD
1991 HONDA INTEGRA LS - SOLD
1990 HONDA CIVIC EF - SOLD
85-92 OLDSKOOL COMING SOON
Bence rekoru kıramayacak. Kırsa bile elinde uzun süre tutamaz diye düşünüyorum cevap kısa sürede gelecektir. Leon mart ayında 7:58 yaptı bir kaç ay sonra haziranda Megane 7:54 ile rekoru geri aldı. Bir yıldır rekor kıracağız diye reklam yapıyor Honda ama bu süre zarfında Leon ve Megane (özellikle megane ) boş durmayacaktır.
O degilde videolardan sesi Cok sağlam geliyo buram buram Ciğer kokusu geliyor vallabn cok umutluyum sağlam bi makina geliyor gayette yakışıklı
pd130---> pd105--> d16a9--> z20let
Her ne kadar gitgide çirkinleşse de klasmana 2.0lt ile Mini JCW de giriyor carsi pazar bu yil feci karisir![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)