4800 lira fiyatı var.
Printable View
Durdugu yerde rocco gibi giderken fArklimi merak ettim ?
arka koltuğun tam altında rezonatör var, o söktürülürse ses değişir diye düşünüyorum. Istanbul'da polisle çok uğraştırır eksoz. Downpipe/kat iptali yeterli olur araca, ekstra da rezonatör iptal edilir olur biter.
Sadece araca turboback eksoz ve remap ile 65 hp alındığını söyleyen bir firma var, Scorpion diye... hiç bir remapping yapmadan da dyno'da 19 hp güç artışı verdiğini söylüyorlar.
susturucu gibi ama çok ufak bişi bu, normalde rezonatör sese hacim için filan kullanılır da bu üzerindeki nasıl araç 4000 devre kadar sessiz 4000 den sonra eksoz da ötmeye başlıyor ya, biraz ses emiyor, bağlantı borusunun çapı çok ufak zaten, sana resim atmıştım dikkat edersen görürsün. deneme yanılma yoluyla bakmak lazım ne değişiyor diye ancak ben bu milltek'lerin sesini beğenmedim, nedense çok vasat geldi, belki canlısı öyle değildir...
Evet resim göndermiştin. hatırladım şimdi.
Ses bence fena değil. Yani öyle aşırı abartı sesi yok. Üst devirlerde sesli. Zaten çok sesli egsozlar kafa patlatıyor. S2k aracımdan biliyorum.
Şöyle bir video var. Belki daha önce seyretmişsindir. Ama bence videolarda ki ses gerçek sesi yansıtmıyor.
https://www.youtube.com/watch?v=iS3PQvMOtQI
Bu sesi istemiyorum, kafamı ütüler, 20 lerde olsam sorun değildi de, şimdi zor...
Valla DP li 1.6 TDI ya da 320D gibi çıkıyor videodaki ses beğenmedim ben.
şu üfleme sesinin yok olması lazım , karakteristik bi ses olmalı.
Accent taksilerde genelde böyle ses çıkmıyor mu? Bana öyle geldi :D
direk tüz boru yapmak lazım arkaya da tok bir susturucu.
Hakkı amacanın ses ıcın para vermesıne gerek yoktu.
Sanayıde ustanın elınden gecmıs arac,daha ıyı ses verıyor typer da.