bugün arayıp sordum, 2dk önce de beni onlar aradı. 161,000 dip rakam, altına inemiyoruz dedi çiftkurtlar, devreye obama filan girerse anca öyle iner gibi konuşuyorlardı :)
Printable View
bugün arayıp sordum, 2dk önce de beni onlar aradı. 161,000 dip rakam, altına inemiyoruz dedi çiftkurtlar, devreye obama filan girerse anca öyle iner gibi konuşuyorlardı :)
Bekledigimden çok daha fazla satıldı bu araba . Sahip leri güle güle binsin. Paylaşımlar ını attırırlarsa güzel olur bilgi sahibi oluruz.
159,000TL ye mavı ve kırmızı var. Bazı aracların gırıslerı ucuz,bazıları pahalı. Ama 1-2000tl max oynuyor.
Ozgur,bu fıyatlar yoktu,bak varmıs.Haydı,az laf cok ıs dıyorduk.Al 1 tane daha,bak ayagına kadar getırdım...
14 adet var suan........
benim sorduğum beyazdı, başka rengini düşünmem zaten. kırmızıya 150 bin deseler de almam, keşke sarısı filan olsaydı evo gibi. ha 159 olmuş ha 161 ne farkeder ki, bu aracı binmek için almıyor muyuz? keyfim için 1000-2000 leri arayacaksam hiç binmeyeyim daha iyi.
Aynen oyle ama bazı arkadaslar arıyor demekkı....
Fume yada koyu gumus grı olsa ıyı olurdu.
Yada metalık sarı-koyu turuncu....
füme var ama TR'de satılmıyor. sanırım avrupa'da satılıyor o renk sadece.
turuncu sonradan yapılan var. :)
https://scontent.cdninstagram.com/hp...97779844_n.jpg
https://scontent.cdninstagram.com/hp...75913799_n.jpg
bu turuncunun parlak olanı olsa süper olur, sanırım rs6'da görmüştüm çok yakışmıştı.
Siz isteyin daha canlı ve parlak turuncuyu sizlere yapayım 3000 tl karşılığında :D
Ah o mavi yok mu o mavi... :(
Fume neden gelmiyor? Turuncu pek olmamis sanki?
Yahu ozgur isin gucun goy goy. Zaten adam 161 telefonda almis,iyi fiyat demis. Hala neyin pesindesin? 159'a alirsam alicakmisin,bana onu soyle??
Elinde 2 tane var,km li mi satiyorsun sen bunlari?
Terakki'de var. Mavi mi kirmizi mi? Hayal sende cok,bende icraat var haydi. Ahali burada,alamazsam bir dahada yorum yapmam,alirsam sen neyapicaksin onu soyle,hayallerimin prensi?
Hatta sana pandizitda hediye!
Bunu kimse yapmazz...
Hadi?? Hayallerden siyril,gel yanima....
ya boş işlerle uğraşma almıcaksan niye bukadar kasıyosun sen onu söle hele,hayır için mi:)
158 di 159a mı cıktın şimdi:)üzerıne bide sigorta ekle ha gayret:)
Türkce yazıyorum 2 tane aldım biniyorum sen alda 158 den "anahtar teslim",faturasını gösterirsin burdan inanırız sana:)
he alamassanda üzülme 1-2 liraya bukadar takılıosan destek çıkarız sana ahali olarak
Boşuna uzatma ne yazsam nasılsa bi cvp yazmaya çalışıcaksın,inşallah en ucuza sen alırsında herkes rahatlar:)
terakkide mavi var.
Ozgur hayrola mike,alevlenmissin. Basindan beri "159" diyorum,sen hayal diyorsun.
Ben az laf cok is diyorum,verirlerse alirim diyorsun. Ee hadi?
Sanada ne oldugunu soyluyorum,arkadasima baktik,yoksa ne isim olucak. Ticaret vs senin isin,3 kazan 5 kazan,bana ne ama sen bana neden laf sokma cabasindasin? Sen yoluna bak,destek cikicakmis,lafa bak!
Kasiyorsun diyorsun,kasan sen oldugun ozgur. 2 tane kimse almaz binmek icin,acik net...
Hatta sitesen biri arasi beni,yarin yazar alinca. Suan isminide vermeyim,sabah gidip alicak maviyi. Sende stok yap,3.yu al. En ucuzu pahalisi. Pandizotda sana kiyagim olsun,destek manasinda...
Hay allahim sabir,ben almiyacagimi basindan soyledim,cupra varken neden alayim. Konu Type ar konusu,alicak olana fikir vereyim. Tanzer de 160'a aldi,arti pandizot hediye.Ha tekrar gelmiyecek diye alanlar vardi,beklesinler "14" tane kaldi. İsin "turkce" si,alana hayirli olsun...