Yazilima takilma bence. Zaten biz yazilim atacagiz her halikarda. Dp yapinca macburen atmak zorundayiz. Ama ben stock kullanicam diyorsan orasi ayri. Ama bu araci stock kullanacak kisi tanimiyorum. :)
Printable View
Araçlarda arka pandizot standartta verilmiyor 850tl kdv dahil fiyatı var ekstra bilginiz olsun
Bagaj havuzluğu da yok ve satılanlar havuzluklar hiçbir işe yaramıyor. Pandizot olmaması cidden saçma, üzerinde gelseydi ben yine sökecektim. ayrıca yedek lastik yok, ya RFT lastiğe geçmek lazım yada köpük vs ile devam etmek lazım.
araçlarda lastik tamir kiti var. Bende pandizot var egzoz sesini kesiyor, kabin içi müzik sesi iyileşiyor. Bagaj havuzu ortadaki boşluk nedeniyle çok işe yaramıyor.
Pandizotsuz araba mı olur yahu ?
zamanında 2004 typer almıştım 0 km. o zaman arabada teyp ve sis farları yoktu. araç üzerinde gelmiyordu. ama yerleri hazırdı. yiğidi öldür hakkını yeme demişler. :D
pandizot olmayınca dünyanın sonu resmen :) bir zamanlar BMW navigasyonlu araç satarken türkiyede çalışmıyordu sistem :) çok da eski değil yani bu dediğim. bilmem kaç bin Euro veriyorsun ama çalışmıyor :) connected drive sistemi de öyleydi, aralık ayında android markette ve app store'da Türkiye için uygulaması yoktu, kullanamıyordun resmi olarak. aptoide'den yurtdışı versiyonunu çekip kurunca süper çalışıyordu o da ayrı...
Ben de şu kenarda köşede kalan 10 küsür tane sıfır Type-ı kaça bırakacaklar onu merak ediyorum... :D Mezar edition :D