Adminler bugun yok. 14 subat diye herhalde. :)
Printable View
Adminler bugun yok. 14 subat diye herhalde. :)
roll vıdeoları dusmedımı halen daha bu yenı TypeR ın :)
Kurcalayıp bıseyler takan oldumu hıc baktım ama goreedım bu aralar kendımı cok Typer bakarken buluyorum Sahibinden.com da :)
Eskı Hondacılar nerde :china:
1-2 hafta once atasehirde yeni fk2 typer sahibi arkadaş bayağı deneme yaptı bizim grupla.
o gece s2000-ep3 hepsini geçti stock hali ile, rahat şekilde geçiyor yani..
R moduna bile almadım dedi, denemelerden sonra biraz konuştuk :)
hatta gece sonunda meşhur ER Corsa sahibi deneme teklif etti. Onu da 4-5 boy geçmiş :)
Ben cok az bınme sansı yakaladım fakat R modında bana cok sert geldı R modu na uygun sekılde edc mantıgında coılover uretıldımı acaba ona bakıyorum su an? Belkı onunla konfor yakalanabılınır onu cozecegıme ınansam cıddı anlamda dusunuyorum kırmızı bır kactane sıfır ılan var sahıbındende.
Guc içinde o bıraz cesaret ısı gibi aslında kurcalamak gerek.Fakat kulaktan dolama ama ıkı adet kapakta sıkıntı yasanan Typer oldugunu duydum bununla ılgılı bılgın varmı pekı?
bugun caddebostanda beyaz bi tanesini gördüm fuarda spotlar altında buzdolabı gibi duran araç yolda giderken gayet güzel gözüküyo renk tonu olarak.
Yazmasaydin inan dikkat cekmezdi,ben bile neymis diye donup baktim kardesim :)
Emin ol,onlarca kiside arsivlemistir...
Ben cupra ile 10'dan fazla denemistim,type r lar ilk geldigi zamanlar.
Cupra zeki'nin ki idi.
Bildiğim kadarıyla focus RS için o renkten çoktan vazgeçildi. Büyük ihtimalle resimdeki RS, fuarlarda gezdirilen çok eski bir prototip ve hatta o koputun altında RS değil ST olması lazım.
*koputun -> kaputun
O kadar param olsa 2 tane alıp birini atmosferik doldururdum :)
K serisi motoruda koyunca ha ta ta ta :D
Yav şu type-r 110-120 gibi bi rakamda olaydı ne vardı... 4 kapı gazlamalı aile arabası... Tam benlik.
Sorunlu iki değil 1 tane araç var o da vites kaçırma hatası.
bıkmadan izlerim şu videoyu hayal kırıklıgımda hala devam ediyor.özellikle sesi ultra hayal kırıklığı.
http://www.sollus.tv/2015/06/01/behi...he-other-side/
reklamın sesli versiyonundan bahsetti sanırım ordaki tamamı değil bu ses bambaşka :)
https://www.youtube.com/watch?v=dz8pEJ-bnf4