O zaman hem arabanız hem de #under2.25 'iniz hayırlı olsun şimdiden :)
Printable View
O zaman hem arabanız hem de #under2.25 'iniz hayırlı olsun şimdiden :)
"Mrbars" abi sizde Hakkı amca potansiyeli var, alın bu Typer"ı :)
Hmm Murat abinin Cupra'yı almış o halde. :D Hayırlı olsun abi,kazasız belasız inş.
Ben hala S3 diyorum :)
Hayırlı olsun o zaman, ince mesajı kaçırmışız :D
Neyse ki mrbars'ın araç kısmında ki uyum, kafiye bozulmamış oldu.
Camaro, Carrera, Giulietta
yerine
Camaro, Carrera, Type-R olmuyordu mesela :D
Hayırlı olsun kardesım,mantıgın ıle karar verdıgın cok bellı.
Hatta sana su fıyata alırsan TypeR da demıstım ama Cupra'nın gunluge cok uygun olması ve her kosula adapte olması senı ıkna ettı gozlemledıgım kadarıyla.
Neredeyse sıfır gıbı arac aldın,daha 1500km cıvarında.
Sana guzelde bır hedıye paketı yaptı,umarım hepsını keyıfle kulanırsın. Sen olmasan aklımdan gecmezdı...
Guzel gunlerde,kazasız belasız kullan ınsallah....
Hadi bakalım hayırlı uğurlu olsun güle güle kullan Baybars abi, ne lazım olursa biliyorsun her zaman yardımcı olurum, Murat abi sanada hayırlı olsun yerine iddialı bir önden çeker yapmalısın bence sezon açılmadan :)
Bıraz GT3'e agırlık verecegım.2 farklı arac,aynı pıst gununde cok zor oluyor.
Ama yıne rahat durmadım,Merdan vasıtasıyla 2araca ıs oldum,hatta bırıne teklıf verdım :)
Akıl yok ıste,otomobıl ıstahım yuzunden hep zarar hep zarar...
GT3 varken,hala bırseyler bakıyorum.
Buarada Honda ılnlarına baktım,2. eller bıle suankı sıfırlardan pahalı,sebebı nedır? Yada sıfırlarında fıyatları ucuk ama reel fıyatlar ortada...
Tekrar hayırlı olsun. Yabancıya gitmemiş, iyi olmuş :)
La olm yasli degil miyiz. 40 lan zekiyle bas etme sansimiz yok bu yastan sonra. Enerjimiz yetmez. Adam pire gibi iki seans arasi gidio jant lastik degistirio biz yatioz dinlenioz. Type r da seans sonu bel ve boyun agrisindan arabadan inemezsin o kadar tutunuo araba. Guzel secim yaptin. Ben de ya golf r ya beetle dedim gittin cupra aldin. :D
Sifirini(2015) 159-160'a veriyorlarsa,3-5000km'deki en iyi 140-145 yapmasi gerek ama fiyatlar 160'dan yuksek. Yada bir suru 170'tl ye ilan var.
Bunun 2016'si,170'den ucuz olucak,giris kuru 3.25 civari olursa.
Bayi elinde kalanlari eritmek icin bu fiyatlari veriyor ama yine zararina degil. Fakat km'linaraclardan istenen fiyat garip. Ha piyasada arac olmaz Golf vs gibi,ozaman anlarim....
Birde test araci ise,zaten firma onu ekstra indirimli veriyor bayiye. E test araci,her turlu adamin kullandigi arac...
sanmıyorum basın test vs. için istanbul parka çıkan araç haricinde test aracı olsun
mesela: http://www.otohaber.com.tr/testmerke...da-civic-typer