yok o kaldırdılar sanırım Honda nın bloğunda bile bulamadım. R Side mı neydi öyle bi ismi vardı videonun
Printable View
Bu arada haftanin 2 3 gunu otosansit lambalarina giderken Evren beyin araci goruyorum, masallahi var, nazar degmesin.
öyle güzel bir araba yapmışsın arka koltuklar clio gibi olmuş.
birde çok yeni olduğu için alınırmı diye sordum.yani kronik birşeyi varmıdır acaba.mutluhanda ki arkadaşlar sorduklarıma cevap veremedi tatmin olmadım.en iyi cevap buradan kullanıcılardan çıkar diye düşünüyorum.
mesela daha önce ep3 fn2 kullanıp buna geçenler ne düşünüyor.yol tutuşu nasıl ben genel olarak hondanın yol tutuşunu beğenmiyorum
arabayı çok beğendim sırf almak için kendi aracımı satılığa çıkarttım.acele etmesem mi beklesem mi biraz daha düşünüyorum.
Yeni Type R'ın yol tutuşu ve viraj kabliyeti oldukça iyi, sadece gündelik kullanırsan sertliği rahatsız edebilir, o kadar.
Hocam selam vericem de siz tanimazsiniz beni :) ama denk geliriz yine CCC ds4 benim arac beyaz, genelde onden ben gidiyor oluyorum, siz arkadan gelip gecip gidiyorsunuz :) Hatta bugun otosansit lambalari baya sikisikta yukarda U donusu yapip geri donerken sizde yine siradaydiniz, araci nerde gorsem seyrediyorum, gozume carpiyor hemen :)
ben bir kaç aydır kullanıyorum. gerçi genelde hafta sonları biniyorum ama şu ana kadar herhangi bir eksi noktasını görmedim. araç gayet keyifli. yol tutuşu da gayet iyi. zaten böyle bir arabanın yol tutuşunun kötü olması düşünülemez. normal hondalar ile karşılaştırmamak lazım.
acele edip etmemek size kalmış tabi ama alırsanız pişman olacağınızı sanmıyorum. Cem'in dediği gibi araç biraz sert. R moduna alınca daha da sertleşiyor.
hatırladım aracınızı. hatta sanırım dün önlü arkalı gidiyorduk. benim diğer aracımda CCC plaka. Beyaz Mercedes E350 Coupe CDI. belki onu da hatırlarsınız. :)
evet bugün yolda kaza varmış sanırım. trafik ilerlemiyordu. bende otosansitin oradan dönüp otobana çıktım. bir dahakine denk gelince selamlaşalım. :)
dediğim gibi aracı ilan koydum satılırsa alırım hemen ama deli gibi de satılsın alıcam diye bir şart koşmadım kendime.hevesle ep3 alıp içimde patlamıştı hondaya güveniyorum.
bir kaç video izledim istediğim egzoz sesini duyamadım araçtan.Sanırım haram beygirli en güzel egzoz sesi subiden çıkıyor
Antalyada var 2500 KM de aslında oda çok mantıklı duruyor.Araç satılırsa ilk sulanacağım araç o olacak
test aracı olmaması kötü.emin olmak için şimdi yine mutluhanı aradım ama yok
Bende typer a ön yargı ile bakanlardandım, bir tur attım ve yaklaşık bir aydır typer sahibiyim :)
300 350 km kadar yol yaptım şuan için oldukça menunum. Arac 360 370 hp civarlarında gücü ,gidişi ve yakıtı ile oldukca tatminkar
Hee unutmadan muzik sistemi dısında hersey cok iii , onuda halettim. geriye bi şu meşhur pandizotu almak kaldı :icon_tup:
Beni tanıyan arkadaslar bilirler daha önceki araclarımı (s2000 , evo x , 996tt , e92 m3 , e60 m5 vs ...)
Bu araclardan sonra mutlu etmiceğini düşünerek hep typer dan uzaklamıştım takii bi tur atıp ertesi gün alana kadar.
Almayı planlayan arkadaslar test etme imkanları var ise test etmelerini kesinlikle tavsiyederim , testtin sonunda yeni aracınız hayırlı olsun :cool::heyoo: