User Tag List

Sayfa 349/498 İlkİlk ... 249299339347348349350351359399449 ... SonSon
9446 sonuçtan 6.613 ile 6.631 arası

Konu: 2015 Typer

HondatugraL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    45 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı PiscocuK Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu yeni tayyarın bir videosu vardı R tuşuna basınca olayın akışı değişiyordu bulamadım o videoyu yardımcı olabilicek olan kimse varmı?
    yok o kaldırdılar sanırım Honda nın bloğunda bile bulamadım. R Side mı neydi öyle bi ismi vardı videonun
    DR. OWL

PiscocuK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    74 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı HondatugraL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yok o kaldırdılar sanırım Honda nın bloğunda bile bulamadım. R Side mı neydi öyle bi ismi vardı videonun
    bende baya araştırdım ama yok olmuş sanırım

ya bu araba alınırmı acaba.Az önce gittim mutluhan da baktım inceledim çok güzelmiş maşallah
    Ülkede yükselmeyen tek şey araç KM leri

cabriolet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Ewren - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bende baya araştırdım ama yok olmuş sanırım

ya bu araba alınırmı acaba.Az önce gittim mutluhan da baktım inceledim çok güzelmiş maşallah
    neden alınmasın?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu arada haftanin 2 3 gunu otosansit lambalarina giderken Evren beyin araci goruyorum, masallahi var, nazar degmesin.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    74 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı EwReN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    neden alınmasın?
    öyle güzel bir araba yapmışsın arka koltuklar clio gibi olmuş.
    birde çok yeni olduğu için alınırmı diye sordum.yani kronik birşeyi varmıdır acaba.mutluhanda ki arkadaşlar sorduklarıma cevap veremedi tatmin olmadım.en iyi cevap buradan kullanıcılardan çıkar diye düşünüyorum.
    mesela daha önce ep3 fn2 kullanıp buna geçenler ne düşünüyor.yol tutuşu nasıl ben genel olarak hondanın yol tutuşunu beğenmiyorum
    arabayı çok beğendim sırf almak için kendi aracımı satılığa çıkarttım.acele etmesem mi beklesem mi biraz daha düşünüyorum.

ACYV - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yeni Type R'ın yol tutuşu ve viraj kabliyeti oldukça iyi, sadece gündelik kullanırsan sertliği rahatsız edebilir, o kadar.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    74 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ACYV Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yeni Type R'ın yol tutuşu ve viraj kabliyeti oldukça iyi, sadece gündelik kullanırsan sertliği rahatsız edebilir, o kadar.
    günlük kullanıcam evet ve sorun etmiyorum sert oluşunu agresif bir sürüş yapmıyorum zaten.aslında arkadaşlarımdan biri alsa iki turlasak kafam netleşir

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı batbek Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu arada haftanin 2 3 gunu otosansit lambalarina giderken Evren beyin araci goruyorum, masallahi var, nazar degmesin.
    Teşekkür ederim arkadaşım. Amin. Cümlemizin aracına nazar değmesin. Geçerken selam verseydin.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Teşekkür ederim arkadaşım. Amin. Cümlemizin aracına nazar değmesin. Geçerken selam verseydin.
    Hocam selam vericem de siz tanimazsiniz beni ama denk geliriz yine CCC ds4 benim arac beyaz, genelde onden ben gidiyor oluyorum, siz arkadan gelip gecip gidiyorsunuz Hatta bugun otosansit lambalari baya sikisikta yukarda U donusu yapip geri donerken sizde yine siradaydiniz, araci nerde gorsem seyrediyorum, gozume carpiyor hemen

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    öyle güzel bir araba yapmışsın arka koltuklar clio gibi olmuş.
    birde çok yeni olduğu için alınırmı diye sordum.yani kronik birşeyi varmıdır acaba.mutluhanda ki arkadaşlar sorduklarıma cevap veremedi tatmin olmadım.en iyi cevap buradan kullanıcılardan çıkar diye düşünüyorum.
    mesela daha önce ep3 fn2 kullanıp buna geçenler ne düşünüyor.yol tutuşu nasıl ben genel olarak hondanın yol tutuşunu beğenmiyorum
    arabayı çok beğendim sırf almak için kendi aracımı satılığa çıkarttım.acele etmesem mi beklesem mi biraz daha düşünüyorum.
    ben bir kaç aydır kullanıyorum. gerçi genelde hafta sonları biniyorum ama şu ana kadar herhangi bir eksi noktasını görmedim. araç gayet keyifli. yol tutuşu da gayet iyi. zaten böyle bir arabanın yol tutuşunun kötü olması düşünülemez. normal hondalar ile karşılaştırmamak lazım.
    acele edip etmemek size kalmış tabi ama alırsanız pişman olacağınızı sanmıyorum. Cem'in dediği gibi araç biraz sert. R moduna alınca daha da sertleşiyor.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı batbek Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hocam selam vericem de siz tanimazsiniz beni ama denk geliriz yine CCC ds4 benim arac beyaz, genelde onden ben gidiyor oluyorum, siz arkadan gelip gecip gidiyorsunuz Hatta bugun otosansit lambalari baya sikisikta yukarda U donusu yapip geri donerken sizde yine siradaydiniz, araci nerde gorsem seyrediyorum, gozume carpiyor hemen
    hatırladım aracınızı. hatta sanırım dün önlü arkalı gidiyorduk. benim diğer aracımda CCC plaka. Beyaz Mercedes E350 Coupe CDI. belki onu da hatırlarsınız.
    evet bugün yolda kaza varmış sanırım. trafik ilerlemiyordu. bende otosansitin oradan dönüp otobana çıktım. bir dahakine denk gelince selamlaşalım.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    74 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben bir kaç aydır kullanıyorum. gerçi genelde hafta sonları biniyorum ama şu ana kadar herhangi bir eksi noktasını görmedim. araç gayet keyifli. yol tutuşu da gayet iyi. zaten böyle bir arabanın yol tutuşunun kötü olması düşünülemez. normal hondalar ile karşılaştırmamak lazım.
    acele edip etmemek size kalmış tabi ama alırsanız pişman olacağınızı sanmıyorum. Cem'in dediği gibi araç biraz sert. R moduna alınca daha da sertleşiyor.
    dediğim gibi aracı ilan koydum satılırsa alırım hemen ama deli gibi de satılsın alıcam diye bir şart koşmadım kendime.hevesle ep3 alıp içimde patlamıştı hondaya güveniyorum.
    bir kaç video izledim istediğim egzoz sesini duyamadım araçtan.Sanırım haram beygirli en güzel egzoz sesi subiden çıkıyor

Antalyada var 2500 KM de aslında oda çok mantıklı duruyor.Araç satılırsa ilk sulanacağım araç o olacak

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    günlük kullanıcam evet ve sorun etmiyorum sert oluşunu agresif bir sürüş yapmıyorum zaten.aslında arkadaşlarımdan biri alsa iki turlasak kafam netleşir
    daha önce yazdığım postta 8000 küsür km lik yorumlarımı yazdım. coluk çocuk devamlı da kullanınır ama belli bir süre sonra illa sert gelecek.
    eksoz sesi cok iyi değil, Subaru gibi hic değil ama iyi bir eksoz çalışmasıyla güzel ses alınıyor.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hatırladım aracınızı. hatta sanırım dün önlü arkalı gidiyorduk. benim diğer aracımda CCC plaka. Beyaz Mercedes E350 Coupe CDI. belki onu da hatırlarsınız.
    evet bugün yolda kaza varmış sanırım. trafik ilerlemiyordu. bende otosansitin oradan dönüp otobana çıktım. bir dahakine denk gelince selamlaşalım.
    Aynen arka arkaya gittik dun hocam, mercedes e dikkat etmedim hic yalan olmasin Artik selamlasalim hocam, siz de arada kukretinde uykumuz acilsin sabahlari

Post Thanks / Like
    Mentioned
    74 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    test aracı olmaması kötü.emin olmak için şimdi yine mutluhanı aradım ama yok

yasarım - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bende typer a ön yargı ile bakanlardandım, bir tur attım ve yaklaşık bir aydır typer sahibiyim
    300 350 km kadar yol yaptım şuan için oldukça menunum. Arac 360 370 hp civarlarında gücü ,gidişi ve yakıtı ile oldukca tatminkar
    Hee unutmadan muzik sistemi dısında hersey cok iii , onuda halettim. geriye bi şu meşhur pandizotu almak kaldı

Beni tanıyan arkadaslar bilirler daha önceki araclarımı (s2000 , evo x , 996tt , e92 m3 , e60 m5 vs ...)
    Bu araclardan sonra mutlu etmiceğini düşünerek hep typer dan uzaklamıştım takii bi tur atıp ertesi gün alana kadar.
    Almayı planlayan arkadaslar test etme imkanları var ise test etmelerini kesinlikle tavsiyederim , testtin sonunda yeni aracınız hayırlı olsun
    er ist ein deutscher

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı yasarım Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bende typer a ön yargı ile bakanlardandım, bir tur attım ve yaklaşık bir aydır typer sahibiyim
    300 350 km kadar yol yaptım şuan için oldukça menunum. Arac 360 370 hp civarlarında gücü ,gidişi ve yakıtı ile oldukca tatminkar
    Hee unutmadan muzik sistemi dısında hersey cok iii , onuda halettim. geriye bi şu meşhur pandizotu almak kaldı

Beni tanıyan arkadaslar bilirler daha önceki araclarımı (s2000 , evo x , 996tt , e92 m3 , e60 m5 vs ...)
    Bu araclardan sonra mutlu etmiceğini düşünerek hep typer dan uzaklamıştım takii bi tur atıp ertesi gün alana kadar.
    Almayı planlayan arkadaslar test etme imkanları var ise test etmelerini kesinlikle tavsiyederim , testtin sonunda yeni aracınız hayırlı olsun

Ts plakalı aracımı aldınız?

yasarım - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ACYV Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ts plakalı aracımı aldınız?
    evet sizin aracınızı aldım
    er ist ein deutscher

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)