Bu kadar basit yazmaz. 1000km rodaj yapin. İyi gunler dileriz.
Printable View
Bu kadar basit yazmaz. 1000km rodaj yapin. İyi gunler dileriz.
Maşallah kirli beyazında ayrı bir sadeliği var kırmızılarla tamamlamış kendisini araç. Kazasız belasız çok güzel.
Yukarida ki fotodaki kirmizi ayrintilar standart degil,dogru mu?
Yakismis bu araca..
Buarada resmin ham halini atarmisiniz?
hayır standart değil. sadece jantlarda ki kırmızı çemberler standart.
resmin ham hali bu şekilde.
http://i.hizliresim.com/X4mR26.jpg
Cidden guzel olmus... Eylul de alayim diyorum ama pist ucreti sagolsun adam open cinsden...
Yap tabi,ne demek :)
Evet baktım fabrika 0W20 demiş. Japon arkadaşlar 1 mikron mertebesinde toleranslı blok yapıyor tabi. Camaro'ya 20-50 Shell Rotella koyuyorum misal, kompresyon anca düzeliyor :) Pistonla blok arasına 13 14 anahtar girer.
300V konusu ise biraz değişik. Okudum okudum fazla racing kılıklı bir yağ gibi geldiydi. Ben günlük de kullandığımdan, emmeye de gelsin gömmeye de diyip Çupraya normal 5-40 Motul aldıydım, hoş o da rafta duruyor hala. 50 sayfa teknik veri print edip vizkozite eğrilerini çizip, nihayetinde normaline karar vermem de pek saçma geldi şimdi de neyse :)
Bu araba işi pek zor yahu. İşten gelip evde oku allah oku, o forum senin bu sayfa benim çalış babam çalış. dışarıdan üniversite bitiriyor gibi.
Mavisi fazla yok ama bence çok yakışıklı.
Honda Civic Type R 2.0T Stage 2 by BR-Performance - YouTube
Tesekkurlerimizi sunariz can bey :) @can2k
mavi fk2 type-rı dışardan seyredeceksin kapısını açmayacaksın...:D kırmızı koltuklar beyaz kırmızı siyah arabada güzel duruyor ama maviyle uyumu iğrenç...
Mavide ici duz siyah satsalar baya tutar aslinda ama mavi ici kirmizi cidden iyi durmuyo.
Gerci ayni kombinasyonla bmw 3 serisi 50.yil mi ne bi versiyonu vardi epey satmis kimsede sikayet etmiyor :)