Alper abi megRs aldırır :D
Printable View
Alper abi megRs aldırır :D
bende aldım kırmızı renk bi type r daha teslim almadım gerçi ama arkadaşımın arabasına bindiğimde kullanılmıcak kadar sertte gelmedi bana açıkcası ondan sonra almaya karar verdim zaten :)
Baybars abi alda pistlerde gorelim aleti goremiycez yoksa
@ozgur hayirli olsun knka teslim alda gezek :)
Noldu terakkideki araçlar Hüseyin kardeşim telefonu açmıyotda
Ooo hadi hayırlı olsun bakalım :)
typeR secerecileri şimdi notlarını alıyolar :)
kolaylık olsun diye pandizot bile opsiyon :D
Farkettim de çok insan yeni type r ı hakkıyla kullanılırken pistte görmek istiyor :)
Baybars abi bugün test edecekti galiba Özgür abiyle.Neyde karar kıldı ki herkes merakla bekliyor. :D
Detaylı bi açıklama gelse de bilsek iyice şu makinayı...
Alanlara ve alacak olanlara hayırlı olsun. Pist sezonunun açılmasını sabırsızlıkla bekliyorum.
Geçen sezonun sonlarında bir Golf 7R bolluğu vardı. Bu sezon da Type-R ları görürüz inşallah.
Bugün Özgür sağolsun, gezdik.
Kişisel fikirlerim:
Öncelikle araç muazzammış. Subjektif bir konu ama sokakta araç fotolardan daha yakışıklı geldi.
Dashboard çok iyi, göstergeler falan bilgisayar oyunu gibi. Honda göstergelere kat çıkmış, heryerde birşey var.
Koltuklar spor ve dar, iç trim kalitesi iyi. Araç bir japon için fazla tok, ıslak asfaltta davlumbaz içinden gelen tipik pıtıpıtıpıtı eden japon sesi olmasa aracın japon olduğu düşünülmez.
Kullanmadım ama sağ koltukta aracı dinledim (çakma Niki Lauda takıldım). Forumda bahsi arada geçen egzos sesi konusunda ise, stock araçta egzos sesi yok denemez, sportif bir hava var ancak desibeli düşük; baya norm tutturmaya çalışmışlar belli.
Süspansiyona gelirsek, ilk söylenecek şey: araç aşırı güven veriyor. Son 5 senedir offroad'ta co-pilot olarak yarıştığımda; nerde kopar, nerde tutunur, nerde elham okunur azçok bildiğim söylenebilir. (senede 3 tam takla atmadığımız seneye sene demem ben) Alet, yoldaki gidişinde çizgi ve keskinlik konusunda normal modda dahi baya sapık arkadaşlar.
Özgür R moda aldı -ki o esnada otobandaydık-; hayatımda böyle bir şey pek fazla görmedim, aletin içinden başka bir yaratık çıktı. Limitlerini kestirmem mümkün değil, benim asfalt tecrübemin bayağı üzerinde gibi görünüyor. Al arabayı çık piste, herifler arabayı yapmış ağa. Bundan 5 sene önce böyle bir araç, bu fiyat segmentinde (120 HP Passat'tan ucuz) satılacak deseler ben inanmazdım.
Şahsi olarak hani sadece pistte kullanmak üzere araç alma imkanım olsa, pist için saniye düşünmem. Özgür'ün kafasına sert bir şeylerle vurur orada çalardım hatta.
Ancak, çoğu zaman gece 10'lara kadar çalışan ve bazen fiziken de çalışan (amele mod) bendeniz için bir miktar düşündürücü derecede spor kullanıma sahip. Yürürü oynanmış, sekmeyen ama sert Giulietta'mdan sonra bile bir miktar daha sert geldi. Özetle: R mod şehir içinde direk yalan, normal modu de benim için biraz fazla mı bilemedim.
Kısaca özetlemeye çalıştım. Özgür'e vakit ayırdığı ve hoş sohbeti için tekrar teşekkürler.
Güzel bir yorum olmuş. Elinize sağlık.