@levent hacı bize bi çevirsene translate yapınca cümlede anlam kayması yaşanıyor :D
Printable View
@levent hacı bize bi çevirsene translate yapınca cümlede anlam kayması yaşanıyor :D
Pistte isinma problemi varmis,basinc dustugu icin guc de dusuyormus,bunlardan dolayi sorun yazamis...
260hp gibi yuruyormus. Eger bu problemeler giderilir-pist bos ve sari bayrak olmazsa 8'dak alti anca mumkunmus...
Aynen, arabanın limitlerini öğrenmenin verdiği özgüven yaptırıyor bunu.
Simdi iyi benzinle bunu yasiyorlarsa Honda birsey yapar artik?
Oncelikle herkese keyifli forumlar..typer ailesine yeni katilan birisi olarak ben de aracla ilgili bazi deneyim ve goruslerimi paylasmak istiyorum.Konuyu uzun zamandir zaten takip ediyordum,aracla ilgili herkesin yorumlari gorusleri elestirileri almayi dusunen ya da merak edenler icin guzel paylasimlar oluyor.
Typer ile ilgili goruslerimi yazarken onceki arac deneyimlerimi ozellikle de bir onceki aracim olan mini cooper jcw 2012 manuel aracimla kiyaslayacagim,ondan once de pre lci jcw vardi ,mini ailesinden hondaya gectik bakalim neler olcak...
1-arac yakit olarak miniden kucuk bir tik daha fazla yakiyor ki bence gayet normal 211hp-310hp ve 1.6-2.0 farki arti agirlik vs normal...2000km oldu rodaj bitti aldigindam beri ort yakiti sifirlamadim su anda 8.0(rodaj sebebiyle cok eko bir kullanim oldugu soylenemez,bugun antalyadan ankaraya geldim 150 km civari hizli ama geri kalan yolda sakin limitlerde geldim,daha da duser belki ama dedigim gibi rodajda hizlanip yavaslamalar,sikisik trafik vs derken ort yuksekti biraz ancak 8e dustu)
2-aracin koltukari cok rahatsiz degil,mini de full deri cok rahat koltuklar vardi ama spor hissi yuzunden begendim hondanin koltuklarini,sarisi vs gayet guzel ve uzun yolda beni yormadi acikcasi.
3-ses sistemi malesef zayif(tabi bu aracta muzik vs ses sistemi icin almamis olabilirsiniz ama gordugum tum seyleri yazmak adina soyluyorum)mini de harman vardi e tabii ki cok daha iyiydi.
4-mini iyi yol tutan bir arac yani cok da kotu bir arabadan gecmedim typer a ama typer in viraj performansi harika..g ekraninin bagimlisi olduk,stabilitesi cok beni cok memnun etti.
5-ekran kullanimi mini de cok daha kolay ve kullanisli sahsen menu gecisleri vs begenmedim..usb deki parcalari ileri saramiyorsun mesela:)))ort yakit gorurken range goremiyorusun surekli bir kurcalama gerektiriyor..
6-bagaj olarak o kadar mutluyum ki anlatamam :)))
7-torpido isigi olmamasi cok kotu
8-karartmali dikiz aynasi yok malesef
9-otomatik far yok(mini den aliskanlik unuttum bikac kere ayrica ledler cok iyi insan farkedemeyebiliyor.)
10-uzunlar halojen farlar led bu yuzden yol isterken zorlaniyorum soyle iyi cakmiyor ki cekilsinler bu sebeple cok fazla korna kullanmak zorunda kaldim..korna cok kotu...motorumun kornasi gibi :)
11-klima cok verimli..mini ve bmw lerde gercekten cok zayif ama ilk denedigim seylerden biri oldu klima..
12-egzos sesi mini dp ile cok iyiydi tyoer stock da guzel bir ses veriyor ama yeterli mi tartisilir ama su an icin mutluyum
13-arac sert ama jcw den sonra cok degil yani spor tarzda arac kullanan kisilere cok garip gelmeyebilir,ben yadirgamadim ama r modu ciddi degisiyor..gaz tepkisi mini deki sport tusu-normal surus farki kadar fark etmiyor ama suspansiyon ciddi sertlesiyor
14-geri gorus kamerasi basarili,park sensoru ihtiyaci bence yok
15-arac ici aydinlatmalari niye led yapmadilar merak ediyorum,yapilacaklar listemde
16 -yolcu tarafi koltugun yukseklik ayari yok,mini ye laf edioduk cok minimalist 100 liralik araba hala manuel kaldirac vs diye bunda o da yok :))
Ben cok memnunum tum bu detaylara ragmen bunlarin bazisi onemsiz seyler ama fikir vermek acisindan burda dursun istedim.
Simdilik aklima gelenler bunlar,aracin gundelik kullanimina da ait yorumlar olsun istedim,gundelikte kullanilan bazi detaylar ile,cunku o sekilde kullanicam..aklima geldikce yazarim eklerim,benden simdilik bu kadar
lan yorumları okudumda herkeste bir aman süre yapamazsam gerginliği çekingenliği var. Arkadaşlar kimse doğuştan pilot değil. Ben de ilk körfezde palio sporta bindiğimde herşeyi biliorum sanıodum ama eğitmenlerden öğrenince esasında harbiden bişey bilmiyor muşum? Oturma şeklimden direksiyon tutuşuma gaz fren kullanışıma kadar herşey yanlışmış. Utku vs bi sürü eğitimli adam pistte oluyor. rica ederseniz kimse yardım ihtiyacınızı geri çevirmez emin olun. Süre yapamazsanız da yapamayın sonuçta profesyonel vs değilsiniz. Birinciyi milli takıma falanda seçmediklerine göre.
Orijinal egsoza geri dönüyorum. 5-6 ay hevesimi aldım yetti. arabayı hafta sonları çıkarmama rağmen bu süre içinde 2 defa men + ceza yedim. neyse muayeneye girmeden bir şekilde trafikten men işini hallettim. bizim Bursa'da bu iş sıkıntı. bu iş için belli yerlerde sivil polisler geziniyor ve sesi duyunca direk önünü kesip men yazıyorlar. yediğim men cezalarından birisi bu şekilde oldu. daha doğrusu kardeşim yedi bunu. :)
Diğer bir neden ise artık bazen kafa kaldırmıyor. O yaşları geçmişiz. Zamanında yani 20li yaşlarda skunk2'li s2000 ile gümbür gümbür gezerken hiç rahatsız etmiyordu. :) zaten araçta dp olduğu için yine tatlı bir ses olacak.
konu bayağıdır hareketsiz kalmış. biraz canlandırayım dedim. :)
Kanat orjinal mi diye soruyolar mı? :)
Bu arada yazmayı unuttum, çıkan egsoz satılıktır. Warex sistemli. İlgilenen olursa daha detaylı bilgi için özelden ulaşabilir.
STI varken ben çok çekmiştim '07-'10 yılları arası. Polislere anlatamıyoduk
aynen benzinliklerde falanda soruyorlar bu hale nasıl getirdin kaç para tuttu diye. kimse ihtimal vermiyor heralde orjinalinde böyle olduğuna.
geçen marketin önünde çocuklar gelip air var mı diye sordular. Yok deyincede neden yok dediler :) bu da böyle bi anımdır.