Neredeyse 20 lira fark var arada 2015 ile. Saçmalık yav
Kasa değişecek sanırım. Ondan muhtemelen değil mi? ?
2017 HONDA CIVIC TYPE R - YouTube
2017 den gezintiler.
Honda Civic Type R FK2 Exhaust POPS and BANGS - YouTube
Bir amg 45 ler kadar güzel olmuş .Dış tasarıma bakarsan insan böyle bir sesler beklemiyor da değil .
yeni type r kullananlar tecrübelerini memnuniyet tada sıkıntılarını yazarlarsa sevinirim.. bende almak istiyorum ama hiç biryerde kullanıcı yorumu yok bir arkadaşım aldı çok kısa süre bindi sattı hiçbişey anlamadım![]()
aslında aklımda mercedes e250 coupe var 2014 model amg alayım diyorum şekli karizması görüntüsü olsun diyorum, ama eski hondacı olmamdan ötürü içimde hep gazlama dürtüsü var o yüzden yeni type r çok merak ediyorum
kullanan arkadaşlar bi yardımcı olsalar ya beni gazlasınlaryada bu sevdadan vazgeçirsinler
![]()
Olabilecek her donanımı mevcut olan e250 coupe sahibiydim makyajlılar ilk çıktığında almıştım. konfor vs. süperdi bikaç uzun yol yaptım keyifliydi.
Şimdi e250 coupe almayı düşünürken tayyar alamazsın elma armut meselesi tayyar ondan çok hızlı, çok sert vs. Birinde konfor birinde hız bulursun keyifleri farklı.
Tayyar yazılım olmadan 310 hp gibi kesinlikle gitmiyor yazılım yaptırırsanız 350-360 hp oluyor ve 350-360'dan daha iyi gidiyor. Yazılım yaptırmasanız araba arada kendini kısıyor anlamsız yere. Arabanın sahibi olmayanlar ve bilmeyenler ısınıyor yorumu yapıyor ama tayyardan önce son arabam s3'tü tayyardan daha yüksek sıcaklık değerleri görüyordum. Yani tamamen yazılımsal belki koruma belki başka birşey. Tayyarın yol tutuş ve frenleri sınıfının en iyisi. E coupe genişlik olarak sınıfının önünde.
Kısaca çok farklı arabalar konfor mu hız mı ??;
e250 coupe alıcaksan ilk olarak koltuk soğutma ikinci keyless go üçüncü command dördüncü distronic önceliğin olsun.
Tayyarı alıcaksan ve yazılım yapmam diyorsan alma çünkü yoğurtsuz cacık gibi oluyor![]()
allah razı olsun zaten ikinci araç olacak type r yada e 250 coupe
aslında giderli araba hoşuma gidiyor onun için bi an diyorum o kadar para vericez şekil olsun kalite olsun sonra bi bakıyorum eski vti kullandığım günlerim aklıma geliyor diyorum ne işim var basiyim gidiyim gürül gürül geziyim diyorum bende kararsızım onun için kullanan arkadaşların yorumlarını alayım dedim
yeni kasa honda accordum vardı çok hoşuma gidiyoru hayalımdi ilk hondayla tanıştım zamandan beri acaba alabilirmiyim derken şükürler olsun aldım kafama göre yaptım bindim sonra station vagon araba hep hayalimdi yeni passat çıkınca vuruldum variantına aldım bitane varyant 1.6tdi jantımı taktım yine bastım bide kitap gibi oldu ama şimdi gitmiyor yazılım yaptırdım özgünde izmitte arda yükledi güzel gidiyordu şimdi onada alıştım
artık orjinale dönüp hondadan mı devam etsekne biliyim içimde hep bi dürtü bekliyo
kalitemi hızmı
yada bi sezon type r binip sonra mı mercedese geçsek
Yeni video çekmiş japon abiler.
〈ENG SUB〉CIVIC-R vs. MEGANE RS TOUGE SHOWDOWN!!ã€Best MOTORing】2016 - YouTube
Seat IBIZA FR
C U P R A L E O N
Yeni video çekmiş japon abiler.
〈ENG SUB〉CIVIC-R vs. MEGANE RS TOUGE SHOWDOWN!!ã€Best MOTORing】2016 - YouTube
Seat IBIZA FR
C U P R A L E O N
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)