hem içindekine hem yan şerittekine![]()
Hardcore olmus...
Conceptin stoplarindan neden yapmiyorlar ki?
tavan difusoru ve spoiler cok atesli duruyor,
on tampondaki carbon detaylar harika.
bakalim tr fiyati ne olacak250.000 tl gibi rakam cikar tahminim.
Gökhan ÇAPRAZ
34 BYC 099 civic sport plus
fk2 Türkiye fiyatı 52.000 euro diye çıkmıştı sanırım doğrumuyum ? Bununda 60.000 euro olarak çıkar diye tahmin ediyorum oda 230 falan eder. İlk partide lansmana özel 215-220 arası bir beklentim var benim.
Concept ler çok gençleri üzdü zaten) şu videoyu izleyince hala o arka çamurluk ve arka stop detayları aklımı alıyor. Ama burda şöyle bir nokta var bu şuan yayınlandı gün yüzüne çıktı bu yayınlanan video concept kendi . Sanki bir tık gerçek olabilme ihtimali var gibi geliyor bana. Yinede birlikte görücez
![]()
Bu videoda hiç öyle bir egzos sesi yok. Fake olma ihtimali çok yüksek .
2017 HONDA CIVIC TYPE R - YouTube
cheap & fast = not reliable
reliable & cheap = not fast
fast & reliable = not cheap
Fuar konusu acicagim.
Burada TypeR projesinin basinda ki Japonla konusma sansim oldu. Ayrintilari gelince yazarim ancak bu sefer cokk iddialilar ve bilenmisler...
bu sefer çok güzel olmamışmış ya , bence fk2 deki tüm eksiklikler giderilmiş gibi duruyor gorsel olarak bile
şuan fk2 nin 60bin euro gibi bir fiyatı var tr de haliyle yeniside 60-70 aralığına gelse minimum euro kuru vs sabitleseler bile 230 dan aşağı olmaz gibi
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
200 bence çok iyimset bir rakam hatta ütopya
230-250 arası beklentim benim.
Once kı model gıbı cok keskın olmayan hatları,canlı gorusle cok daha sevımlı. Benım ocın oyleydı....
Bır cok cekım yaptım hatta canlı yayın vs. Deraylı fotolarını ve vıdeosunu cektım...
Sunu soyleyım; ıscılık artmıs,dıkısler kalıtelı artık,debrıyaj baya kısa ve vıdes yolları net. Ekran olmus,yer yer plastık kalıtesı dussede en azından ıyılesmıs. Bagaj zıkımları var! Ne garıp seydır o,neyse...(pandızot-havuz)
Frenler buyumus,hava fıltresı one tasınmıs ve hava kolektoru ıle aldıgı hava artmıs. Zaten kaputda kı delık ısıya en buyuk cozum. Yuruyen baya bır ıyıkesmıs,bunları yazmıstım hatta canlı yayında altını bıle cektım.
Gelelım ısın bombasına;TypeR projesının basında kı Japon muhendıs oradaydı,***** dunya promıyerı,basınla konusurken bende gayet ozguvenlı sekılde aralarına gırıp dınlerken sorular sordum.
Tabı mıllet satıs adetlerı,grantı,yakıt kıl tuy soruyorlar.
Ben dırek hedefınız nedır dedım? Yuvarlak hesapla cıtayı cok daha ılerıyı tasıyacagız,dersımız ıyı calıstık tum eksıklerımızı gıdermekle kalmadık cok daha ıyısını yaptık dedı.
Ben eksıklerı sorunca;dersımıze ıyı calıstık,hakkımızda cıkan dedıkodulara basardıklarımızla cevap verecegız vs dedı. Buna klasık ıddıalı japon konusmasıda dıyebılırsınız.
Ben hedefınız golf'un rekorunu ılerıye tasımak mı dedım? Oyle bır seye ıhrıyacımız yok,hedefımız cok daha ılerı tasımak ve gerıye yaslanıp ızlemek gıbı bırsey dedı...
Velhasıl gayet bılenmısker,type r ıle yasanan sorunlar yuzunden dusen ımajı ayaga kaldırıp basarı ıle taclandırmak ıstıyorlar......
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)