o arabaya 145 bin tl verenin aklı yoktur.(bence)
Printable View
o arabaya 145 bin tl verenin aklı yoktur.(bence)
Heybetini gizle yiğidim duruşun çakalları korkutuyor
http://www.civicx.com/attachments/img_8529-jpg.43833/
En ıyı rodaj pustte okur,hatırlatırım. Ilk 500km yı yapmam gerek 3 gunde,sonra pıstte rodajı tamamlarım :)
Open pit var persembe,oraya katıl. Bol bol cıkarız. Bır kac ıpucu vereyım;458S-991TT-Huracan vs var :)
Fuma guzel duruyır,bundan aldım bende.
Vallah fk2 typer için param eksik kalıyordu sedan civic alıp typer'a geçmeyi düşünmeye başladım :D Ya bir sene daha beklicem almak için yada tek çare göçüklü civic :D
Seneye rahat 180 bin kanka fk2 kimiş fc5 varken auhahaha :D
Bugün bi tane üst amirimin FC5ini görüp bakın şuralar sizdede çökmüş dedim, sana fırsat eğitimi yaptırırım dedi :D
Arada bende kullanabilirmiyim peki :)
Fk8 beklentileri karşılamazsa lakabı şimdiden hazır fake8 100 binlira sıfır farkı şu ekonomik ortamda bilmiyorum ne kadar mantıklı
Bu 100.000 tl fark neden bu kadar meshur oldu ? :) aslinda temiz type r lar fk2 ler 175-180 arasina satilyor ortalama diyelim su an bayiler fk8 i 255-260 arasina veriyorlar fark aslinda 75-80 bin tl tamam o da cok diyebilirsiniz ama ;
Golf 7r 2015-2016 lara 210-220 arasi bir rakam isteniyor lakin hic birsey degismeyen ve 7.5r olarak cikan 0 golf r alsaniz 275 bin tl minimum bundan sonra gelicek arabalar su an guncel fiyat 285 bin gibi
E bunlarin arasinda da o kadar bir fark gozukuyor ki golf teki fark typer daki farktan cok cok daha azdir eminim :)
Şu an sıfır fk2 olsa 220-230 dan aşağımı vereceklerdi 2017 olsa ?
Bütçem sıkıntı yok derken, mantığım la olum manyak mısın o marka bi arabaya o kadar para(260-270) verilir mi diyor. :I