umarım yorumlar en kısa zamanda gelir alıp almamaya karar vereyim. Pistte ısınması çok sorun değil artık, pist için oyuncak aldım başka araba ile girmem.
BMW G20 320i
https://www.youtube.com/c/smokemotion
AIT yani air intake temp. çok yüksek değil mi? (Bu AIT intercooler'dan geçtikten sonra benim bildiğim. )
Dış ısı 19.5 derece, AIT 34.5-37.5℃. Benim turbo vteng te bile AIT çok daha düşük olurdu.
Bence sorunların en büyük kaynağı araçta egsoz/turbo manifoltu yok, bloktan direk turboya giriyor. (japon mühendizlerin bir bildiği var diyeceğim ama diğerlerinin de vardır herhal, ramhorn, top mount vb.
İntercooler ve oilcooler e ek olarak fanlar da değiştirilebilir, şöyle yüksek cfm üfleyen, sonracıma fanı erken açan müşürün adı neydi, uzak kaldık bu işlerden)))
Full-Time TeacheR
Part-Time TradeR
Part-Time DJ![]()
Fk2 tum "Dunya" dakı pıstlerde ısınıyor,orneklerı zıyadesıyle mevcut. Hele yakıt-meth ıle bırlıkte 380-90hp lerde yurume olasılıgı yok. Cok fazla yatırım gerek. Ama 350hp lerde,uzerıne oıl cooler ıle bırlıkte oasa pasa gazlanır,2:19'da rahat yapar.
Dıp not:Bugun yenı tayyarı aldım. Fume renk olanı,haftaya persembe de pıstteyım. Yıne notları yazarım.
Bazı arkadaslarımdan pıste cıkmısım ama cıkmamısım gıbı yorumlar,korumalar hatta atar gıderler beklıyorum.
Suan soylıyebılıcehım fark,fk2 daha spor,fk8 daha agır baslı durdugudur. Yanyana koyunca bu hissi verdı bana...
Buarada benım sıyah satılık,henuz ılan acamadım. Uzerındekılerle verecegım artı olarak da 2700tl servısı yapıldı ve seramıgı yenılendı.
Fiyat alabilir miyiz? Bi arkadaş için soruyorum
Uyguna verecegım ama aklımda fıyat yok. Sanırım 163-165 gıbı verırım. Forge cooler(kırmızı) DV-Varex-İsko dp-İnjen intake-powershop yazılım-yenı buji,hıdrılık,yag,sogutma sıvısı vs vs. 16.070km de. Detaylı temızlık ve en onemlısı seramık yenılemesı gecen hafta yapıldı. Boya vs yok. Aklımada baska bırsey gelmıyor.
Bugun atarım bazı fotolar,Murat musaıt olunca yukler ınsallah.
yahu Murat abi, bi rodaj yapaydın mübarekne pisti bi dur be abi
![]()
1) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P
2) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" PROJECT400 - DONE!
Instagram: @itkopekas #dev20 #project400
Bende sattim fk2 yi, alan hayrini gorsun. Bu konuyu okumama daha, sinir harbinden baska bir halt degil
adamlar typer alacakmıştı, almıcaklar şimdi![]()
HONDA CİVİC FC5 MAGDURLARI | FABRİKA CIKIŞLI GOCUKLER - YouTube
( 🔴🔴 VETTE 🔴🔴 )
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)