Bu aracın zaten heryerınde bır parca var,bu tıp modlar fazla zorlama oluyor. Ama vıraj demırı yay coıl lastık vs ye lafım yok...
Printable View
Bu aracın zaten heryerınde bır parca var,bu tıp modlar fazla zorlama oluyor. Ama vıraj demırı yay coıl lastık vs ye lafım yok...
kanat tutuyor sanırım
Çekimler harika olmuş. Düzenleme de çok iyi.
Çok iyi video olmuş be . Golf gerçekten iyi yürüyo hakkını yemeyelim hem ağır hem 4 çeker .
Jaguar XD 3.0D S Portfolio patlak filan ama S olduğu için favorim :D sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
Video gerçekten çok iyi
Yanlışım varsa düzeltin ama 4 çeker uzunda bi dezavantaj değil mi? Yani yüksek hızlarda typerı yakalamasının ya da geçmesinin sebebi nedir?
Video gerçekten mükemmel olmuş.
Golf de ağır olmasına rağmen çok iyi gitmiş.
golf üstlerde kopmuş resmen
benim bikaç sorum olucak fk2 sahipleri arkadaşlara
3hafta kadar 2016 stok fk2 aldım sıfır sayılacak kadar temiz
yalnız aracın lastikleri hoşuma gitmedi contact6 var gerektiğinden fazla sarıyor arada salıyor kendini tutunmuyor, bikaç ay sonra baharda yeni lastik aliyim diyorum michelin pilot var aklımda ama sizlerin tavsiyesi ne olur ve egsoz yapimmi yapmiyimmi kararsızım olursa ne olmalı polislede uğraşmadan ne kullanabilirm yardımcı olurmusunuz
milltek kullanıyorum road+ modeli tavsiye ederim ses tam kararında.
lastik olarak conti güzel aslında ama çok çabuk bitiyor sizinkide bitmiştir muhtemelen 3 5 bin kilometrede bitirdi çoğu kişi o lastiği. ben michelin pilotsport 4s taktım ondan da memnunum. pzero kullananlarda memnun gördüğüm kadarıyla.
ben lastık nokıan z lıne aldım fıyatıda efsane suan 300 tl adet cok cok ıyıydı. tavsıye ederım. egzoz olarak polıs derdı varsa warex...
4s tavsıye ederım yada yenı zero kesınlıkle....
Egsoz goreclı ama sadece dp yeterlı bence. Acayıp bagıran arabalar cok ıtıcı duruyor,,,,
Yorumlarınız için teşekkür ederim lastik önerilerinizi araştırıcam aslında contact6 icin dedikleriniz doğru arac fazla km yapmamıs ama lastiklerin yarısı erimiş..
Dp yapıp ufak bi yazılım mı yapmak iyi olur yada arıza ışıgını söndürüp devam mı edelim.
Bu arada murat abi senin arabanı kacırdıgım icinde üzüldüm o dönemde tam karar veremimiştim sonrasında sorduğumda satmıştın zaten hayırlısı olsun..
Yazilim ve dp yeterli,yaza digru cooler ve filtre yaparsin. Fazlasina gerek sahsi gorusum.
Hayitli olsun tekrar. Darisi fk8'e.